Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 8 έως 11/4

Σελήνη στον Κριό – Το παιχνίδι παίζεται ακόμα

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 8 έως 11/4



Ένα πολύ έντονα δυναμικό διήμερο ξεκινάει, με τη Σελήνη να περνάει στον Κριό σήμερα 8/4 στις 22:03 το βράδυ, για να ολοκληρώσει άλλη μία Νέα φάση.
Η ξεχωριστή σημασία της θέσης αυτής της Σελήνης, θα έχει αντίκτυπο σε πολλούς, ειδικά σε όσους η Πανσέληνος που προηγήθηκε, έγινε αιτία να προκληθούν ρήξεις και εσωτερικές κατολισθήσεις.

Στις 9/4 η σύνοδος με τον Ουρανό που κορυφώνεται στις 2.56 το μεσημέρι, επηρεάζει από το πρωί, ανοίγοντας την ημέρα με ανατρεπτικές τάσεις και προσπάθειες να αναστρέψουμε την πορεία των πραγμάτων. Η δραστηριότητά μας θα είναι έντονη, ενώ ως το απόγευμα θα βρισκόμαστε σε εγρήγορση σωματική και νοητική, προκειμένου να καλύψουμε με κάθε τρόπο τις ανάγκες μας.
Στις 7.30 το απόγευμα η δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα αποτελεί συνέχεια της προηγούμενης έντασης, έρχεται όμως να προσθέσει συναισθήματα ζήλιας, κτητικότητας, θυμού και αρκετής απόγνωσης. Αισθανόμαστε ένα βάρος στην πλάτη, σαν μια ξαφνική κύρτωση που προκαλεί την αντίστασή μας.
Το παρήγορο είναι πως όλο αυτό το βάρος σιγά - σιγά θα ελαφρώνει καθώς στις 10.51 το βράδυ το εξάγωνο με τον Δία, διευκολύνει την πρόσβασή μας σε πιο ανεκτικές διαθέσεις, δίνοντας την ευκαιρία σε εμάς και στους άλλους να αισθανθούμε πιο αισιόδοξα και πιο θετικά.

Στις 10/4 στις 12.35 το μεσημέρι η σύνοδος με τον Ήλιο σηματοδοτεί τη Νέα Σελήνη του μήνα, η οποία προσφέρεται για δυναμικά και αποφασιστικά νέα ξεκινήματα, εφόσον γίνεται και στο ζώδιο που τα υπηρετεί.
Είναι ευκαιρία να πετάξουμε με θάρρος από πάνω μας τις βδέλλες του παρελθόντος, να μιλήσουμε ανοιχτά, να διεκδικήσουμε όσα θέλουμε και να εξοφλήσουμε παλιούς λογαριασμούς σε όλα τα επίπεδα.
Στις 4.01 το μεσημέρι η σύνοδος με τον Άρη κυβερνήτη του ζωδίου που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη, κάνει ακόμα περισσότερο έντονη την ανάγκη να εκφραστούμε και να πάρουμε πρωτοβουλίες που θα αποσαφηνίσουν τις καταστάσεις. Όποιο και αν είναι το τίμημα, αξίζει να προσπαθήσουμε και να βγάλουμε έξω όλα μας τα απωθημένα.
Στις 7.25 το απόγευμα η σύνοδος με την Αφροδίτη που επηρεάζει από το μεσημέρι ως το βράδυ, κλείνει την ημέρα με συναισθηματική χροιά, που σκοπό έχει να σμίξει τους απομακρυσμένους και να γεφυρώσει τα χάσματα.

Ό, τι αισθανόμαστε θα ήταν καλό να εκφραστεί χωρίς εγωισμούς και αμφιβολίες, θέτοντας τις σχέσεις μας σε νέα βάση και κάνοντας μια καινούργια αρχή.

Στις 11/4 στις 6.22 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Ταύρο για να καταλαγιάσει όσο μπορεί την έξαψη σαν προσπάθεια σιροπιάσματος ενός λεμονιού.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, έχουν την ευκαιρία να σπάσουν το τσιμέντο του υπερυψωμένου τοίχου των δυσκολιών, να διορθώσουν λάθη και να δηλώσουν παρόντες ή απόντες.

Δίδυμοι, Λέοντες, Υδροχόοι και Τοξότες, πέφτουν με αλεξίπτωτο ανεβάζοντας την αδρεναλίνη τους και δεν είναι διατεθειμένοι να ανεχθούν τίποτα και κανέναν που θα ανακόψει την ελευθερία και την αλλαγή που επιζητούν.

Ιχθύες, Παρθένοι, Ταύροι και Σκορπιοί αιτούνται χωρίς αδιαλλαξία και την αίσθηση πως όλα γίνονται όταν υπάρχει αγάπη και σκοπός.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved