Πλανητικές Απόψεις: Οι μπόμπιρες κάθε ζωδίου πάνε βόλτα στο πάρκο

Φανταζόμαστε πώς θα ήταν

Πλανητικές Απόψεις: Οι μπόμπιρες κάθε ζωδίου πάνε βόλτα στο πάρκο

Σήμερα πάμε βόλτα στο πάρκο παρέα με τους μπόμπιρές μας και φανταζόμαστε αν είχαμε έναν από κάθε ζώδιο, τι θα γινόταν!

Έτσι λοιπόν ένα παιδί Ζυγός σε ένα πάρκο χαμογελά σε όλους και πλησιάζει κάθε άλλο παιδάκι με την προοπτική να το κάνει φίλο. Καθώς τριγυρνά, ένα παιδί Δίδυμος έρχεται από πίσω και το πιτσιλίζει με νερό στο πρόσωπό του. Το Διδυμάκι χασκογελά, καθώς βλέπει το Ζυγάκι να προσπαθεί απεγνωσμένα να φτιάξει το μαλλί του, αλλά τελικά παίρνουν την απόφαση να πάνε βόλτα μαζί, τη στιγμή που ούτε ενας Καρκίνος, ούτε ένας Σκορπιός, αλλά ούτε κι ένας Λεων είναι διατιθέμενοι να ανεχτούν τις παιχνιδιάρικιες πλακίτσες του. Κοντοζύγωσε πριν βέβαια το Ταυράκι, αλλά αυτό ήταν πολύ απασχολημένο με το φαγητό του.

Το παιδί Ιχθύς θα είναι σε κανένα υπαίθριο περίπτερο ζωγραφικής προσώπου να προσπαθεί να διακοσμήσει το πρόσωπο του ή θα στενοχωριέται πάνω από κανένα πεθαμένο μυρμήγκι παρέα με τον Καρκίνο, που θα του έχει βγάλει τα ποδαράκια ένα Σκορπιουδάκι... Εν τω μεταξύ, δύο Ταυράκια πηγαίνουν και αγοράζουν λουκουμάδες και παγωτό χωνάκι, για όλους τους Ιχθύες και τους Καρκίνους... όπως επίσης και για τους ίδιους. Δεν παραλείπουν φυσικά να περάσουν κι από όλα τα υπαίθρια stand με φαγητό για να ελέγξουν τα καλούδια.

58801 10200228148840791 1916937809 n

Το παιδί Κριός προσπαθεί να παραβγεί στο τρέξιμο.... και πετυχαίνει! Έβαλε ένα στοίχημα με τον Τοξότη και τον Σκορπιό σχετικά με το ποιός θα φτάσει στο τέρμα πρώτος και ο Κριός κέρδισε... έτσι τώρα ο Τοξότης και ο Σκορπιός πρέπει να πάνε να πειράξουν τα κορίτσια! Αλλά σε αυτό είναι μανούλες!
Βέβαια το παιδί Σκορπιός δεν τα παρατά εύκολα στην πρόκληση του Κριού και προσπαθεί να το ξαναπροκαλέσει, ρίχνοντας φως στα αδύνατα του σημεία για να χάσει την εστίαση του.... άλλωστε από μικρό είναι άριστο στην χειραγώγηση.

Το παιδί Αιγόκερως, αν δεν είναι μόνο του, είναι πολύ απασχολημένο προσπαθώντας να βρει όλους τους φίλους του. Μια στάση στην παρέα του Λέοντα που έχει μαζέψει όλα τα παιδάκια και τους κάνει κόλπα, αλλά δεν έχει καιρό για χάσιμο. Μέσα σε 1 ώρα πρέπει να γυρίσει σπίτι να ολοκληρώσει την εργασία του.

Λίγο πιο πέρα το παιδί Υδροχόος μαζεύει τα σκουπίδια που πέταξαν τα άλλα παιδάκια και κοιτάζει τα παιδάκια που κλαίνε, ξινίζοντας τα μούτρα του για τον συναισθηματισμός τους. Από πίσω του το παιδί Παρθένος που γκρινιάζει για τις λίγες εγκαταστάσεις που υπάρχουν για να παίξει, ενώ καθώς περπατά πέφτει πάνω στους λουκουμάδες του Ταύρου και φωνάζει: «Μπλιαχ! Πως τα τρως αυτά;».

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved