Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 31/3

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 31/3

Καλημέρα σε όλους!

Μια ώρα μπροστά έχουν μετακινηθεί οι δείκτες του ρολογιού και σήμερα, πέρα από θερινή ώρα, έχουμε και προεπισκόπηση. Την εβδομάδα που ξετυλίγεται μπροστά μας ο Ήλιος τετραγωνίζει τον Πλούτωνα, απεικονίζοντας αναγκαστικούς μετασχηματισμούς μα και μοιραία γεγονότα που αφορούν σε δημόσια πρόσωπα σχετικά με κάποια προεδρία ή ηγεσία όπως και με τον αθλητικό χώρο. Ο Ουρανός, ο πλανήτης των ξαφνικών συμβάντων εισέρχεται στην 9η μοίρα προμηνύοντας απρόσμενα γεγονότα που συνδέονται με το εξωτερικό, τη δικαιοσύνη και την εκπαίδευση.

Τη Δευτέρα είναι Πρωταπριλιά και πέρα από τις φάρσες θα υπάρχουν και κάποια γεγονότα που θα προκαλούν φανατισμό ή θα δημιουργούν έντονα συναισθήματα ενώ θα αιωρούνται μικρές ελπίδες για κάτι καλύτερο. Την Τρίτη, το άλφα κα το ωμέγα θα είναι η τήρηση των συμφωνηθέντων ενώ υπό καθεστώς εποπτείας θα είναι κάποιες εργασίες ή καθήκοντα. Η Τετάρτη θα κινείται στους ίδιους ρυθμούς με την Τρίτη, ωστόσο δίνονται ευκαιρίες για ερωτικά τετ – α – τετ και γνωριμίες. Την Πέμπτη κάποιοι θα ωθηθούν σε ακρότητες και με τον τρόπο τους θα ανατρέψουν προβλέψεις και σχέδια. Την Παρασκευή ευνοούνται επαφές με φίλους, μέλη μιας κοινότητας ή ενός συλλόγου ενώ σε πολλές καταστάσεις θα σπάσετε τα φρένα και θα κινηθείτε στο αντίθετο ρεύμα.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Δίας=Σελήνη/Κιούπιντο=Ουρανός/ΜηδενικήΚριού=Μεσουράνημα/ΚρόνοςΥποθετικός=Βουλκάνους=Βόρειος Δεσμός/ΚρόνοςΥποθετικός

Ευτυχής συνεργασία ή συμμαχία. Γυναίκα που δέχεται πρόταση συνεργασίας ή γάμου. Πρόσωπα που αυξάνουν τα υπάρχοντά τους. Χρηματοδοτήσεις και πιστώσεις. Δικαστικές συνεδριάσεις. Συνδέσεις με τις αρχές. Ανταμοιβές. Ξαφνική τύχη.

Συμβουλή

Στα κρυφά! Με τη Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα έντονες διαμάχες και ίντριγκες δημιουργούνται γύρω από αισθηματικά και οικονομικά θέματα. Σκληρές διεκδικήσεις, απώλειες, μυστικές δοσοληψίες και συναλλαγές κάτω από το τραπέζι θα είναι σε έξαρση. Από την άλλη, ζήλιες, ανομολόγητα πάθη, σεξουαλική ένταση, ερωτικά σκάνδαλα, μυστηριώδεις επιθυμίες όπως και παράνομες και απαγορευμένες σχέσεις, επίσης θα είναι στα φόρτε τους. Τέλος με μυστικότητα θα γίνουν κάποιες επαφές με φίλους, μέλη μιας ομάδας ή οργάνωσης.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Και εμείς οι ίδιοι αισθανόμαστε πως αυτό που κάνουμε είναι σταγόνα στον ωκεανό. Αλλά ο ωκεανός θα ήταν μικρότερος αν έλειπε αυτή η σταγόνα.» Μητέρα Τερέζα

Η σωστή απάντηση στο χθεσινό κουίζ είναι η: Α

Το τραγούδι της ημέρας: Μαρινέλλα – Σταλιά σταλιά

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved