Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 28/3

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 28/3

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Στον οικονομικό πόλεμο που έχει κηρύξει η Γερμανία και η οποία δια των εκπροσώπων της δηλώνει περήφανη που καταφέρνει να διαλύει το οικονομικό σύστημα της κάθε χώρας και να φέρνει τους λαούς σε οικτρό τέλμα, οι αντιδράσεις μεγαλώνουν και αυτό γιατί γίνεται αντιληπτό από τους γείτονες και συμμάχους στην Ευρωπαϊκή Ένωση ότι το κακό θα χτυπήσει και τη δική τους πόρτα.
Ήδη ο Ζαν Άσελμπορν, υπουργός εξωτερικών του Λουξεμβούργου, που γνωρίζει ότι αν για μια ευρωπαϊκή χώρα μπορεί να μιλήσει κάποιος για ξέπλυμα μαύρου χρήματος αυτή δεν είναι η Κύπρος αλλά το Λουξεμβούργο, αντιλαμβανόμενος το τι μέλλει γενέσθαι, άνοιξε το στόμα του και εξαπολύει πυρ κατά της Α.Μέρκελ και της ηγεμονικής πολιτικής της. Η Άνγκελα Μέρκελ με τον Ποσειδώνα σε αντίθεση με τη γενέθλια Αφροδίτη της κάνει λανθασμένες εκτιμήσεις όσον αφορά εταίρους, συμμάχους και συνεργάτες και μπορεί τώρα να κάνει πιρουέτες από τη χαρά της να δούμε όμως τι θα κάνει και το Μάιο που η έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη σχηματίζει όψη τετραγώνου με την ήδη «παραπλανημένη» Αφροδίτη της.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Πλούτωνας=Αφροδίτη/Ζευς=Ήλιος/Ζευς=Σελήνη/ΒόρειοςΔεσμός=Ωροσκόπος/Άδμητος

Αυξημένες δραστηριότητες και γεννήσεις. Πιέσεις για αύξηση της αποδοτικότητας. Εκπαίδευση για την ανάληψη της ηγεσίας. Ζυμώσεις και μεταμορφώσεις σε γυναικείες ενώσεις, συνελεύσεις, συμμαχίες κατοίκων ή εθνών ή λαών. Αισθήματα κατωτερότητας. Ισχυρές αλλαγές.

Συμβουλή

Σε εγρήγορση σας βρίσκει η σημερινή μέρα καθώς πολλοί θα αισθανθείτε ότι ο χρόνος τελειώνει και πρέπει να κινηθείτε πιο γρήγορα. Οι εξελίξεις στα οικονομικά όσο και στα αισθηματικά είναι ραγδαίες και έρχονται πιο γρήγορα από ό, τι υπολογίζατε. Χρήματα που προέρχονται από άλλους ή τα συνδιαχειρίζεστε με σύζυγο ή συνέταιρο θα υποστούν ξαφνικές αλλαγές, για άλλους θετικές και άλλους αρνητικές. Μοιραία και αιφνίδια γεγονότα ίσως γίνουν αιτία για να ασχοληθείτε με τη μεταφυσική, την ψυχολογία, την αστρολογία, να ενταχθείτε σε επαναστατικά κινήματα ή να πειραματιστείτε ερωτικά.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Αυτή και μόνο είναι η ρίζα από όπου ξεπετιέται ένας τύραννος: όταν εμφανίζεται για πρώτη φορά είναι ο προστάτης.» Πλάτων

Το τραγούδι της ημέρας: Πάνος Γαβαλάς – Φτάνει η αγάπη σου

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved