Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 17/4

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 17/4

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Σοκ και τρόμος! Το παγκόσμιο σκηνικό είναι εκρηξιγενές όπως έχουμε γράψει και στα «Σεληνιακά φαινόμενα Απριλίου» και τόσο οι ΗΠΑ όσο και ο υπόλοιπος κόσμος συγκλονίζεται από τις δύο εκρήξεις στο τέρμα του ιστορικού μαραθωνίου της Βοστώνης που είχε ως αποτέλεσμα τρεις νεκρούς και 144 τραυματίες. Αίμα, εκρήξεις και βία είναι καμώματα του Άρη (φονικές εκρήξεις) και του Κριού (αθλητικές διοργανώσεις) λόγω των «κακών συναναστροφών» με πλανήτες που αγαπούν και το σοκ και τον τρόμο. Περνώντας οι πλανήτες στον Ταύρο δείχνει ότι θα ληφθούν αυστηρότερα μέτρα ασφάλειας και προστασίας, ωστόσο οι πολεμικές διαθέσεις θα ενταθούν για οικονομικές και εδαφικές διεκδικήσεις.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Άρης=Ζευς/Ποσάιντον=Ουρανός/Άδης=Απόλλων/Βουλκάνους=Ήλιος=Ερμής

Πάλη για πολιτικές ιδέες και απόψεις. Τοποθετήσεις απέναντι σε ηθικά και κοσμικά θέματα. Ξαφνική ζημία, απώλεια ή θάνατος από όπλα ή άλλα αντικείμενα. Αποπειραθείσα δολοφονία. Στρατιώτες. Εκρήξεις. Λεκτικές έριδες, φιλονικίες και κακοβουλίες. Δραστηριότητες για αύξηση του πλούτου.

Συμβουλή

Σεισμός και καταποντισμός! Σήμερα, παραμονή της συνόδου Ήλιου – Άρη κάποιοι θα αστράψουν και θα βροντήξουν και άλλοι θα σηκώσουν τα χέρια και δεν θα ξέρουν τι κάνουν. Αναφλέξεις και εκρήξεις θα δημιουργήσουν πονοκέφαλο και κινητοποιήσεις και διαδηλώσεις θα έχουν επιθετικό χαρακτήρα. Συγχρόνως, ηγετικά πρόσωπα θα ανοίξουν την πόρτα σε νέες καταστάσεις και πρωτοβουλίες θα προκαλέσουν αντιδράσεις. Μέσα σε όλα αυτά ίσως επισπεύσετε κάποιες επαγγελματικές κινήσεις ή σημειώσετε αυξημένες επιδόσεις από το φιλικό ματς μέχρι το σεξ.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Το κόλπο για να ξεκινήσεις είναι να σταματήσεις να μιλάς και να αρχίσεις να κάνεις.» Walt Disney

Το τραγούδι της ημέρας: Δημήτρης Παπαμιχαήλ – Με τι καρδιά

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved