Πλανητικές Απόψεις: Τα ατυχήματα στη ζωή μας

Τα ατυχήματα στον γενέθλιο χάρτη μας και πώς υποδεικνύονται.

Πλανητικές Απόψεις: Τα ατυχήματα στη ζωή μας


Κάθε Πέμπτη διαπραγματευόμαστε θέματα που αφορούν είτε στην σωματική υγεία μας, είτε στην ενέργεια που αφορά τον χώρο μας, όπως π.χ. το σπίτι. Η έντονη παρουσία του Κριού μου έφερε στο μυαλό το θέμα που αφορά τα ατυχήματα στον γενέθλιο χάρτη μας και πως υποδεικνύονται, καθώς αυτόν τον καιρό, υπάρχει πλεόνασμα νευρικής και παράτολμης ενέργειας και αδυναμία του να τη διαχειριστούμε σωστά.

Το ζώδιό μας που κατοικείται από τον Ήλιο, έχει ένα σημαντικό ρόλο στην εξακρίβωση της ενέργειας των ανθρώπων. Αν η ενέργεια είναι υψηλή, η δύναμη για την ανάκτηση είναι επίσης υψηλή και η προκληθείσα ζημία θα είναι μικρότερη.

Ας σκεφτούμε απλά, π.χ. τους Ιχθύες, που αντιπροσωπεύονται από δύο ψάρια που κοιτούν σε διαφορετική κατεύθυνση. Είναι γνωστό ότι δεν μπορούν να λάβουν γρήγορες αποφάσεις, λόγω της αδύναμης αντανακλαστικής δράση τους. Αυτό τους κατατάσσει πάρα πολύ επιρρεπείς, σε ενδεχόμενα ατυχήματα. Η Παρθένος από την άλλη, είναι πιο προσεκτική και πάντα θα σκεφτεί δύο φορές πριν από την έναρξη της δράσης. Ο Ζυγός είναι καλά προσαρμοσμένος και ευέλικτος και έτσι δεν συναντά συνήθως ατυχήματα.

Κανονικά οι άνθρωποι με ωροσκόπους στα σταθερά ζώδια (Λέων, Σκορπιό και Ταύρο) είναι λιγότερο εκτεθειμένοι σε ατυχήματα. Ο λόγος; Δεν είναι λάτρεις των τροποποιήσεων και των αλλαγών, τη διενέργεια δοκιμών και, κατά συνέπεια, επιμένουν σε μια σταθερή ρουτίνα.

Από την άλλη τα ζώδια του Υδροχόου, του Αιγόκερω και του Κριού θα είναι πιο επιρρεπή σε ατυχήματα, κοψίματα, μώλωπες ή πυρετούς από τα άλλα.

Όσον αφορά στους πλανήτες, ο Κρόνος και ο Άρης συνδέονται με τα ατυχήματα. Αν πάσχουμε από συχνούς τραυματισμούς και ατυχήματα, τότε πιθανότατα κάποια από τις παρακάτω δεδομένες συνθήκες θα πρέπει να ισχύει και αυτό μπορεί να αποφευχθεί φορώντας ένα κόκκινο κοράλλι ή πέρλα, όπως συνιστάται από την θεραπεία με πολύτιμους λίθους.

Πλανήτες και Προϋποθέσεις που προκαλούν ατυχήματα
-Ο Κρόνος ή ο Άρης πάνω στον Ωροσκόπο
- Ο Άρης ή ο Κρόνος στον 3o οίκο
-Ο Άρης ή Ο Κρόνος στον 5o οίκο

Ωστόσο, σαν δεύτερη σκέψη, θα ήθελα να πιστεύω ότι τα ατυχήματα είναι ατυχήματα, ένα απροσδόκητο γεγονός ή ένα περιστατικό.

Κι ακόμη και αν υποδεικνύονται με κάποιο τρόπο στον χάρτη μας, δεν θα πρέπει να ανησυχούμε πάρα πολύ για αυτό και να μην μας εμποδίζει να ζούμε μια ανέμελη ζωή σήμερα.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved