H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 13 έως 16/4

Σελήνη στους Διδύμους – Μίλα μου, ναι μίλα μου

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 13 έως 16/4



Μετά από ένα διήμερο σκέψης και περισυλλογής, η Σελήνη περνάει στους Διδύμους σήμερα 13/4 στις 5:13 το απόγευμα, για να τονώσει τη διάθεση και την επικοινωνία.

Προσπερνώντας έντεχνα τη δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 14/4 πλέον στις 2.24 το πρωί και επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, το Σαββατόβραδο μοιάζει με διανοητική παγίδα που καλό θα ήταν να αποφύγουμε.
Η θολούρα που εισχωρεί στις επαφές και στη σκέψη μας, πηγάζει από μια ευφορία που αισθανόμαστε και δεν μπορούμε να εκφράσουμε με τον ανάλογο τρόπο.
Το βράδυ αυτό προσφέρεται για να αποτυπώσουμε τις σκέψεις μας στο γραπτό λόγο, να φέρουμε στο προσκήνιο κάποια λόγια που ήταν ασαφή, αλλά ο κίνδυνος να παραμείνουν στην ασάφεια, είναι έντονος.
Στις 12.06 το μεσημέρι της Κυριακής το εξάγωνο με τον Ουρανό, δημιουργεί από το πρωί την αίσθηση να αποδεσμευτούμε από έγνοιες, να βρεθούμε με φίλους και γνωστούς και να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Το μυαλό μας λειτουργεί σαν καλοδουλεμένη μηχανή, έχοντας ανάγκη να εκφραστούμε ανέμελα, ξένοιαστα, με χιούμορ και καλή διάθεση.
Στις 9.58 το βράδυ η κορύφωση της συνόδου με τον Δία που επηρεάζει από το απόγευμα, αποτελεί το ελιξίριο της ημέρας, που τονώνει την κοινωνική μας ζωή, αποτελώντας μια ευχάριστη όαση, που θα απολαύσουμε πολύ. Ιδανικό διάστημα για να βρεθούμε κάπου με κόσμο, να ανταλλάξουμε απόψεις, να διασκεδάσουμε και να μοιραστούμε όμορφες στιγμές.

Στις 15/4 η εβδομάδα αρχίζει με καλή διάθεση και όρεξη να επικοινωνήσουμε πολλά με πολλούς.
Στις 9.34 το βράδυ το εξάγωνο με τον Ήλιο που επηρεάζει από το απόγευμα, μας ωθεί σε μια ασυνήθιστη δράση, που προκαλεί μια επίσης ασυνήθιστη αισιοδοξία. Ωστόσο το διάστημα αυτό τα τηλέφωνα, οι υπολογιστές και κάθε μέσο επικοινωνίας, παίρνει φωτιά.
Η συναισθηματική μας κατάσταση βρίσκεται σε άνθιση, θέλοντας να την μεταδώσουμε στις συναναστροφές μας.
Το γεγονός αυτό εντείνεται ακόμα περισσότερο κάτω από την επιρροή του εξαγώνου με τον Άρη που ακολουθεί στις 10.41 το βράδυ. Η αποφασιστικότητά μας είναι ασυγκράτητη, ενώ το διάστημα είναι ιδανικό να πάρουμε μια πρωτοβουλία που διστάζαμε ως τώρα.
Θα ήταν ευεργετικό να εκφράσουμε και να συζητήσουμε οτιδήποτε μας απασχολεί, με την ψυχολογική δύναμη που μας χαρίζει η επιρροή αυτή.

Στις 16/4 στις 5.50 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο, σαν ξαφνική ψυχρολουσία.

Δίδυμοι, Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες, Υδροχόοι και Τοξότες απολαμβάνουν ένα ξεχωριστό διήμερο με πολλές ευκαιρίες αναζωογόνησης.

Ιχθύες και Παρθένοι ακροβατούν μεταξύ γλυκιάς υπερβολής και πλάνης, ενώ Αιγόκεροι, Ταύροι, Σκορπιοί και Καρκίνοι, δίνουν ευκαιρίες σε εαυτούς και αλλήλους, δοκιμάζοντας τις αντοχές τους.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved