Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 20/4

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 20/4

Καλό Σάββατο αστρο-φίλοι μου! Αν ανήκετε στους τυχερούς που έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ρύθμιση οφειλών με το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία, τότε έχετε πιάσει το Λόττο, αφού μόνο το 5% αυτών που οφείλουν μπορούν στην πραγματικότητα να υπαχθούν στη σχετική ρύθμιση. Μιλάμε για «πανηγυρική» επιτυχία της τρικκοματικής κυβέρνησης που για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνει την διαπραγματευτική της ανικανότητα.
Ας δούμε όμως το κουίζ της ημέρας: Η Νίκη ενδιαφέρεται να μάθει πως θα πάνε τα οικονομικά του συζύγους της. Ο αστρολογικός χάρτης του συζύγου έχει συνταχθεί με αβέβαιη ώρα γέννησης οπότε επιλέγεται να εξετασθεί ο δικός της αστρολογικός χάρτης που έχει καταστρωθεί με ακριβή ημερομηνία γέννησης.

Ποιόν οίκο θα πρέπει να κοιτάξουμε και γιατί;
Α) Το δεύτερο οίκο που δείχνει τα οικονομικά
Β) Τον τέταρτο οίκο, γιατί δείχνει τα οικονομικά που μπαίνουν στο σπίτι
Γ) Τον όγδοο οίκο, γιατί είναι ο δεύτερος του εβδόμου.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ερμής=Ουρανός=Κιούπιντο/Βουλκάνους=ΜηδενικήΚριού/Ποσειδώνας=Αφροδίτη/Απόλλων=Κρόνος/Βουλκάνους

Επαναστατική σκέψη. Τηλεγραφήματα. Ειδήσεις. Καλοί μαθηματικοί. Σκίτσα. Δυνατά καλλιτεχνικά σχέδια. Θολές σκέψεις. Ομιχλώδες τοπίο. Για να γίνει κάποιος γνωστός στο πλήθος. Επαφές με επιστήμονες ή με ανθρώπους που σε κάποια ξένη γλώσσα. Συγκέντρωση. Αφοσίωση σε έναν σκοπό.

Συμβουλή

Η σύνοδος Ερμή- Ουρανού είναι εξαιρετική για όσους αγαπάτε τα μαθηματικά, θέλετε να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας στο σταυρόλεξο, στο Sudoku ή σε οποιοδήποτε άλλο χόμπι κρατά του νου σας σε εγρήγορση. Τηλέφωνα, sms, facebook, twitter και γενικότερα η επικοινωνία μέσω της τεχνολογίας θα σας «τρελάνουν» θετικά ή αρνητικά και στη διάρκεια γρήγορων εξελίξεων θα υπάρχουν και κάποια νευρικά τινάγματα ή «πυροτεχνήματα». Επιπλέον, η μέρα ευνοεί να διαβάσετε άρθρα επιστημονικά, επαναστατικά ή που παραθέτουν μια «προχώ» άποψη. Ακόμη, είναι υπέρμαχος του ρητού «κάντε τόπο στα νιάτα» και πολύ πιθανόν να μείνετε έκπληκτοι από τις καινοτομίες εφήβων και γενικότερα νέων ανθρώπων που θα πρωτοπορήσουν χάρη στις «αναλαμπές», τις ευρεσιτεχνίες ή τις νεανικές τους τρέλες.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Μια καλή αίσθηση του χιούμορ είναι το κοντάρι που σου δίνει ισορροπία καθώς βαδίζεις επάνω στο τεντωμένο σχοινί της ζωής.» William Arthur Ward

Το τραγούδι της ημέρας: Μαίρη Λίντα – Πάρε το δάκρυ μου

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved