Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 26/3

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 26/3

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Ο Κάρολος Παπούλιας είπε «Είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση. Σαν να μην έφταναν τα δικά μας, έρχονται τώρα και τα δύσκολα στην Κύπρο». Μόνο που δεν κατονομάζει με ποιους έχουμε πόλεμο και όσο μας παρουσιάζουν έναν αόρατο εχθρό το μόνο που επιτυγχάνεται είναι ένας διχασμός ανάμεσα σε αυτούς που τον βλέπουν και σε αυτούς που υποστηρίζουν ότι είναι παρανοϊκοί όσοι τον βλέπουν. Δεν χρειαζόμαστε διάσπαση και πρόκληση διχόνοιας. Η νίκη ανήκει στην ομόνοια και στην αλήθεια όσο σκληρή και αν είναι. Οι Έλληνες αντέχουν στα δύσκολα και ξέρουν να δίνουν αγώνα. Ένας ηγέτης τους λείπει, αλλά ακόμα και αν δεν υπάρχει θα γεννηθεί.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Άδης=Μεσουράνημα/ΚρόνοςΥποθετικός=Ήλιος/Ποσάιντον=Κρόνος/ΚρόνοςΥποθετικός

Ζητήματα που σχετίζονται με την ιδιοκτησία ενός ορυχείου, τον πλούτο της γης, την ενέργεια. Εχθρότητες και χυδαίες πράξεις από ισχυρά πρόσωπα ή αρχές. Κατάρρευση ανεξάρτητων ιδρυμάτων. Διανοητικός ρύπος.

Συμβουλή

Το πλανητικό σκηνικό υπενθυμίζει ότι σε ένα κόσμο όπου το κακό συνυπάρχει με το καλό, τα πράγματα δεν απλά, δεν εύκολα, δεν είναι προβλέψιμα. Η ζωή είναι δώρο και η επιβίωση αγώνας που μέρα με τη μέρα γίνεται πιο έντονος. Το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα δείχνει μια άγρια μάχη μεταξύ οφειλετών και πιστωτών, επαναστατών και κατεστημένων. Η αμείλικτη σκληρότητα, η αδιαλλαξία και το δίκιο του δυνατού θα δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα και μαζί με τα ξερά θα καούν και τα χλωρά. Δεδομένου ότι ο Άρης συμβολίζει τη σεξουαλική δραστηριότητα αυτές οι μέρες οι παράλληλες, μυστικές και παράνομες ερωτικές σχέσεις θα είναι στα φόρτε τους.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ζήσε τη ζωή σου με τον ίδιο τρόπο που θα ήθελες τα παιδιά σου να ζήσουν τη δική τους.» Βούδας

Το τραγούδι της ημέρας: Laura Branigan – Self Control

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved