Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 29 έως 31/3

Σελήνη στο Σκορπιό – Το κυνήγι του απόλυτου

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 29 έως 31/3

Κάτω από τον απόηχο της θορυβώδους Πανσελήνου που η Σελήνη πραγματοποίησε κατά την παραμονή της στον Ζυγό, περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού σήμερα 29/3 στις 2.54 το πρωί, σαν ιερέας προς το εξομολογητήριο.

Με την αίσθηση πως κάτι έχει αλλάξει ή πρόκειται να αποκτήσει μια νέα μορφή, με την ένταση ακόμα να περιφέρεται στα τοιχώματα του μυαλού μας, το διήμερο που ακολουθεί λειτουργεί κατευναστικά με σκοπό την εξομάλυνση των καταστάσεων.

Στις 9.50 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα μας ακολουθεί ως νωρίς το απόγευμα σαν διαισθητική σκιά που μας προειδοποιεί για ότι γίνεται πίσω μας. Ο θυμός και η οργή έχουν αντικατασταθεί από το ανεπτυγμένο μας ένστικτο, που μας κάνει να αισθανόμαστε τι πραγματικά συμβαίνει. Η φαντασία και η έμπνευση κυριαρχούν επιθυμώντας να αποτυπώσουμε τις σκέψεις μας σε μια ιδεατή διέξοδο με αρκετό πάθος, που δεν λέει να μας εγκαταλείψει. Η σεξουαλική ενέργεια είναι έντονη και εκφράζεται αναλόγως.

Στις 8.12 το βράδυ η σύνοδος με τον Κρόνο δημιουργεί από το απόγευμα την ανάγκη να σκεφτούμε με σύνεση, να απομονωθούμε, να συλλογιστούμε και να διαχειριστούμε τη μελαγχολία και την απογοήτευση που νιώθουμε.

Στις 10.18 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα και λίγο αργότερα στις 10.25 η αρμονική όψη με τον Ερμή, μας βάζουν σε διαδικασία έκφρασης. Ο γραπτός λόγος υψώνεται στη σκέψη μας σαν ιδανική λύση, θέλοντας να καταγράψουμε τα γεγονότα, είτε σαν ενθύμια, είτε για να τα εκφράσουμε στους άλλους. Ότι μας πονάει και μας απασχολεί, χρειάζεται ως το βράδυ να βγει προς τα έξω, να επικοινωνηθεί και να συζητηθεί. Το βράδυ αυτό, θα ανοίξει τις κουρτίνες της πραγματικότητας σε πολλούς, είτε μέσα από ειδήσεις, είτε από πληροφορίες, είτε από ατέρμονες συζητήσεις.

Στις 30/3 η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της, κάνοντας την ημέρα μια περιήγηση στον εσωτερικό μας κόσμο και στην έκφραση των βαθύτερων επιθυμιών μας.

Η μέρα προσφέρεται για να κάνουμε αυτό που επιθυμούμε πραγματικά, να δοθούμε ολοκληρωτικά και να χαλαρώσουμε. Το αίσθημα της αυτοσυντήρησης επικρατεί, αλλά και η αίσθηση της εκδίκησης που παραμένει ορατή, μπορεί να μας οδηγήσει σε αυτοκαταστροφικές διαδικασίες.

Στις 31/3 στις 6.14 το πρωί η Σελήνη περνάει στο αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη που μας προτρέπει να βιώσουμε την άνοιξη σε όλα τα επίπεδα.

Ιχθύες, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, βγάζουν δειλά - δειλά τα κεφάλια από τα καταφύγια, ψάχνοντας λύσεις που θα αποκαταστήσουν τη βαριά ατμόσφαιρα. Η σαρκική επαφή, μπορεί από μόνη της να σβήσει το κακό παρελθόν, αρκεί να μην μείνουν απωθημένα..

Σκορπιοί, Ταύροι, Υδροχόοι και Λέοντες καταφεύγουν σε πρακτικές διαδικασίες, αλλά η παγίδα της τιμωρίας, είναι αυτή στην οποία μπορεί να πέσουν μέσα, συνεχίζοντας μια ψυχοφθόρα διαδικασία.

Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι και Τοξότες εξακολουθούν να μοιάζουν με ηφαίστεια, που έχουν ακόμα πολλή λάβα να ξεχύσουν, όχι απαραίτητα καταστροφική.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved