Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 2/4 έως 4/4

Σελήνη στον Αιγόκερω – Θέλω να δράσω με κάθε κόστος

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 2/4 έως 4/4


Ένα επίσης εκρηκτικό διήμερο είναι αυτό που ακολουθεί, με τη Σελήνη να περνάει στον Αιγόκερω σήμερα 2/4 στις 8.36 το πρωί, θυμίζοντας σε πολλούς τις ημέρες της πρόσφατης Πανσελήνου, που συγκλόνισε και με μη ορατά ακόμα, αποτελέσματα.

Η παρουσία 4 πλανητών στο δυναμικό και ανεξέλεγκτο ζώδιο του Κριού, εξακολουθεί να δημιουργεί την αίσθηση του κινδύνου και να προστάζει προσοχή στις αντιδράσεις μας.
Η ημέρα αρχίζει δυναμικά, με έντονες δραστηριότητες και εύφλεκτη συμπεριφορά. Οι περισσότεροι θέλουμε να χωρέσουμε στην ημέρα όσες περισσότερες διεκπεραιώσεις μπορούμε, με αποτέλεσμα το στρες να καλύπτει την ανάγκη της δημιουργικότητας.

Από το απόγευμα και μετά η επιρροή του τετραγώνου με τον Ουρανό που κορυφώνεται στις 11.24 το βράδυ, μας κάνει ιδιαίτερα νευρικούς, ενώ το ζητούμενο είναι να χαλαρώσουμε. Αυτό δεν είναι εφικτό, με αποτέλεσμα να νιώθουμε σαν αγρίμια σε κλουβιά που θέλουν να αποδεσμευτούν. Η συναισθηματική πίεση είναι επίσης έντονη και εκφράζεται με ξεσπάσματα.

Στις 3/4 πλέον στις 1.35 το πρωί το εξάγωνο με τον Κρόνο που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ αργά, δίνει μια ανάπαυλα ρεαλισμού στα φιλόδοξα σχέδιά μας, κρατώντας μας με το ζόρι και οριακά σε πλαίσια σύνεσης και υποχώρησης, πάντα με σκοπό όμως να επανέρθουμε δριμύτεροι.

Στις 4.10 το πρωί η σύνοδος με τον Πλούτωνα και λίγο αργότερα στις 7.37 το πρωί το τετράγωνο με τον Ήλιο, διαβεβαιώνουν πως το πάθος που μας κατακλύζει δημιουργεί αναπόφευκτες συγκρούσεις.

Στις 10.12 το πρωί το τετράγωνο με την Αφροδίτη, υπενθυμίζει πως τα αισθήματά μας είναι συγκεχυμένα και ταλαντεύονται μεταξύ καλής πρόθεσης και επιθετικότητας. Τα απωθημένα βγαίνουν στην επιφάνεια και ο τρόπος χειρισμού τους μοιάζει σαν να προσπαθούμε να αποσυνδέσουμε μια βόμβα, χωρίς να έχουμε τη γνώση.

Στις 1.34 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Άρη δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση, κάνοντάς μας βιαστικούς, χωρίς συγκέντρωση, αφηρημένους και επιπόλαιους.
Η ανυπομονησία, το άγχος και η ένταση κυριαρχούν ως αργά το απόγευμα και αυτές οι ώρες, παρόλο που είναι ιδιαίτερα προτρεπτικές, είναι συνάμα και εξοντωτικές.
Θα ήταν καλύτερα να αναβάλλουμε κάθε δραστηριότητα που απαιτεί διάλογο και διαπραγματεύσεις, αλλά και κάθε τι που συμπεριλαμβάνει αιτήματα.


Η πολυπόθητη ηρεμία έρχεται από αργά το βράδυ, ενώ στις 4/4, στις 11.42 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο, δίνοντας πνοή στις θεωρίες μας, που ετοιμαζόμαστε να εκφράσουμε σαν σημαντική διάλεξη από εντυπωσιακό βήμα.


Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι χάνουν το μέτρο, κερδίζουν στα σημεία, ενώ αφήνουν παρακαταθήκη το πείσμα τους που τους κοστίζει με ψυχολογικές αντιπαλότητες.


Ιχθύες, Παρθένοι, Ταύροι και Σκορπιοί, κρατάνε γερά τα χαλινάρια που δεν εμπιστεύονται σε χέρια άλλων, βασιζόμενοι στις δικές τους δυνάμεις.


Υδροχόοι, Λέοντες, Δίδυμοι και Τοξότες, καταλαβαίνουν πως η δράση φέρνει αντίδραση, φροντίζοντας να πράττουν έξυπνα και διπλωματικά, ώστε να αποφύγουν τις συγκρούσεις.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved