H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 23 έως 25/4

Σελήνη στο Ζυγό – Πριν το τέλος πως μοιάζει η σιωπή, σαν αγάπη μεγάλη

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 23 έως 25/4



Η Σελήνη λίγο πριν την ολόγιομη φάση της και τη μερική έκλειψή της από την παρεμβολή της γης, περνάει στο ζώδιο του Ζυγού σήμερα 23/4 στις 10.25 το πρωί, για μία πρώτη γεύση της επερχόμενης συνειδητοποίησης.
Για πολλούς τα γεγονότα που συμβαίνουν, ξεπερνούν ακόμα και την πιο ζωηρή φαντασία, ενώ τα σενάρια, μοιάζουν με θρίλερ που γυρίστηκε από δραπέτες του ψυχιατρείου.

Όλη την ημέρα η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της, με αποτέλεσμα να μας αφήσει σε μια μετέωρη κατάσταση, στην οποία προσπαθούμε να δώσουμε μια δίκαιη λύση στα όσα συμβαίνουν. Η συντροφικότητα γίνεται κύριο αίτημά μας, αλλά αυτά που την αντικρούουν είναι σαφώς ισχυρότερα. Κάθε προσπάθεια επίλυσης οποιονδήποτε θεμάτων που αφορούν τις σχέσεις μας με αγαπημένα πρόσωπα, συμβίες και συνεργάτες, πέφτει στο κενό. Η ημέρα προσφέρεται για περισυλλογή δυνάμεων και μόνο.
Στις 24/3 στις 3.37 το πρωί, η αντίθεση με τον Ουρανό επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, ξεσηκώνοντας την ανάγκη μας να ανατρέψουμε ένα βαρύ κλίμα και να απελευθερωθούμε από αυτό με κάθε κόστος. Χρειάζεται ψυχραιμία η οποία είναι δύσκολο να επιτευχθεί και θα ήταν καλύτερο να μην πράξουμε κάτι, για το οποίο θα μετανιώσουμε.
Στις 6.23 το πρωί το τετράγωνο με τον Πλούτωνα ανοίγει την ημέρα με έντονα συναισθήματα, τα οποία δεν μπορούμε να εκφράσουμε εύκολα, με αποτέλεσμα να μας πνίγει η συσσώρευσή τους.
Στις 2.13 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Δία που επηρεάζει και αυτό από το πρωί, δεν θα σημάνει για όλους το ίδιο. Όσοι δεν έχουν συναισθηματικές εκκρεμότητες μπορούν να αισθανθούν όμορφα και δημιουργικά, ενώ ευνοούνται όλες οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με κοινές αποφάσεις. Αντίθετα αυτή η αρμονική όψη, μπορεί να διογκώσει τις ψυχολογικές ανησυχίες όσων βρίσκονται σε συναισθηματικό χάος.
Στις 3.12 το μεσημέρι η αντίθεση με τον Ερμή μας οδηγεί ως το απόγευμα σε μια ακατάσχετη φλυαρία, μέσα από την οποία προσπαθούμε να βρούμε άκρη σε ένα κουβάρι που δεν δείχνει πως μπορεί να ξεμπερδευτεί. Οι αντιφάσεις διογκώνονται, η κατανόηση είναι μηδαμινή, τα αιχμηρά λόγια πρυτανεύουν, ενώ κάθε απόφαση είναι προορισμένη για να αναιρεθεί.

Στις 25/4 στις 1.26 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό για να πραγματοποιήσει την πρώτη της έκλειψη για αυτόν τον χρόνο, με μια συνοδεία από νεράιδες και δράκους, που εκτυλίσσουν τα δρώμενα τρισδιάστατα.

Ζυγοί, Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, φτάνουν στα όριά τους και μέσα από τη θλίψη προσμένουν μια νέα αρχή.

Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες αντιλαμβάνονται καλύτερα από όλους την αξία της σιωπής, όταν ο παραλογισμός δεν μπορεί να ανακουφιστεί με επιχειρήματα.

Παρθένοι, Ταύροι, Σκορπιοί και Ιχθύες προετοιμάζονται για να αντιμετωπίσουν μια μεγάλη πρόκληση και να σταθούν όσο πιο γενναιόδωρα μπορούν απέναντί της.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved