Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 6 έως 8/4

Σελήνη στους Ιχθύες – Ρεμβάζοντας και αξιολογώντας

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 6 έως 8/4


Λίγο πριν τη δυναμικότατη νέα της φάση, η Σελήνη περνάει από το ζώδιο των Ιχθύων σήμερα 6/4 στις 4.01 το απόγευμα, ακριβώς σαν τη μυρωδιά ενός αρώματος, που πρόκειται να ψεκάσουμε πάνω μας.


Το διήμερο που ακολουθεί προσφέρεται για να προετοιμαστούμε ιδανικά, μπροστά στο αποφασιστικό βήμα που πρόκειται να κάνουν όσοι τελικά τολμήσουν.

Στις 11.48 το βράδυ η κορύφωση της συνάντησης με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει από το απόγευμα, στοχεύει να απογειώσει την έμπνευσή μας λειτουργώντας εντελώς διαισθητικά, ως προς όσα επιθυμούμε να εκφράσουμε.

Οι ώρες αυτές είναι ιδιαίτερα ευεργετικές εφόσον βοηθούν στη συγκέντρωση και στην ανάπτυξη μιας εστίας, από την οποία θα αντλήσουμε δύναμη για τα όνειρα και τους στόχους μας. Ρομαντισμός, συμπόνια, γαλήνη και καλλιτεχνικές αποδράσεις, γίνονται το βραδινό μενού, ενός ευκολοχώνευτου δείπνου.

Στις 7/4 στις 9.22 το πρωί, το τρίγωνο με τον Κρόνο εξισορροπεί τον συναισθηματισμό μας, κάνοντάς μας προσεκτικούς στις κινήσεις και στις συναναστροφές μας. Η πρακτική μας ικανότητα συνδυάζεται με το ανεπτυγμένο μας ένστικτο ως το μεσημέρι στις 12.37, που κορυφώνεται το εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Το βάθος όσων νιώθουμε είναι απύθμενο, ενώ η φαντασία και το πάθος συνθέτουν πολύ δημιουργικές στιγμές.

Στις 3.05 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Δία βάζει ως το βράδυ μια νότα υπερβολής σε ότι κάνουμε, ενδυναμώνοντας τη διάθεση, η οποία χρειάζεται οπωσδήποτε οικείους ανθρώπους για να διατηρηθεί ακμαία. Το βράδυ προσφέρεται για κάθε είδους καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.


Στις 8/4 στις 7.10 το πρωί, η ημέρα ξεκινά με τη σύνοδο με τον Ερμή, η οποία επηρεάζει ως το μεσημέρι. Πρόκειται για ένα πολύ επικοινωνιακό διάστημα, όπου οι συζητήσεις φιλτράρονται μέσα από τη διαίσθηση. Η ανάγκη να αντλήσουμε πληροφορίες γίνεται έντονη, εφόσον αισθανόμαστε πως θα μας είναι πολύτιμες στους σκοπούς μας. Κάθε ανιχνευτική και ενημερωτική δραστηριότητα ευνοείται, ακόμα και αν πρόκειται για ενημέρωση του βιβλιαρίου μας στην τράπεζα.

Στις 10.03 το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Κριό για να ολοκληρώσει τη Νέα της φάση για αυτόν τον μήνα, η οποία έχει ιδιαίτερη αξία με καθοριστικές εξελίξεις.

Ιχθύες, Παρθένοι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ταύροι και Αιγόκεροι, απομονώνονται στη σφαίρα της φαντασίας ενώ παράλληλα βιώνουν συναισθηματικές στιγμές γεμάτες συγκινήσεις.

Τοξότες και Δίδυμοι αισθάνονται μια αδιόρατη ανησυχία, που προσπαθούν να καλύψουν με υπερβολές, ενώ Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες και Υδροχόοι πανηγυρίζουν τη νίκη πριν την ανακοίνωσή της και επιβεβαιώνονται διπλά.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved