Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 11 έως 13/4

Σελήνη στον Ταύρο – Υπομένω για να περάσει το δικό μου

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 11 έως 13/4



Με τον απόηχο της Νέας της φάσης για αυτόν τον μήνα, η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου σήμερα 11/4 στις 6:22 το πρωί, βρίσκοντάς μας να μετράμε απώλειες και νίκες.
Πολλά τα ξεκαθαρίσματα που προηγήθηκαν, ακόμα περισσότερα όσα δρομολογήθηκαν με τόλμη και αποφασιστικότητα, αναμένοντας το αποτέλεσμα.

Το διήμερο που ακολουθεί μοιάζει με ανάπαυση μετά από μια εντονότατη δραστηριότητα, που σκοπό έχει να μετρήσει το μέγεθος της προσωπικής μας ανασφάλειας αλλά και της αυτοπεποίθησης.
Η μέρα ξεκινά με την αίσθηση της λύτρωσης εφόσον κάναμε ότι κάναμε, είπαμε ότι είπαμε, αλλάξαμε ότι αλλάξαμε και διώξαμε από πάνω μας ένα μεγάλο βάρος.

Το πρωινό προσφέρεται για κάθε είδους οικονομικές συναλλαγές και δραστηριότητες.
Στις 3.05 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, μας προσφέρει ως το αργά το απόγευμα την ευκαιρία να χαλαρώσουμε και να εμπνευστούμε πάνω σε ότι μας αρέσει να κάνουμε.

Στις 12/4 λίγο μετά τα μεσάνυχτα και συγκεκριμένα στις 00.38, η αντίθεση με τον Κρόνο που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, βγάζει στην επιφάνεια αμφιβολίες, πικρές σκέψεις, ενοχές και ανασφάλειες.
Το βράδυ μας βρίσκει σε περίσκεψη, ενώ η αυτοπεποίθηση έχει δώσει τη θέση της στο βάρος των ευθυνών και του καθήκοντος, που αισθανόμαστε απέναντι στον εαυτό μας αλλά και στους άλλους.
Όσο περισσότερο μένουμε άυπνοι, τόσο φουντώνουν περίεργα συναισθήματα, εφόσον στις 4.48 το πρωί το τρίγωνο με τον Πλούτωνα, μας κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικούς.
Όλη η ημέρα θα κυλήσει με τις ιδιότητες της Ταυρίσιας Σελήνης, εφόσον λείπουν οι συναντήσεις με άλλους πλανήτες. Το αίσθημα της ασφάλειας επικρατεί σε κάθε μας κίνηση.

Στις 13/4 στις 3.30 το μεσημέρι, το εξάγωνο με τον Ερμή που επηρεάζει από νωρίς το μεσημέρι ως το απόγευμα, έρχεται να καλύψει τις ανασφάλειες, με μια επιβεβαίωση που λαμβάνουμε, ή εκμαιεύουμε από κάπου. Το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να προκαλέσουμε συζητήσεις από τις οποίες θα λάβουμε σημαντικές πληροφορίες.
Στις 5.13 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στους Διδύμους, επικοινωνώντας θαυμάσια τα σχέδια και τους σκοπούς μας.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ιχθύες και Καρκίνοι, καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσουν με ποιους θέλουν να πάνε και ποιους θέλουν να αφήσουν.

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι ταλαιπωρούνται από αμφιβολίες και παθιασμένα συναισθήματα, ψάχνοντας αποδέκτες λύτρωσης.

Ζυγοί, Δίδυμοι, Κριοί και Τοξότες αισθάνονται μια απελευθέρωση που δεν την θυσιάζουν για κανέναν και για τίποτα.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved