Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 23/4

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 23/4

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Όπως γράφαμε και στα Σεληνιακά φαινόμενα του Απριλίου, αυτός ο μήνας σε παγκόσμιο επίπεδο θα μας απασχολήσει με σεισμούς, εκρήξεις και διασώσεις. Εκτός από τα θλιβερά γεγονότα στην Βοστώνη, μετασεισμοί στην περιοχή την νοτιοδυτικής Κίνας που επλήγη από τον καταστροφικό σεισμό, το Σάββατο με 188 νεκρούς και 11.500 τραυματίες δυσχεραίνουν τις επιχειρήσεις διάσωσης. Ωστόσο, η συνάντηση του Άρη με τον Ουρανό σε έμμεσο μεσοδιάστημα, σύμφωνα με την Uranian Astrology, το οποίο υποδεικνύει ξαφνικές εγκληματικές ενέργειες και εκρήξεις δείχνει ότι το κεφάλαιο αυτό δεν έχει κλείσει. Δεδομένου ότι ο Άρης θα βρίσκεται στη μοίρα τη απόλυτης ισχύος ίσως έχουμε προκλητικές ενέργειες από τον Kim Jung Un, ιδιαίτερα αν αυτός έχει γεννηθεί το 1983. Ο χρόνος γέννησης του είναι το 1983 ή το 1984.Εύχομαι όμως να μην έχει γεννηθεί το 1983 γιατί τότε αυτός ο άνθρωπος θα αποδειχθεί καταστροφικός για την ανθρωπότητα.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Άρης=Σελήνη/Ποσειδώνας=Ήλιος/Δίας=Μεσουράνημα/Άδμητος=Κιούπιντο/Βουλκάνους=Ουρανός=Ποσειδώνας/Μηδενική Κριού

Μυστικές ερωτικές δραστηριότητες. Γυναίκες που μολύνονται από άνδρες. Μολύνσεις. Μύκητες. Αφροδισιακά νοσήματα. Συνειδητές αποφάσεις. Υποσχέσεις και εμμονές σε ζητήματα εργασίας. Καλλιτεχνική δημιουργία. Οικογενειακοί εορτασμοί. Ξαφνικοί τραυματισμοί. Επείγουσες οικονομικές υποθέσεις.

Συμβουλή

Η Αφροδίτη σχηματίζει αύριο τρίγωνο με τον Πλούτωνα και ως εκ τούτου μυστικοί έρωτες, παράλληλες σχέσεις και κρυφές συμφωνίες θα δώσουν και θα πάρουν. Επιπλέον, υπάρχει εύνοια για οικονομικές χορηγήσεις, επιδοτήσεις, πληρωμές φόρων όπως και είσπραξη συντάξεων και επιδομάτων. Ακόμη, ίσως κάποιοι πάρετε μπογιές και πινέλα και βάψετε έπιπλα, δωμάτια και αντικείμενα. Τέλος, αν βάψετε τα μαλλιά σας σήμερα έχετε πολλές πιθανότητες να πετύχετε μια καλή απόχρωση.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Διάβασέ με, για να μάθεις να μ' αγαπάς». CHARLES BAUDELAIRE

Το τραγούδι της ημέρας: Μανώλης Χιώτης/Μαίρη Λίντα - Αν είσαι μάγκας

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved