Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26 έως 29/3

Σελήνη στον Ζυγό – Μια Πανσέληνος Γολγοθάς και εμείς με τον σταυρό στην πλάτη

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26 έως 29/3

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν ήδη αισθανθεί πως κάτι δεν πάει καλά, κάτι που υψώνεται σαν λάβαρο επανάστασης απέναντι σε καταπιεστές και διαφεντευτές της ζωής μας. Αυτό το διήμερο η Σελήνη μαζί με μια αλύτρωτη παρέα, παίρνουν τη σφεντόνα και σημαδεύουν τα τζάμια των τύραννων, αρχής γενομένης από σήμερα 26/3 στις 11.32 το βράδυ, που η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Ζυγού.

Η φιλειρηνική αυτή θέση της θα προσπαθήσει όσο είναι δυνατόν να παλέψει για ένα εποικοδομητικό αποτέλεσμα, που άλλοι μπορούν να το επιτύχουν και άλλοι απλά θα το ονειρεύονται.

Στις 27/3 στις 10.50 το πρωί, η ημέρα ξεκινά με τη δυσαρμονική αντίθεση με την Αφροδίτη, που μας δηλώνει πως «τα θέλω μας» και «τα μπορώ μας» δεν μπορούν να βρουν μια χρυσή τομή.
Στις 11.28 η αντίθεση με τον Ήλιο σηματοδοτεί μια από τις πιο εκρηκτικές Πανσελήνους του χρόνου, η οποία έχει σκοπό να μας βάλει σε διαδικασία ανατροπών, αλλαγών και μεταμορφώσεων. Ότι μας πονάει στις σχέσεις μας με τους άλλους και έχει ριζωθεί σαν απωθημένο, θα βγει στην επιφάνεια με ξεσπάσματα, θυμό και οργή.
Η ημέρα δεν προσφέρεται για καμία σημαντική συνάντηση είτε επαγγελματική είτε προσωπική, ενώ τα λόγια θα μοιάζουν με απειλές, ακόμα και στην πιο φυσιολογική τους έκφραση.
Η αντίθεση με τον Ουρανό που κορυφώνεται στις 2.06 το μεσημέρι μας κάνει νευρικούς, παράτολμους, ακραία συναισθηματικούς, με κύριο αίτημα την ύπαρξη ή όχι της ουσιαστικής συντροφικότητας και συνεργασίας με τους άλλους. Το ερώτημα αν βαδίζουμε στον ίδιο δρόμο με τους δικούς μας ανθρώπους, γίνεται έμβλημα διαδήλωσης.
Στις 6.50 το απόγευμα η αρμονική όψη του τριγώνου με τον Δία αποτελεί μια όαση με διφορούμενη σημασία, εφόσον άλλους μπορεί να τους κατευνάσει εκπληρώνοντας επιθυμίες, άλλους όμως να τους εξάψει περισσότερο.
Στις 7.28 το απόγευμα η δυσαρμονική όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα και λίγο αργότερα στις 8.14 το βράδυ η δυσαρμονική αντίθεση με τον Άρη, κλείνουν την ημέρα με μυρωδιά από πολεμικό καπνό, μετρώντας θύματα και θύτες. Η υπερένταση, η απόγνωση, η εμπάθεια, η εμμονή, ο θυμός, η οργή, πρωταγωνιστούν σε μια παράσταση, που διέπεται από πάθος και πολλές προσδοκίες. Αντιλαμβανόμαστε όλα τα τρωτά μας σημεία ειδικά αυτά των σχέσεών μας, προσπαθούμε να αναλάβουμε πρωτοβουλίες, πέφτουμε στο κενό, σηκωνόμαστε, προσπαθούμε ξανά, με ζητούμενο την αναγέννηση μέσα από τις στάχτες.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στις αντιδράσεις μας και στον τρόπο που οδηγούμε και κινούμαστε. Ιδανικά καταφύγια είναι τα γυμναστήρια, οι αίθουσες του box, οι σεξουαλικές συνευρέσεις, και κάθε εναλλακτική άσκηση χαλάρωσης. Το στρες θα είναι έντονο, το ίδιο και η ανησυχία και το ψυχολογικό μας βάρος.

Στις 28/3 η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της, όμως η αλύτρωτη παρέα παραμένει σε δράση και ο απόηχος θα έχει την ίδια ένταση όλη την ημέρα.
Για ορισμένους, η προσπάθεια αποκατάστασης και προσέγγισης ανθρώπων και γεγονότων, μπορεί να σταθεί πολύ εύστοχη, αλλά σημασία έχει η διάθεση και ο τρόπος.

Στις 29/3 πλέον στις 2.54 το πρωί, η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό, κρίνοντας την απολογία και τα αιτήματά μας.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, είναι αυτοί που επηρεάζονται άμεσα, αυτοί που δεν μπορούν να ελέγξουν τις αντιδράσεις τους, αυτοί που προτιμούν να δράσουν ηρωικά, παρά να σιωπήσουν ταπεινωτικά. Σωστό ή λάθος, θα κριθεί από το αποτέλεσμα.

Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες μπορούν αν ξεγλιστρήσουν σαν χέλια από τις κακοτοπιές, να διατηρήσουν την αισιοδοξία τους, ενώ μπορούν να εκμεταλλευτούν την ένταση για να δημιουργήσουν στενές επαφές και να δράσουν αξιοθαύμαστα.

Ιχθύες, Παρθένοι, Ταύροι και Σκορπιοί, διαισθάνονται πως δεν έχει νόημα να εμπλακούν σε ψυχοφθόρες αντιπαραθέσεις, αλλά υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο που εν προκειμένω είναι πρωτίστως οι άλλοι και δευτερευόντως η ανάγκη τους να ξεσπάσουν με κρυφούς και μεθοδικούς τρόπους.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved