H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 27 έως 29/4

Σελήνη στον Τοξότη – Πάμε για άλλες πολιτείες

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 27 έως 29/4

Μετά από μια γερή αναμέτρηση με τον εαυτό μας, με τους άλλους, με τις επιθυμίες και τις αξίες μας και μουδιασμένοι κάτω από τον απόηχο της έκλειψης, η Σελήνη περνάει στον Τοξότη σήμερα 27/4 στις 2.32 το μεσημέρι.
Η έκκληση «όχι άλλο κάρβουνο» εισακούεται προσωρινά, μένοντας να μετράμε απώλειες και καθόλου αναίμακτες νίκες.
Στις 10.33 το βράδυ το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει από το απόγευμα, κλείνει την μέρα με τάσεις φυγής και απόδρασης. Το Σαββατόβραδο μοιάζει με ζαλισμένο περιπλανώμενο, που ψάχνει τρόπους να ξεφύγει από μια πραγματικότητα που πονάει.
Η συνειδητοποίηση πως κάτι έχει αλλάξει, ή πρόκειται να μην είναι το ίδιο στο μέλλον, κάνει πολλούς να φαντασιώνονται μια νέα καθημερινότητα, την οποία προσπαθούν να στηρίξουν σε μια βάση. Η ανάγκη μας να διασκεδάσουμε και να μετακινηθούμε από συνηθισμένα μέρη σε άλλα, είναι πολύ έντονη.

Στις 28/4 στις 7.01 το πρωί το τρίγωνο με τον Ουρανό, ανοίγει την ηλιόλουστη Κυριακή με διάθεση ανατροπών. Η αισιοδοξία μας παλεύει να αναδυθεί, κάνοντας μια αξιόλογη προσπάθεια να περάσουμε όμορφα και πάνω απ' όλα ξένοιαστα, με μια μακρινή βόλτα ή μια βουτιά σε μια παραλία.
Θα ήταν πολύ ευεργετικό να διοχετεύσουμε κάπου την ενέργειά μας, ώστε να μειωθεί η νευρικότητα που αισθανόμαστε ως αργά το μεσημέρι.
Στις 6.08 το απόγευμα η κορύφωση της αντίθεσης με τον Δία, θα κλείσει την ημέρα με αίσθηση ικανοποίησης, έχοντας καταφέρει ακόμα και με υπερβολή, να τονώσουμε την ελπίδα και να επανέλθουμε σε πιο φυσιολογικές ψυχολογικές αντιδράσεις.

Στις 29/4 στις 7.37 το πρωί, η αρμονική όψη με τον Ερμή, ανοίγει την Μεγάλη Εβδομάδα με την πιθανότητα να ακούσουμε μια ευχάριστη είδηση, να δεχτούμε μια θαυμάσια πρόσκληση, ή να μπορέσουμε να βάλουμε σε τάξη τις σκόρπιες και ασυμμάζευτες σκέψεις μας. Ιδανικό διάστημα ως το μεσημέρι για συζητήσεις, συμβουλές, κατατοπίσεις, ενημερώσεις και αρκετές διευθετήσεις.

Στις 3.22 το μεσημέρι η Σελήνη στον Αιγόκερω, για να μας δώσει να καταλάβουμε πως υπάρχει λόγος που πρέπει να διατηρούμε τους στόχους μας ψηλά και τους σκοπούς μας αδιαπραγμάτευτους.

Τοξότες, Δίδυμοι, Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες και Υδροχόοι, προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τους γύρω τους, δίνοντας και λαμβάνοντας μηνύματα από τα οποία γαντζώνονται για να χαράξουν την πορεία τους.

Παρθένοι και Ιχθύες, αισθάνονται μπερδεμένοι και δεν ξεπερνούν εύκολα το αίσθημα του ανικανοποίητου.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ταύροι και Σκορπιοί, έχουν θέληση αλλά η διάθεση δεν τους βοηθάει να την ακολουθήσουν.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved