Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 10/4

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 10/4

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Της ανακεφαλαιοποιήσεως γίνεται στο τραπεζικό σύστημα το οποίο δέχεται σημαντικούς κλυδωνισμούς ενώ την ίδια στιγμή δεν είναι σίγουρο κατά πόσο ο ευρωπαϊκός μηχανισμός σταθερότητας θα εγγυάται τα χρήματα τραπεζών. Επιπλέον, οι όροι και οι μεταβλητές ανακεφαλαιοποίησης είναι πολλοί και το ερώτημα κατά πόσο θα μπορέσουν να τους διαβάσουν τα αρμόδια πολιτικά πρόσωπα είναι ανοιχτό όπως και το ποιοι θα βάλουν τα χρήματα και πως θα τα πάρουν πίσω. Το τραπεζικό σύστημα κατάντησε πια μια «ευαίσθητη» επιχείρηση και φυσικά όσοι έχουν τα χρήματά τους σε αυτά είναι επί ξύλου κρεμάμενοι.

Η εξίσωση και η ερμηνεία της

Άρης=Κιούπιντο/ΚρόνοςΥποθετικός=Ήλιος/Αφροδίτη=Δίας/Ωροσκόπος=Ωροσκόπος/Απόλλων

Επίσημες συμφωνίες και ενώσεις. Κινήσεις μεγάλων κοινοτήτων και οργανισμών. Επιχειρηματικές δραστηριότητες. Αιφνίδιες διαταγές και κατεπείγουσα μέτρα. Θέματα που αφορούν μεταλλεία και σιδηρουργικές εργασίες. Έναρξη έρευνας υπόθεσης. Ερωτική δραστηριότητα.

Συμβουλή

Φτού και από την αρχή! Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στην 20η μοίρα του Κριού δείχνει ότι νέες τράπεζες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ταμεία όπως και καινούργια επενδυτικά και καταθετικά συστήματα θα βγάλουν κεφάλι αυτή την εποχή ενώ νέα ευρήματα που θα σχετίζονται με το DNA, χρόνιες ή κληρονομικές ασθένειες, το σεξ, την ψυχολογία και τους αρχαιολογικούς χώρους επίσης θα σκάσουν μύτη. Νέες εξελίξεις ωστόσο θα υπάρχουν και στο χώρο της τρομοκρατίας, των μυστικών υπηρεσιών όπως και σε θέματα υψίστης ασφαλείας. Στο προσκήνιο θα βγουν υποθέσεις που αφορούν ηγεμόνες, αρχηγούς και πρόσωπα του στρατού και της αστυνομίας. Τέλος, η σεξουαλική δραστηριότητα θα εκτιναχθεί και πολλοί θα επιδοθείτε στο κυνήγι του ερωτικού σας παρτενέρ με ορμή.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Πρέπει να σκεφτόμαστε πολύ αργά και διεξοδικά και να δρούμε με αστραπιαία ταχύτητα.» Ηρόδοτος

Το τραγούδι της ημέρας: Adele - Set fire to the rain

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved