H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 16 έως 18/4

Σελήνη στον Καρκίνο - Περιφραγμένοι δισταγμοί και ξέφραγες παρορμήσεις

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 16 έως 18/4



Μέσα σε ένα πολύ έντονο συναισθηματικό κλίμα εν όψει της Σεληνιακής έκλειψης, η Σελήνη περνάει στο οικείο περιβάλλον της εκείνο του Καρκίνου, σήμερα 16/4 στις 5.50 το πρωί, υπενθυμίζοντας πως οι ισορροπίες παραμένουν εύθραυστες και απόμακρες.

Στις 8.07 το πρωί η αρμονική όψη με την Αφροδίτη ξεκινά την ημέρα με το συναίσθημα να κατακλύζει τις ενέργειές μας, ενώ η αισθητική και το γούστο μας βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους. Ως το μεσημέρι το διάστημα προσφέρεται για καλλιτεχνικές δραστηριότητες, διακόσμηση των χώρων μας και πάσης φύσεως αισθητικές επεμβάσεις.
Στις 12.48 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Ερμή και λίγο αργότερα στις 3.17 το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, αποπροσανατολίζουν τη σκέψη και ως το βράδυ, καλό θα ήταν να λειτουργούμε διαισθητικά και όχι υπολογιστικά, αισθανόμενοι την κάθε μας κίνηση, σε ότι αφορά τις συναναστροφές μας.

Στις 17/4 στις 00.13 μετά τα μεσάνυχτα το τρίγωνο με τον Κρόνο που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, μας βοηθά να δούμε πιο ρεαλιστικά τα πράγματα και μας διαφυλάσσει από παρορμητικές παγίδες που μπορεί να μετανιώσουμε.
Οι συγκρουσιακές όψεις που ακολουθούν στις 1.13 το πρωί με τον Ουρανό και στις 5.17 το πρωί με τον Πλούτωνα, πραγματοποιούνται ευτυχώς σε ένα διάστημα που καλούμαστε να παραδοθούμε στον ύπνο, η ισχύ τους όμως παραμένει. Αυτό σημαίνει πως η συναισθηματική ένταση μπορεί να μας κρατήσει ανήσυχους και οι ανάστατες σκέψεις να στερήσουν την ηρεμία μας.
Όλη την υπόλοιπη ημέρα η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της, αφήνοντάς μας σε μια υπερδιέγερση που θα ήταν ωφέλιμο να προσπαθήσουμε να διοχετεύσουμε σε εποικοδομητικές ενασχολήσεις. Την ημέρα αυτή καλό θα ήταν να μην ανακινήσουμε κανένα προσωπικό μας θέμα, αλλά να το αφουγκραστούμε μόνοι μας και όσο το δυνατόν πιο ήρεμα.

Στις 18/4 στις 3.15 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με τον Άρη και λίγο αργότερα στις 3.31, η δυσαρμονική όψη με τον Ήλιο, επηρεάζουν τη διάθεσή μας από το πρωί, κάνοντάς μας εύφλεκτους, εριστικούς, νευρικούς, βιαστικούς και ανυπόμονους. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που οδηγούμε, αλλά και σε ότι καταπιανόμαστε, ειδικά σε χειρωνακτικές εργασίες. Πολλοί θα είναι αυτοί που δεν θα αποφύγουν δυσάρεστες αντιπαραθέσεις και καβγάδες.
Στις 6.15 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Λέοντα, αφήνοντάς μας με μια πικρή γεύση και ένα μεγάλο συναισθηματικό κενό.

Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι βρίσκονται σε ένταση και ανησυχία, χωρίς να μπορούν να διαχωρίσουν την αλήθεια από το ψέμα, την άρνηση από την αποστροφή και την αγάπη από το μίσος.

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι βλέπουν τα πράγματα πιο καθαρά και ρεαλιστικά, ενώ η δημιουργική διέξοδος σώζει από πολλές ανεπιθύμητες εμπλοκές.

Τοξότες, Δίδυμοι, Υδροχόοι και Λέοντες διατηρούν αμετανόητη στάση και συμπεριφορά ποντάροντας πολλά σε μια αυτοπεποίθηση που είναι έτοιμη να τους ξεγελάσει.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved