Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 26/4

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 26/4

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Η Ελληνική κοινωνία βρίσκεται γονατισμένη, απελπισμένη, αδικημένη ακούγοντας επιστημονικοφανείς όρους όπως «ανακεφαλαιοποίηση» που δεν αντιλαμβάνεται, αντί να ακούει περί συλλογικής ληστείας και μάλιστα περιωπής. Η αλήθεια διαστρεβλώνεται, εκείνοι που θα έπρεπε να καθοδηγούν και να προστατεύουν το λαό κάνουν ακριβώς το αντίθετο και η μη κοινή αντιμετώπιση μιας σκληρής αλήθειας έχει ως αποτέλεσμα ο αγώνας της δικαίωσης να μην ξεκινά καν. Άραγε είμαστε χαμένοι από χέρι και τίποτα δεν μπορεί να γίνει ή ο πόνος της αδικίας αποτελεί άλλοθι για γκρίνια και απόσυρση αντί για κίνητρο για αγώνα; Αν κάτι θα θέλαμε να θυμηθούμε σήμερα, τι θα ήταν αυτό; Εγώ θα πρότεινα να θυμηθούμε ότι απογοήτευση, ακόμα και όταν πρόκειται για πραγματικούς λόγους, σημαίνει εγκατάλειψη της ζωής και προδοσία του αγώνα για το καλύτερο.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνείας της

Δίας=Μεσουράνημα/ΚρόνοςΥποθετικός=Ήλιος/Βουλκάνους=Άρης/Απόλλων=Πλούτωνας/ΚρόνοςΥποθετικός=Ερμής/Αφροδίτης

Χρηματοδοτήσεις. Ζητήματα επενδύσεων και ιδιοκτησίας. Θέματα που αφορούν την καλή υγεία. Συναισθήματα ευτυχίας μέσω της σωματικής ρώμης. Τυχερή ανάπτυξη. Επιτυχία ή τύχη στο εμπόριο, τη βιομηχανία ή την επιστήμη. Εύνοια μέσω προϊσταμένων ή ανωτέρων. Επιθυμία για όμορφο ντεκόρ. Αίσθηση του χιούμορ.

Συμβουλή

Στον απόηχο της Απριλιάτικης Έκλειψης στο ζώδιο του Σκορπιού το μήνυμα της ημέρας είναι: «Μην αφήνεις την φθορά να σε νικήσει». Τα προβλήματα πολλά, οικονομικά, υπαρξιακά, μεταφυσικά και η πρόκληση είναι να μην βουλιάξετε σε αυτά αλλά να τα διαχειριστείτε ή ακόμα να κάνετε το άλμα. Το άλμα σημαίνει κίνηση προς τα εμπρός, έμπνευση, δημιουργία, αναζήτηση του καλύτερου. Συγχρόνως, στον αντίποδα της φθοράς βρίσκεται ο έρωτας και σήμερα, το ζητούμενο δεν είναι απλά η ηδονή, ο οργασμός αλλά η αναγέννηση δηλαδή η ικανότητα του έρωτα να επουλώσει τις πληγές της καθημερινότητας και συνάμα να τροφοδοτήσει και να επαναβεβαιώσει την ύπαρξη. Είθε όσοι περισσότεροι να τον ζήσετε!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Αν και κανείς δεν μπορεί να γυρίσει πίσω και να κάνει μια νέα αρχή, ο καθένας μπορεί να ξεκινήσει σήμερα για να δώσει ένα νέο τέλος». Carl Bard

Το τραγούδι της ημέρας: Μάριος Φραγκούλης – Ο κήπος των ευχών

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved