Πλανητικές Απόψεις - Αφροδίτη στον Κριό: Γοητεία με μια κίνηση!

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013 - Η Αφροδίτη στον Κριό δίνει το έναυσμα για μια αισθητική, που θα μας επιτρέψει σε θέματα ομορφιάς, να ενεργήσουμε χωρίς να χρειάζεται ώρες και πάρα πολλή προσπάθεια.

Πλανητικές Απόψεις - Αφροδίτη στον Κριό: Γοητεία με μια κίνηση!


Η Αφροδίτη λοιπόν στον Κριό δίνει το έναυσμα για μια αισθητική, που θα μας επιτρέψει σε θέματα ομορφιάς, να ενεργήσουμε χωρίς να χρειάζεται ώρες και πάρα πολλή προσπάθεια.

Δηλαδή...

Στο μακιγιάζ:

Το πολύ βαρύ μακιγιάζ στα μάτια ή οι ψεύτικες βλεφαρίδες δεν ταιριάζουν σε αυτήν την περίπτωση. Η ιδέα είναι, να βρούμε μια ενυδατική κρέμα που να έχει μια απόχρωση που ταιριάζει με το δέρμα μας και να μπορεί να εφαρμοστεί γρήγορα, δίνοντας ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Μένουμε όσο πιο κοντά στο φυσικό χρώμα της επιδερμίδας , που αυτό μεταφράζεται ως μπεζ make up και ένα μολύβι ματιών σε ένα χρώμα που μας ταιριάζει, πράγμα που σημαίνει μαύρο ή καφέ. Επίσης απαραίτητο, μια μάσκαρα που είναι αδιάβροχη, δεδομένου ότι μπορεί να μας ακολουθήσει, σε οποιαδήποτε εξόρμηση μας κάτω από τον ανοιξιάτικο Ήλιο.

Επιπρόσθετα, η ιδέα της εφαρμογής σκιάς ματιών δεν προτιμάται, όμως μπορούμε να βρούμε ένα λόγο για ρουζ, που είναι μια χαρά επιλογή. Βρίσκουμε το χρόνο λοιπόν, για να αγοράσουμε ένα, που είναι στο φυσικό μας χρώμα επίσης, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να συνδυάσουμε πάρα πολλά και γιατί δεν θα έχουμε την υπομονή να περάσουμε απ' όλα τα βήματα του μακιγιάζ!

Τέλος, εξοπλιζόμαστε με ένα κραγιόν που θα διαρκέσει όλη την ημέρα ή για μεγάλο χρονικό διάστημα! Θα σας πρότεινα ένα lipgloss σχεδόν ροζ , αλλά εάν θέλουμε πραγματικά να παρουσιάσουμε την καλύτερη προσπάθεια μας, ας προτιμήσουμε κάποιο που θα κάνει εντύπωση.

Ας αφήσουμε τις υπερβολές για τα βράδια, όταν θα θέλουμε να παραστήσουμε την βαμπ, με μαύρο eye liner και σέξι κόκκινο κραγιόν.


Μαλλιά:

Τα μαλλιά ακολουθούν και αυτά την γρήγορη λύση και το όσο πιο δυνατό φυσικό αποτέλεσμα. Στα κοντά μαλλιά, ταιριάζει ένα ύφος, που δίνει μήκος στην κορυφή. Για το λόγο αυτό, προϊόντα που σμιλεύουν τα μαλλιά μας γρήγορα, με το τρίψιμο του προϊόντος στα χέρια μας και την εφαρμογή του στα μαλλιά μας, είναι ίσως αυτό που θα πρέπει να αναζητήσουμε.

Στα μακριά μαλλιά, το γρήγορο ή το φυσικό στέγνωμα θα πάρει θέση, ενώ η αλογοουρά τις περισσότερες φορές, θα μας εξυπηρετήσει.

Ντύσιμο:

Το κλασσικό ντύσιμο και ο ρομαντικός τόνος δεν ταιριάζει εδώ, άλλα μπορούμε να στηριζόμαστε στην νεανική-σπορ μόδα. Τα τζιν είναι οι πρωταγωνιστές της περιόδου και τα χρωματιστά πουκάμισα θα δώσουν τον τόνο. Ενώ τα βράδια, οι φούστες με το έντονο σκίσιμο και τα βαθια ντεκολτέ, θα πυροδοτήσουν πάθη!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved