Πλανητικές Απόψεις: Κοίτα μαμά τι μπορώ να κάνω!

Είναι γεγονός ότι, στιγμές μέσα στον μήνα, θα ωθήσουν τα παιδιά να παραείναι τολμηρά και άνετα, όσον αφόρα στους κινδύνους,

Πλανητικές Απόψεις: Κοίτα μαμά τι μπορώ να κάνω!

Κάτω από την κυριαρχία των πλανητών στον ορμητικό Κριό και τις δύσκολες όψεις, υπάρχει μια υπερβολή στις συναισθηματικές αντιδράσεις. Οι πλανήτες, όπως έχω ξαναπεί, επηρεάζουν εξίσου όλους τους ανθρώπους, όπως και τα παιδιά, έτσι, σήμερα, αν το δείτε να εκτελεί κάποιο επικίνδυνο παιχνίδι ή σπορ και σας πει: «Κοίτα μαμά, μπορώ και χωρίς χέρια», μην πανικοβληθείτε!

Είναι γεγονός ότι, στιγμές μέσα στον μήνα, θα τα ωθήσουν να παραείναι τολμηρά και άνετα, όσον αφόρα στους κινδύνους, καθώς θα έχουν αρκετή αυτοπεποίθηση για να πράξουν ακόμη και τα πιο ακραία παιχνίδια. Σε γενικές γραμμές, η Κριαρίσια ενέργεια έχει τη δυνατότητα να ορίσει τα δικά της όρια και δεν θα κάνει τίποτα πάρα πολύ τρελό, άλλα θα προχωρήσει έως εκεί που θα τα βοηθήσει να φτιάξει το κέφι τους. Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε ιδιαιτέρα, καθώς οι μικροί μπόμπιρες μάλλον το μόνο που θα θελήσουν πραγματικά είναι η θετική προσοχή και η προσωπική συγκίνηση που έρχεται από το φλερτάρισμα με τον κίνδυνο. Αν ισχύσει το αντίθετο και ένα από τα τολμηρά παιχνίδια τους δεν αποδώσουν καρπούς, τότε θα είναι περισσότερο από ευτυχείς να πληρώσουν τις συνέπειες. Άλλωστε, τα συστήματα της ζωής που αφορούν τις ανταμοιβές και τις τιμωρίες, είναι αυτό που κάνει το παιχνίδι τόσο πολύ πιο ενδιαφέρον.

Μην εκπλαγείτε επίσης, αν διαπιστώσετε ότι το παιδί σας έρχεται με ένα σωρό από λαμπρές ιδέες, είτε για να φτιάξουν πράγματα, είτε να οδηγήσει τους φίλους τους στην παιδική χαρά, καθώς θα πρέπει να ξέρουμε ότι η παρουσία των πλανητών στον Κριό, θα τα βοηθήσει να προσπαθήσουν νέα πράγματα. Μπορούν να έχουν πολλές ιδέες που δεν λειτουργούν, αλλά συνήθως δεν θα πρέπει να αποθαρρυνόμαστε, επειδή νέες ιδέες εξίσου θα έρχονται και σε εμάς τους υπόλοιπους.

Όσον αφορά στην αναζήτηση του κίνδυνου στα σπορ ή στο παιχνίδι πάντως αυτήν την εποχή, θα έλεγα ότι τα παιδιά θα πρέπει οπωσδήποτε να έχουν τη δυνατότητα να παίξουν τέτοια σπορ. Μεταξύ των ορίων, τα παιδιά μας πρέπει να μάθουν να αγωνίζονται, για να πετύχουν και το σημαντικότερο, πώς να αποτύχουν. Το μήνυμα του Κριού άλλωστε, είναι να αφήσουμε το παιδί μας να παίξει κάτι επικίνδυνο και ας αποφασίσει για τον εαυτό του. Μπορεί να σπάσει το πόδι του ή να υποστεί διάσειση, αλλά θα είναι πολύ καλύτερα γι'αυτό κατά τη διάρκεια της ζωής του, απ' ό, τι αν μένει μέσα και παίζει video games.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved