Πλανητικές Απόψεις: O τρόπος που ρισκάρουν τα 12 ζώδια

Ας πάμε κόντρα στο ρεύμα, βάζοντας στοίχημα με τον εαυτό μας. Ας περπατήσουμε έξω από τη ζώνη άνεσής μας, κάνοντας το άλμα με πίστη στον εαυτό μας.

Πλανητικές Απόψεις: O τρόπος που ρισκάρουν τα 12 ζώδια

Θα ήθελα να σας ενθαρρύνω να πάμε μπροστά και να ζήσουμε επικίνδυνα! Αλλά ένα σας λέω, να είστε θαρραλέοι. Ας πάμε κόντρα στο ρεύμα, βάζοντας στοίχημα με τον εαυτό μας. Ας περπατήσουμε έξω από τη ζώνη άνεσής μας, κάνοντας το άλμα με πίστη στον εαυτό μας.

Το καλύτερο είδος ρίσκου περιλαμβάνει τόσο ένα ίσο ποσό της λογικής, όσο και πάθους. Αυτά είναι τα είδη των κινδύνων που αξίζουν να πάρουμε.

Οι κτήτορες του κινδύνου δεν είναι απαραίτητα οι πιο ταλαντούχοι, αλλά αυτοί που είναι πρόθυμοι να βάλουν τον εαυτό τους εκεί έξω και να αναλάβουν ακόμη και το πιο δύσκολο έργο. Αλήθεια το ζώδιό μας, τι υποδεικνύει;

kentriki6565656

Κριός

Ποιος απολαμβάνει τον κίνδυνο και επιδίδεται σε απερίσκεπτες δραστηριότητες; Μα φυσικά ένας Κριός, καθώς η συμμέτοχη του σε αυτές και οι εξαιρετικά επικίνδυνες συμπεριφορές, είναι μια χαρά για αυτούς. Στην πραγματικότητα, τους αρέσει που αισθάνονται ζωντανοί. Επίσης τους αρέσει γιατί επιδεικνύουν το νταηλίκι τους. Άλλωστε γι 'αυτούς η ζωή είναι μια διαδικασία της επιβίωσης του ισχυρότερου και θέλουν να επιδεικνύουν τη σωματική και ψυχική τους δύναμη. Εάν δεν είναι ισχυρές, δεν είναι ζωντανοί. Είναι τόσο απλό γι’ αυτούς.

Ταύρος

Αν νομίζουμε ότι θα μιλήσουμε για ρίσκο στον Ταύρο και θα καταλάβει, κούνια που μας κούναγε. Θα μας κοιτάξουν με αυτά τα γεμάτα έκπληξη μάτια και θα μας αγνοήσουν. Συχνά είναι τεμπέληδες και προτιμούν τον εύκολο δρόμο στη ζωή. Είναι ο απόλυτος ορισμός της Διονυσιακής προσωπικότητας. Ασκούν την τέχνη του ηδονισμού και η ευχαρίστηση γι’ αυτούς δεν περιλαμβάνει ριψοκίνδυνα ή εξωφρενικά εγχειρήματα Εάν υπάρχει ρίσκο, οποιουδήποτε είδους να πάρουν, συνήθως το αναθέτουν σε άλλους.

Δίδυμος

Ποια προσωπικότητα απ’ όλες τους παίρνει το ρίσκο, αναρωτιέμαι... Εδώ δεν μπορούν να πάρουν το ρίσκο μιας βαθιάς και αφοσιωμένης σχέσης! Κι αν ποτέ ρισκάρουν, σίγουρα θα έχουν φροντίσει να μαζέψουν όλων των ειδών τις πληροφορίες. Βλέπετε, θέλουν να ζήσουν μια γρήγορη και ελαφριού ρυθμού ζωή και θα πάρουν οποιοδήποτε ρίσκο, αρκεί αυτό να τους βγει σε πάρτι. Ω φίλε, για αυτούς η ζωή είναι απλά ένα τσίρκο, όχι επικίνδυνες αποστολές!

Καρκίνος

Οι άνθρωποι που θα προτιμούσουν να ζήσουν σε μια κολασμένη κατάσταση ασφάλειας, από το να βγουν έξω στον κόσμο και να ζήσουν μια πλήρη ζωή με ρίσκα και γεμάτη κίνδυνους. Κι όχι μόνο αυτό, προσκολλώνται σε ανθρώπους και δεν αφήνουν ούτε εκείνους να το κάνουν! Φράση τους είναι το πώς θα μπορούσαν να ρισκάρουν, μετά απ’ όλα όσα έχουν κάνει για εκείνους: «Αχ, αγάπη μου» λένε, «είσαι η ζωή μου» και χρησιμοποιούν αυτό το τέχνασμα για να κρατήσουν τους άλλους, κάτω από την κυριαρχία τους.

kentriki454545454

Λέων

Μάντρα τους είναι να αγκαλιάσουν τη ζωή στην πληρότητά της. Δεν φοβούνται να δοκιμάσουν οτιδήποτε και να πάρουν οποιοδήποτε ρίσκο. Μάλιστα με τη γοητεία τους, την καλή εμφάνιση και την προσωπικότητα, γίνονται χειριστές των καταστάσεων. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που θα χρησιμοποιήσουν το μέλι, αντί για το ξύδι για να αποκτήσουν τους στόχους τους και για να βρουν «χρυσό» σε οποιοδήποτε επικίνδυνο τόλμημα …

Παρθένος

Η Παρθένος θα αναλάβει οποιοδήποτε ρίσκο, αλλά αφού πρώτα έχει εξακριβώσει κάθε λεπτομέρεια. Τόσο που μπορεί να οδηγήσει τους άλλους να χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο! Τα ρίσκα για αυτούς, είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση και φυσικά , θέλουν να ανταμείβονται και όχι να τα παίρνουν, απλά για να τα πάρουν. Να τα λέμε κι αυτά!

kentriki5125125

Ζυγός

Ok, αφού αποφασίσει να το πάρει το ρίσκο (αν το πάρει τελικά), θα διαλέξει τον πιο εύκολο δρόμο και με την μικρότερη δυνατή προσπάθεια. Για τον Ζυγό, είναι ένα συνολικό ανάθεμα, κάθε είδους προσπάθεια που περιλαμβάνει κίνδυνο και έρχεται σε αντίθεση με την αγάπη του για ευκολία.

Σκορπιός

Είναι γνωστό ότι ο Σκορπιός συμβολίζεται από το φοίνικα που αναδύεται από τις στάχτες και αυτή η αναπαράσταση ορίζει εύστοχα την απίστευτη ικανότητα του να αναγεννηθεί από φαινομενικά καταστροφικές καταστάσεις. Άρα είναι ο άνθρωπος που θα πάρει οποιοδήποτε ρίσκο και ειδικά αυτό που θα τον φέρει αντιμέτωπο με ακραίες καταστάσεις. Μάλιστα, δεν θα φοβηθεί να χρησιμοποιήσει τακτικές εκφοβισμού για να επηρεάσει τους άλλους και πολλές μεθόδους κυριαρχίας που περιλαμβάνουν και σεξ. Άσε που τα περισσότερα ρίσκα του, είναι ερωτικής φύσεως. Ευλόγησον.

kentriki44125125

Τοξότης

Ο άνθρωπος που πιστεύει ότι η ζωή είναι ένα ωστικό κύμα, για να γευτεί και να απολαύσει θα αναζητήσει οποιοδήποτε ρίσκο τον πάει μακριά από την ανία και την πλήξη. Άλλωστε, προτιμά συνήθως να ριψοκινδυνεύει σε όλη τη ζωή, μόνο και μόνο για να αποκτήσει εμπειρία. Η εμπειρία, δεν έχει σημασία τι είδους είναι, γιατί είναι το ελιξίριο του. Δεν θα το ’χει σε τίποτα να διακόψει μια εργασία ή οποιαδήποτε σχετική ευθύνη χωρίς σύνεση και να προχωρήσει σε οποιοδήποτε ρίσκο, άσχετο με το πόσο αλλόκοτο μπορεί να είναι. Είναι τρελός πραγματικά!

Αιγόκερως

Τα ρίσκα παίρνονται με σοβαρή υπευθυνότητα, αρκεί να έχουν μόνο έναν σκοπό: Να τον κάνουν να σκαρφαλώσει πιο ψηλά, εκεί που η επιτυχία γράφει το όνομα της. Βλέπει άλλωστε τα σωστά ρίσκα, ως μέσο για ένα τέλος. Θα πάρει π.χ. το ρίσκο να παραμείνει σε μια βαρετή δουλειά, προκειμένου να επιτύχει μια περίοπτη θέση. Κανένα ρίσκο δεν θα ληφθεί, αν δεν τον φέρνει πιο κοντά στην επίτευξη του απώτερου στόχου του. Όχι μόνο θέσεις εργασίας, αλλά και οι άνθρωποι συχνά ταιριάζουν σε αυτή την εξίσωση. Άξιος;

Υδροχόος

Οκ, όποιο ρίσκο και να πάρουν, έχει σαν σκοπό την επανάσταση μόνο για τους δικούς τους λόγους, με ένα μεγάλο ποσοστό να προκαλέσει σοκ. Πιστεύουν ότι τα ρίσκα, κάθε είδους ρίσκα, πρέπει οι άνθρωποι να τα παίρνουν και να κάνουν ό,τι θέλουν, όποτε θέλουν, χωρίς συνέπειες. Είναι άλλωστε, αυτοί που υποστηρίζουν το δικαίωμα της σύγχρονης ανθρωπότητας στην ελευθερία τους και την επιδίωξη της ευτυχίας. Follow your risk!

Ιχθύες

Έχουν μια τέτοια χαμηλή αίσθηση του εαυτού τους και νιώθουν ολίγο τι ανυπεράσπιστοι, που είναι απορίας άξιο, αν θα μπουν ποτέ στο τρυπάκι να αναλάβουν οποιοδήποτε ρίσκο. Το πιο πιθανό είναι να το φανταστούν! Μερικοί μπορούν να θέσουν τους εαυτούς σε ριψοκίνδυνες καταστάσεις, μόνο από τη στιγμή που θα πιάσουν τον απόλυτο πάτο, αλλά οι περισσότεροι επιλέγουν τις «δικαιολογίες». Έχουν συνήθως μια δικαιολογία έτοιμη, για τους οποίους δυστυχώς, δεν είναι εξωφρενικά επιτυχής. Επίσης, μπροστά από την λέξη ρίσκο είναι λάτρεις στο να κολλάνε το θα, θα ’θελα, θα μπορούσα και ίσως, γιατί συχνά φοβούνται να αναλάβουν κινδύνους, μόνο και μόνο από τον φόβο της απόρριψης .

Στην τελική βρε παιδιά, ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved