Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 9 έως 12 Απριλίου

Ποιός θα καθαρίσει αυτό το χάλι;

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 9 έως 12 Απριλίου




Αφροδίτη, Άρης και Έρις εξακολουθούν να δίνουν το δικό τους show στους ουρανούς, συνδυάζοντας το παραδοσιακό sex and rock n' roll με το work and cleaning.
Για την Ωραία, τον μπρουτάλ εραστή της και την Mis Lilliput, τα έγραψα ήδη στο προηγούμενο «Αστρολογικό δελτίο» κι ελπίζω να... βοήθησα, δίνοντας το στίγμα των ημερών.
Ωστόσο, αν και πλανητικά σχεδόν τίποτε δεν έχει αλλάξει από την τελευταία φορά που τα είπαμε, οι καλοί μας φίλοι εκεί ψηλά βρίσκουν πάντα έναν τρόπο για να μας κρατούν ζωντανό το ενδιαφέρον, εισάγοντας επιπρόσθετα στοιχεία.

Αυτήν την φορά, το ρόλο του καταλύτη ανέλαβαν αυτοπροσώπως τα Φώτα, ο βασιλεύς Ήλιος και η βασιλομήτωρ Σελήνη, αφού η συνάντηση τους την Τετάρτη στέλνει σε όλους μας ηχηρά μηνύματα.

Κατ' αρχήν, η Νέα Σελήνη του Απριλίου είναι από αυτές που δρομολογούν εξελίξεις σε σχέση με όσα «σιγοψήνονταν» το προηγούμενο διάστημα κι επιτρέψτε μου να ξεκινήσω όχι από τα ατομικά αλλά από τα συλλογικά, αφού φαίνεται πως κοντοζυγώνει η στιγμή που οι «βουβές» αντιδράσεις θα γίνουν εξαιρετικά εξωστρεφείς.

Μέχρι και τις αρχές Μαΐου, με αφορμή ίσως κάτι «μικρό κι ασήμαντο», το καπάκι από το καζάνι που βράζει εδώ και μήνες, μπορεί να εκτιναχθεί σε δυσθεώρητα ύψη, κάνοντας τους απανταχού κρατούντες να χάσουν τα αυγά και τα καλάθια.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την εικόνα του ωροσκοπίου της Νέας Σελήνης, όπου πέρα από τον Άρη και την κομπανία του στον 10ο οίκο, έχουμε και τον Ουρανό να «ξύνει» το Μεσουράνημα, υποσχόμενος ανατροπές και... σούπερ θέαμα.
Το ωραίο της υπόθεσης μάλιστα είναι ότι το Μεσουράνημα στις 6 και 52 του Κριού, πέφτει με ακρίβεια λεπτού επάνω στο γενέθλιο τετράγωνο Δία-Πλούτωνα της Ελλάδος -ξέρετε αυτό της διαπλοκής και του μαύρου χρήματος- κάτι που προμηνύει αποκαλύψεις μεν αλλά και ένα νέο «σπρώξιμο» της χώρας προς την υποτέλεια, οικονομική και εθνική, με πρόσχημα -πάντα- τη «σωτηρία» και την «ανάπτυξη». Νέα (τελευταία, φυσικά) μέτρα «μυρίζει» η ατμόσφαιρα, με τη διαφορά πως αυτή τη φορά πολλοί εκ των άμεσα ενδιαφερόμενων δεν θα καθίσουν με σταυρωμένα χέρια.

Κι επειδή οι καιροί ενθαρρύνουν τους «μικρούς» να «βγάλουν γλώσσα» αναμένεται ένας νέος γύρος αναταραχών ή... αναδομήσεων, αν το προτιμάτε, με πιθανό αποτέλεσμα να έρθουν τα πάνω-κάτω, τόσο στην Οικονομία, όσο και στην Πολιτική.

Της αυθαιρεσίας το ανάγνωσμα

Επί προσωπικού τώρα, ακόμη κι αν κάποιοι από εμάς εξακολουθούν να αντιστέκονται στις ανοιξιάτικες ορμές, μάλλον ήρθε η στιγμή για να παραδώσουμε τα όπλα στον... εχθρό!
Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη έχοντας ως προμετωπίδα το «ουφ, μπάφιασα», μας ανοίγει την όρεξη για νέα ξεκινήματα, άλλες φορές πρίμα κι άλλες κόντρα στο ρεύμα ή με όχι και τόσο... ευγενικό τρόπο. Βλέπετε, ο Άρης στον Κριό, πρώτα πυροβολεί και ύστερα ρωτάει...
Κι αυτό δεν ισχύει μόνον για το τρέχον τριήμερο αλλά για έναν ολόκληρο μήνα.
Δημιουργικές πρωτοβουλίες αλλά και εξωφρενικές αυθαιρεσίες αντικαθιστούν ολοσχερώς την υπομονή και την πραότητα, με αναπόφευκτη συνέπεια το εκ νέου «ανακάτεμα της τράπουλας».

Τα ζώδια που εμπλέκονται άμεσα στο «βουρ και φύγαμε» είναι βέβαια πρωτίστως τα τέσσερα παρορμητικά (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) αλλά από την δική μου πλευρά οφείλω να επισημάνω ότι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές -θύτες ή θύματα του ενεργειακού overdose- αναμένεται να είναι και οι τελευταίοι εκ των μεταβλητών, όσες οι όσοι έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 28η μοίρα του ζωδίου τους. Οι συγκεκριμένοι Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες καλούνται να «πιάσουν τον ταύρο από τα κέρατα», είτε πρόκειται για ευκαιρία είτε για απειλή που χρήζει αντιμέτρων. Όσο για τους Διδύμους (συνολικά), με βάση τις όψεις που είχαν στα περασμένα γενέθλια τους, η μοίρα τους επιφυλάσσει ειδική μεταχείριση, αφού καλούνται πρώτοι απ' όλους να διαχειριστούν είτε τους «κεραυνούς» που κρατούν στο χέρι, είτε τα πύρινα μέτωπα που τους έχουν ζώσει.

Όχι πως οι των λοιπών ζωδίων θα παραμείνουν αμέτοχοι ή στο απυρόβλητο, εδώ όμως, πολλά θα εξαρτηθούν από τις προδιαγραφές του γενέθλιου χάρτη τους.
Έχω ξαναγράψει ότι η επιρροή του Άρη είναι κυματοειδής, με υψηλές κορυφές δράσης, όπου η αδρεναλίνη περισσεύει και βαθιές κοιλιές, όπου τίποτε δεν κινείται. Σε όποια φάση κι αν βρισκόμαστε λοιπόν σήμερα, καλό είναι να θυμόμαστε ότι αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα!

Κλείνοντας, πέρα από τις χαριτωμένες ή ενοχλητικές Άριες διαστάσεις του τύπου «έτσι μου 'ρθε και το έκανα» αλλά και την σχετικά αυξημένη πιθανότητα ατυχημάτων (ιδιαίτερα εργατικών), να θυμίσω και μια μάλλον δυσάρεστη πλευρά της συνόδου Άρη-Έριδας, εκείνη δηλαδή που έχει να κάνει με την εξέχουσα επιθετικότητα ιών και μικροβίων. Χρειάζεται λοιπόν μέριμνα και προσοχή, ώστε να μην «το βρούμε» από μικρό κι αόρατο, την ώρα που πιστέψαμε ότι με μια κίνηση «ματ», ξεφύγαμε οριστικά από τους ελέφαντες...

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved