Ημέρα της Γης: Γιορτάζοντας το πιο πολύτιμο αγαθό μας!

Να 'μαστε ευγενικοί με τη Γη και να κάνουμε ένα βήμα κάθε μέρα για την επούλωση των πληγών της ,σαν έναν τρόπο για να στείλουμε την αγάπη στη μητέρα μας.

Ημέρα της Γης: Γιορτάζοντας το πιο πολύτιμο αγαθό μας!


Ας αφουγκραστούμε το κομμάτι μας στη Γη, αυτήν την ημέρα. Επισκεπτόμαστε έναν κήπο, ένα δάσος, ένα βουνό ή ένα αγρόκτημα. Πηγαίνουμε σε μια λίμνη, σε μια θάλασσα, ένα ποτάμι ή ένα ρέμα.

kentriki5451451

Η οσμή και η γεύση του αέρα, ο οποίος είναι γεμάτος από Άνοιξη παντού, ανοίγει τις αισθήσεις μας και την καρδιά μας και μας βοηθά να ρωτήσουμε τη μητέρα μας- Γη, τι είναι αυτό που χρειάζεται από εμάς.

kentriki54546514

Και θα το κάνουμε, γιατί είναι απαραίτητο και είμαστε οι μόνοι που μπορουμε να το κάνουμε. Είμαι σίγουρη ότι θα βρούμε συντρόφους κατά μήκος του τρόπου, που έχουν ακούσει την ίδια φωνή και κάνουν, επίσης, ό, τι είναι απαραίτητο.

kentriki4551454


Ο Ταύρος είναι το ζώδιο που ασχολείται με τη Γη και είναι καλός διαχειριστής της. Δυστυχώς, όλο και περισσότεροι άνθρωποι χάνουν την επαφή με τη φύση, παραμένουν σε κλειστούς χώρους και επικεντρώνονται σε τεχνολογικά μηχανήματα , παρά φροντίζουν στο άνοιγμα της οπτικής τους για την επούλωση της Μητέρας Φύσης.

kentriki54545try

Η περίοδος αυτή, με την φουλ Ταυρίσια ενέργεια, είναι μια καλή στιγμή για να απενεργοποιήσουμε τους υπολογιστές και τις τηλεοράσεις μας και να βγούμε έξω!

kentriki545145


Η αντίθεση της Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Κρόνο στον Σκορπιό, παράλληλα μας επισημαίνει ότι θέλουμε να βρούμε την ηρεμία μας. Αυτό πάνω απ' όλα όμως, προϋποθέτει ότι γνωρίζουμε και πόση αξία εχει αυτή η ηρεμία.

kentriki454545

Πιθανώς η Ημέρα της Γης καθιερώθηκε στις αρχές του ζωδίου του Ταύρου, ακριβώς γιατί είναι ένα ζώδιο όπου θα φέρει τη φωτιά και το πάθος του Κριού, σε εκδήλωση.

Αυτή η πρώτη σπίθα της ζωής θέλει να εκδηλωθεί και ο Ταύρος ξέρει πώς να το κάνουμε.

kentriki556414


Αλλά πρώτα η Ταυρίσια ενέργεια μας βοηθά να αναπτύξουμε μια αίσθηση αυτό-αξίας και αξίων , γιατί πρέπει πάντα να γνωρίζουμε τι θέλουμε να οικοδομήσουμε με τις «φλόγες» της ζωής.

kentriki4551454

Αν εξακολουθούμε να μην έχουμε επαφή με τις αισθήσεις της ενέργειας του Ταύρου, έχουμε παρασυρθεί από τις πολιτιστικές αξίες και τις μετρήσεις της αυτό-αξίας μας.

kentrki6932


Έτσι, αυτήν την Ημέρα της Γης, ας σκεφτούμε τι είναι καλύτερο, όχι μόνο για τον εαυτό μας, αλλά και για τον κόσμο.

kentrikisadsds

Έχουμε την ευφυΐα, τη δημιουργικότητα και τους πόρους για να κάνουμε τον παράδεισο στη γη. Αυτό είναι και ότι ο Ταύρος ζητά!

Δείτε την αρχική σελίδα της Google

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved