Πλανητικές Απόψεις: Η αγάπη έρχεται στο τέλος…

Eίναι η κατάλληλη στιγμή για να αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας και να κινηθούμε σε νέους ορίζοντες

Πλανητικές Απόψεις: Η αγάπη έρχεται στο τέλος…

Η ενέργεια τόσων πλανητών στον Κριό, έρχεται για να μας πάει πέρα από την ζώνη άνεσης μας. Και αυτό φοβίζει πολλούς από εμάς. Η μετατόπιση, στο πέρα από τα γνωστά, μας κάνει να χάνουμε προσωρινά την βάση μας.

Όμως είναι η κατάλληλη στιγμή για να αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας και να κινηθούμε σε νέους ορίζοντες. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να αφήσουμε τις αντιπαραθέσεις που έχουμε με κάποιον για πολύ καιρό. Μια νέα ισορροπία μπορεί να αποδειχθεί ότι μπορεί να γίνει, με βάση μιας μεγαλύτερης αυθεντικότητας.

Όταν ο Ουρανός μπαίνει στην εικόνα, όπως αυτές τις ήμερες, μπορεί να τα βρούμε λίγο δύσκολα για να πάρουμε τις απαντήσεις μας σχετικά με την πορεία των σχέσεων μας και αν οι πράξεις μας οδηγηθούν από θυμό, μπορεί να φέρουν καταστροφικά αποτελέσματα. Μπορούμε όμως να επιτύχουμε περισσότερα μέσω της ορθολογικής συζήτησης, παρά από ένα θυμωμένο ξέσπασμα που μπορεί να προκαλέσει βαθύ πόνο σε άλλο πρόσωπο και να δημιουργήσει ένα χάσμα που δεν θα είναι εύκολο να επουλωθεί.

Οι ιστορίες που λαμβάνουν χώρα αυτές τις ήμερες φαίνεται να επικεντρώνονται σε δύο μείζονα θέματα: τις σημαντικές κινήσεις και μια αλλαγή σε μια μεγάλη σχέση μας. Είναι όλα σχετικά με την αλλαγή, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας φοβίζει. Μερικές φορές η αλλαγή είναι πραγματικά καλή. Όπως λένε, η μόνη εναλλακτική λύση για να αλλάξει κάτι είναι ο θάνατος. Έτσι, εάν το δούμε σαν ένα διάλειμμα σε ένα συναισθηματικό φράγμα που απελευθερώνει ένα υπόλοιπο των απογοητεύσεων μας, μπορεί ακόμη και να μας κάνει πιο αφοσιωμένους στο ίδιο το πράγμα που θέλουμε να αλλάξουμε.

Θα μπορούσε να είναι μια στιγμή που όλες οι εσωτερικές επιθυμίες μας είναι σε κατάσταση πλήρους μάχης και όλοι μπορεί να νιώσουμε την ανάγκη για να πάρουμε τα όπλα και να πάμε στη μάχη με τους περισσότερους σημαντικούς ανθρώπους.

Χτίζοντας όμως έναν φράχτη δεν θα μας επιτρέψει να δούμε πέρα από την άκρη της μύτης μας.

Απολαύστε το... Αν είστε μαχητής ή εραστής, θα είναι έντονο, αλλά έχουμε αντιμετωπίσει τέτοιες στιγμές και πριν. Ας το κάνουμε με διαφορετικό τρόπο αυτή τη φορά, για να πάρουμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα - αν τολμάμε!

Ή παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή, εκπνέουμε και μαζί στο φράκτη...Η θέα είναι θαυμάσια...

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved