Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24 έως 26/3

Σελήνη στην Παρθένο – Δίνοντας παράσταση σε λάθος επανάσταση

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24 έως 26/3

Κι ενώ βιώνουμε για άλλη μια φορά το εορταστικό κλίμα της πρώην Εθνικής μας περηφάνιας και αντίστασης και μάλιστα κάτω από την εκρηκτική επιρροή της συνόδου Άρη – Ουρανού, η Σελήνη περνάει στην Παρθένο σήμερα 24/3 στις 5.50 το απόγευμα, για να κάνει έναν απολογισμό με ιδιαίτερα νοσταλγική χροιά.


Η αντίθεση με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 1.08 το πρωί της 25ης Μαρτίου πλέον, δημιουργεί από το προηγούμενο βράδυ την αίσθηση πως απολαμβάνουμε την αργία, χωρίς να έχουμε αίσθηση της ουσίας της. Αυτό συμβαίνει και σε βαθύτερο επίπεδο, αλλά και σε καθημερινό, αφού όλο και κάτι βρίσκουμε για να επιβεβαιώσουμε την ανικανότητα λήψης αποφάσεων και τον αποπροσανατολισμό που μας διακατέχει.

Στις 8.38 το πρωί η αντίθεση με τον Ερμή, προκαλεί νευρικότητα και δυσκολία στη λήψη αποφάσεων. Η διάθεσή μας κυμαίνεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, ψάχνοντας μια πρακτική διέξοδο. Είτε βρισκόμαστε σε μίνι διακοπές είτε όχι, καλό θα ήταν να ασχοληθούμε με χειρωνακτικές εργασίες, ή κάτι που θα κρατήσει το νου μας σε εγρήγορση.

Στις 1.02 το μεσημέρι η κορύφωση της αρμονικής όψης με τον Κρόνο μας στερεί τον αυθορμητισμό, αλλά η παράλληλη αρμονική επιρροή με τον Δία, μας δίνει τη δυνατότητα να υπερβάλλουμε, χωρίς όμως να αισθανόμαστε ικανοποίηση. Το αποτέλεσμα είναι να κατσουφιάζουμε εύκολα και το μυστικό για να διατηρήσουμε τη ζωντάνια μας, είναι να επιλέξουμε μια πρακτική και μεθοδική δραστηριότητα.

Σε αυτό θα βοηθήσει η παράλληλη αρμονική επιρροή με τον Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 2.45 το μεσημέρι, που δίνει στις αισθήσεις μας ώθηση και κατεύθυνση.
Το μεσημέρι μας λοιπόν ως το απόγευμα, χρειάζεται έξυπνες παρεμβάσεις χωρίς επικριτικές παρεμβολές και συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Η πράξη έχει τον πρώτο λόγο και όχι οι άσκοπες διαπραγματεύσεις.

Στις 26/3 η Σελήνη δεν συναντάει άλλον πλανήτη στο διάβα της, ως αργά το βράδυ, αφήνοντάς μας να ηρεμήσουμε λίγο πριν την τρελή κούρσα.

Όσο προχωράει το βράδυ η διάθεση αλλάζει, αισθανόμενοι σαν κάποιος να ετοιμάζεται να μας χτυπήσει την πόρτα, φέρνοντας ένα αινιγματικό παζλ, που άμα καταφέρουμε να συνθέσουμε, υπόσχεται και δώρο. Αυτό συμβαίνει γιατί η Σελήνη περνάει στον Ζυγό στις 11.32 το βράδυ, έτοιμη να αναστατωθεί και να αναστατώσει με τις συναντήσεις της, που περικλείουν άφθονο ενδιαφέρον και αδάμαστες επιθυμίες.

Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες, μοιάζουν αυτό το διήμερο με εγκαταλελειμμένες εκτάσεις που περιμένουν ένα χέρι να τις καλλιεργήσει και να τους δώσει μορφή.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Ταύροι και Σκορπιοί, βρίσκουν ικανοποιητικές λύσεις ώστε να ξεφύγουν από τη στασιμότητα και τον εκνευρισμό.

Ζυγοί, Κριοί, Υδροχόοι και Λέοντες έχουν μαζέψει άφθονη ενέργεια, έχοντας αποθέματα να καταναλώσουν και να προσφέρουν και στους άλλους.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved