Πλανητικές Απόψεις: Αφροδίτη στον Ταύρο - Το θηλυκό ξαναχτυπά

Ένα βασικό σακάκι και μια pencil φούστα, τουνίκ, πουκαμίσες φαρδιές ή τύπου μπλούζας είναι ιδανικές επιλογές

Πλανητικές Απόψεις: Αφροδίτη στον Ταύρο - Το θηλυκό ξαναχτυπά

Καινούργιο ταξίδι σήμερα λοιπόν του πλανήτη Αφροδίτη, από τον έντονο Κριό στον κομψό Ταύρο και η αισθητική οπτική μας περνά σε ένα άλλο είδος θηλυκότητας, ήσυχης μεν και όχι πολύ εντυπωσιακής, αλλά πολύ αισθησιακής. Ατού της είναι τα μυρωδάτα αρώματα, τα ρομαντικά φορέματα, το make up σε ήσυχους τόνους, με έμφαση στην καμπυλότητα των χειλιών και πάνω απ΄ όλα ρούχα φτιαγμένα από ποιοτικά υλικά που υπογραμμίζουν τις γυναικείες γραμμές ενός σώματος, χωρίς να είναι πολύ κολλητά.

Το χαρούμενο ροζ, γίνεται ο πειρασμός χωρίς ένοχες στην χρωματική κλίμακα μας, ενώ σιγοντάρει το φυσικό τόνο της γης, το ανοιχτό πράσινο, το σμαραγδί και τις αποχρώσεις της λεβάντας. Ακόμη και πολλοί άνδρες μπορούν να επωφεληθούν από το baby pink και το φωτεινό μπλε (συνήθως γυναικεία χρώματα) σε σχέση με άλλες περιόδους όπου δεν ενδείκνυνται.

Εξίσου ακαταμάχητο ρολό έχουν οι λουλουδάτες νότες, με τα μεγαλύτερα σχέδια να ταιριάζουν σε πιο εξωστρεφείς προσωπικότητες, ενώ τα μικροσκοπικά, ευαίσθητα λουλούδια είναι κατάλληλα για τα girly κορίτσια. Προτείνεται επίσης, οι λεπτοί καρποί να διακοσμούνται με φίνα κοσμήματα και βραχιόλια chunkier, ενώ τα μεγάλα μενταγιόν και τα κολιέ από μοτίβα λουλουδιών να αναδεικνύουν τον λαιμό σας, καθώς είναι το μέρος στο σώμα μας που κυβερνά ο Ταύρος.

Ένα βασικό σακάκι και μια pencil φούστα, τουνίκ, πουκαμίσες φαρδιές ή τύπου μπλούζας είναι ιδανικές επιλογές. Ακόμη θα πρέπει να διαλέγουμε ρούχα (όχι πολύ σφιχτά) που τονίζουν όμορφα το λαιμό και το ντεκολτέ και να αποφύγουμε ρούχα που δίνουν την εντύπωση «τεμαχισμού». Οτιδήποτε κλασικό ή μοντέρνο με καθαρές γραμμές φαίνεται φυσικά καλόγουστο, ευγενική χορηγία της Αφροδίτης.
Γι' αυτήν την περίοδο προορίζονται τα ελαφριά και αεράτα υφάσματα, χωρίς να είναι φαντεζί, άκαμπτα ή χοντρά. Κρεπ, ακατέργαστο μετάξι, κασμίρι και όμορφο, απαλό βαμβάκι παίρνουν την θέση στην καρδιά μας.

Είναι σημαντικό επίσης, κάτω από την επιρροή της Αφροδίτης στον Ταύρο, να επενδύσουμε σε ένα ποιοτικό κομμάτι που φέρνει την υπογραφή μιας μάρκας, όπως μια τσάντα, μια ζώνη ή ακόμα και ένα σακάκι, μπορεί να λειτουργήσει. Η ιδέα που βασίζεται στην ποιότητα κι όχι στην ποσότητα, ταιριάζει στην σταθερή γνώμη της Αφροδίτης για μη αλλαγή.

Πάνω απ 'όλα, αυτό που θα βοηθήσει αυτό το διάστημα είναι να ποντάρουμε στην φυσική ομορφιά και παρουσία, έτσι ώστε να φαινόμαστε πολύ καλύτερα, ανά πάσα στιγμή!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved