Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 15/4

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 15/4

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Το αντιγερμανικό αίσθημα μέσα στην Ευρώπη φουντώνει, καθώς η Γερμανία με την καγκελάριο Α. Μέρκελ και τον Β.Σόιμπλε κάνει πλέον εμφανές την ηγεμονική πολιτική της επιβάλλοντας συνθήκες οικονομικής σκλαβιάς στα PIGS (Portugal,Italy, Greece, Spain) της Ευρώπης και φυσικά δεν σταματά εκεί, οι βλέψεις της είναι μεγαλύτερες. Ο αμερικάνος φιλόσοφος Νόαμ Τσόμσκι παρατηρώντας το αρνητικό κλίμα που δημιουργείται απέναντι στην Γερμανία υποστηρίζει ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να δημιουργηθεί ένα κοινό μέτωπο Ελλάδας, Πορτογαλίας, Ιταλίας και Ισπανίας απέναντι στη Γερμανία και τους συμμάχους της. Τον ακούει κανείς;

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Δίας=Ερμής/Άδμητος=Αφροδίτη/Απόλλων=Κρόνος/Ποσειδώνας=ΒόρειοςΔεσμός/Άδμητος

Συγκεντρωμένη σκέψη. Χαρά και ευτυχία μέσω των οικονομικών επιχειρήσεων, της φιλίας, της τέχνης και της επιστήμης. Νόσοι και ιοί που σχετίζονται με τα πνευμόνια. Μετριότητα. Τύχη μέσα σε μια μικρή ομάδα.

Συμβουλή

Τρεχάτε ποδαράκια μου! Με τη Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων σήμερα μπορείτε να πάρετε τα ποδαράκια σας και να πάτε βόλτες σε πολλά και διάφορα μέρη, έτσι για να μην βαριέστε. Σχολεία, γραμματείες και βιβλιοθήκες θα έχουν την τιμητική του όπως και χώροι που συγκεντρώνονται, έφηβοι, οδηγοί, δάσκαλοι και πάση φύσεως δημοσιοσχετίστες και κορτάκηδες. Επιπλέον, από σήμερα η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του αισθησιακού και πάντα «γεμάτου» καλούδια Ταύρου και ως τις 9 Μαΐου οι γυναίκες θα αποκτήσουν πιο πλούσιες «καμπύλες» και οι άντρες θα τις κοιτάζουν και θα.... ορέγονται!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Δύο είναι οι εχθροί της ανθρώπινης ευτυχίας: πόνος και ανία.» Άρθουρ Σοπενχάουερ

Το τραγούδι της ημέρας: Γιάννης Πάριος – Φταίμε κι οι δύο

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved