Πλανητικές Απόψεις: Το πιο ερωτικό Σαββατοκύριακο!

Οι 50 αποχρώσεις του... κόκκινου

Πλανητικές Απόψεις: Το πιο ερωτικό Σαββατοκύριακο!


Η, όχι αρκετά συνηθισμένη σύνοδος μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη, (γίνεται κάθε δυο χρόνια), λαμβάνει χώρα στο Σαββατοκύριακο αυτό και είναι ιδιαίτερα καλός οιωνός για όσους αναζητούν ερωτικές απολάυσεις. Η Αφροδίτη και ο Άρης είναι το λατρεμένο ζευγάρι της πλανητικής οικογένειας και ετοιμάζεται να μας ρίξει στον ουράνιο χορό που αντικατοπτρίζει τη φύση των προσωπικών σχέσεων.

Η επιθυμία για αυτό-έκφραση, ανεξαρτησία και αυτονομία (Άρης) και η ανάγκη για αγάπη και σχέσεις (Αφροδίτη) δεν έχουν φύλο. Σε αυτή τη θέση που βλέπουν ο ένας τον άλλο με σαφήνεια και πληρότητα, η αγάπη τους αντικατοπτρίζεται στην ακτινοβολία του άλλου και θεωρείται ότι αυτή η όψη είναι μια από τους πιο παθιασμένους συνδυασμούς. Η ενέργεια που παράγουν είναι ζωώδης, πρωτόγονη και γεμάτη πάθος.

Όταν η Αφροδίτη και ο Άρης ενωθούν μαζί, συμβολίζει και την αρχή ενός νέου κύκλου, σηματοδοτώντας μια εποχή που οι νέες σχέσεις συχνά πρέπει να αποδεδειχθούν.
Είναι σημαντικό να σημειωθεί ακριβώς που θα λάβει χώρα η σύνοδος σε σχέση με το γενέθλιο χάρτη μας, γιατί στέλνει το μήνυμα ότι το βέλος του θεού Έρωτα είναι έτοιμο να χτυπήσει.

Ανεξάρτητα από το φύλο μας και τον σεξουαλικό προσανατολισμό μας, αυτά τα κοσμικά μηνύματα της αγάπης εμποτίζουν τον αέρα με τον αισθησιασμό της Αφροδίτης και το πάθος του Άρη.
Η αγάπη μπορεί να έρθει ξαφνικά. Π.χ. μπορεί να έχουμε ένα πρόσωπο γνωστό εδώ και χρόνια και να αρκούν μόνο λίγες στιγμές για να το ερωτευτούμε.

Ενώ οι άνδρες μπορούν να αισθανθούν γενικά πιο εύκολα με την ενέργεια του Κριού και τα δύο φύλα θα χρησιμοποιήσουν τις δυνάμεις τους και θα ενωθούν μαζί με την κοσμική παλίρροια και θα θέλξουν τα αντίθετα τους σε ένα φυσικό, ζωώδες επίπεδο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να βρούμε μια μακροχρόνια σχέση αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά η αίσθηση του αέρα θα είναι περίπου πυρετώδης και η κοινωνική κόλλα της αρμονίας, της γοητείας θα μειωθεί από τη θερμότητα και τον επείγοντα χαρακτήρα του Άρη, ακόμη και στο σημείο της επιθετικότητας.

Καθένας με πλανήτες και όψεις κοντά στις 18-20 μοίρες Κριού, Λέoντα ή Τοξότη θα ωφεληθεί, αλλά κυρίως εκείνοι που έχουν έναν πλανήτη κυβερνήτη του 5ου ή του 7ου οίκου στις 18-20 μοίρες Κριού και ακόμη περισσότερο αν ο κυβερνήτης είναι ο Ήλιος, η Σελήνη, η Αφροδίτη ή ο Άρης.
Όσοι δε, έχουν γενέθλια αυτές τις ήμερες, πρόκειται να ζήσουν μια πάρα πολλή ερωτική χρονιά.
Εύχομαι να εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε καλύτερα το συμπαντικό δώρο του Έρωτα!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved