Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4 έως 6/4

Σελήνη στον Υδροχόο – Βγαίνοντας από τη φορμόλη της συνήθειας

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4 έως 6/4


Έπειτα από ένα διήμερο που η ψυχολογική ένταση ήταν αισθητή σε όλες μας τις δραστηριότητες, η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο σήμερα 4/4 στις 11.42 το πρωί, για να απελευθερώσει το πνεύμα και τη διάθεση, προσφέροντάς μας ευκαιρίες αποκατάστασης.
Πρόκειται για ένα διήμερο άκρως δημιουργικό και ευχάριστα ανατρεπτικό.

Στις 4/4 η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της, αφήνοντάς μας να αναπτύξουμε τη θεωρητική μας πλευρά, να συλλογιστούμε στα θέματα που μας απασχολούν με ρεαλισμό και οξυδέρκεια. Η αναζήτηση φίλων και η συνεύρεση μαζί τους θα είναι η κύρια επιθυμία μας, απομακρύνοντας μας από άσκοπους συναισθηματισμούς και φέρνοντάς μας μπροστά σε μια ιδεολογική προσέγγιση των καταστάσεων.

Στις 5/4 στις 3.03 το πρωί το εξάγωνο με τον Ουρανό κυβερνήτη του ζωδίου που βρίσκεται η Σελήνη, μας δημιουργεί από το προηγούμενο βράδυ τη διάθεση να πρωτοτυπήσουμε και να κάνουμε κάτι διαφορετικό.
Στις 4.47 το πρωί οι ακριβέστατες συναντήσεις σε δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο και σε αρμονική όψη με τον Δία που συντελούνται την ίδια ακριβώς στιγμή, παρόλο που κορυφώνονται ώρες που έχουμε παραδοθεί στον ύπνο, εκλύουν μια καθοριστική ενέργεια, που όσο περισσότερο ξενυχτήσουμε, τόσο περισσότερο θα την αφομοιώσουμε.

Η επιρροή αυτών των όψεων συνεχίζεται και τις πρωινές ώρες, ανοίγοντας την ημέρα μας με την αίσθηση πως ήρθε η ώρα να διαλύσουμε τις αμφιβολίες μας μέσα από μια σειρά εκλογικευμένων αποφάσεων. Ότι μας προβληματίζει θα ήταν ιδανικό να έρθει στο φως και να τακτοποιηθεί με σύνεση και αισιοδοξία. Για όλα υπάρχει ένα τίμημα, ας το πληρώσουμε και ας συνεχίσουμε.
Από το μεσημέρι και μετά, η μέρα αλλάζει μορφή και ως το βράδυ προσφέρεται για χαρούμενες ερωτικές στιγμές, φιλικές συναντήσεις, διασκέδαση και ανάληψη πρωτοβουλιών.

Στις 3.12 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Ήλιο φτιάχνει τη διάθεσή μας, ενώ η ενέργειά μας βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Στις 7.00 το απόγευμα η αρμονική όψη με την Αφροδίτη μας κάνει να κανονίζουμε πώς θα περάσουμε το βράδυ όσο πιο όμορφα μπορούμε, αφού στις 10.22 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Άρη βάζει τη τελική σφραγίδα στο ξεσήκωμα.
Ιδανικό βράδυ να διασκεδάσουμε και να ψυχαγωγηθούμε με κάθε τρόπο, εκτονώνοντας την ενέργεια οπουδήποτε, αρκεί να αισθανθούμε αγαλλίαση.

Στις 6/4 στις 4.01 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες, σαν χαλαρωτική κούρα πριν τον μεγάλο αγώνα, που είναι η Νέα φάση της που ακολουθεί.

Υδροχόοι, Λέοντες, Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι και Τοξότες, φροντίστε να χωρέσετε πολλά σε αυτό το διήμερο που σας προσφέρεται για να το εκμεταλλευτείτε σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Σκορπιοί και Ταύροι μην αφήσετε τους δισταγμούς να σας κρατήσουν ανήμπορους.

Ιχθύες, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, πιθανά να γίνετε δέκτες αρκετών εκπλήξεων και σκεφτείτε πολύ καλά πριν στρέψετε το κεφάλι περιφρονητικά.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved