Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 25/3

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 25/3

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!

Ευάγγελοι και Ευαγγελίες να χαίρεστε την ονομαστική σας εορτή!

Η γιορτή για τον ξεσηκωμό των επί 400 χρόνων σκλάβων Ελλήνων κατά των τότε δυναστών έχει μια ιδιαίτερη σημασία στις μέρες Τρόικας και μνημονίων που ζούμε σήμερα. Τα πράγματα εν έτει 2013 είναι το ίδιο σκληρά και πιθανόν χειρότερα. Ο πλανήτης της ανατροπής ο Ουρανός «πατώντας» εντός του μήνα την 8η μοίρα του Κριού έστειλε τα πρώτα μηνύματα και σε συνδυασμό με τις εκλείψεις και την επιρροή του Πλούτωνα οι εξελίξεις θα είναι σε αντίξοες συνθήκες και θα είναι καταλυτικές. Το μήνυμα της ημέρας είναι: αν αγωνιστείς μπορεί να χάσεις, μπορεί και να κερδίσεις, αν δεν αγωνιστείς είσαι ήδη χαμένος!


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ζευς=Ποσειδώνας/Πλούτωνας=Ήλιος/Δίας=Αφροδίτη/Βουλκάνους

Μυστικές διαταγές. Μυστικά ή κρυμμένα όπλα. Μυστικές υπηρεσίες. Κρυφές δραστηριότητες. Τύχη που βρίσκεται στην παραγωγή. Ταλέντο που έχει κληρονομηθεί. Ικανότητα δημιουργίας. Η απαρχή μια μεγάλης αγάπης ή μιας συμμαχίας.


Συμβουλή

Αργία από Δευτέρα σε Δευτέρα δεν είναι και άσχημα και με τους πλανήτες στον Κριό να σας κρατούν σε εγρήγορση το μόνο σίγουρο είναι ότι ούτε θα βαρεθείτε ούτε θα πείτε «άλλη μια από τα ίδια». Η μέρα υμνεί αγώνες, επαναστάσεις, αντιστάσεις, πολεμιστές και φυσέκια και μπαρουτιάζει τη ψυχή σας δείχνοντας σας πως ο δρόμος της ελευθερίας δεν είναι καμωμένος με δουλικά «σκυψίματα» και δειλά παζάρια. Οι έχοντες ανυπότακτο πνεύμα και αδούλωτη ψυχή πρόγονοι μας αψήφησαν το θάνατο διότι ως γνήσιοι Έλληνες δεν έδιναν προτεραιότητα στη διάρκεια της ζωής, όσο στο περιεχόμενο, την ποιότητα, τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά αυτής. Αξιοί απόγονοι του Σωκράτη.


Το απόφθεγμα της ημέρας: «Όταν δεν πεθαίνει ο ένας για τον άλλον είμαστε κιόλας νεκροί» Τάσος Λειβαδίτης


Το τραγούδι της ημέρας: Νίκος Ξυλούρης – Ο Θούρειος

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved