Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 22 έως 26 Μαρτίου

Ο Θεός παίζει ζάρια

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 22 έως 26 Μαρτίου


Ο Θεός παίζει ζάρια

Δεν είναι δυνατόν -είχε πει ο Αϊνστάιν, να παίζει «ζάρια» ο Θεός. Κι όμως όπως φάνηκε στην πορεία, ο μέγας επιστήμονας είχε τελικά άδικο. Όχι μόνο παίζει αλλά ενίοτε κλέβει κιόλας. Και πως να μην κλέψει δηλαδή ο Παντοδύναμος όταν φέρνει συνέχεια ασόδυο, που για μας σημαίνει κρίσεις, καταστροφές, μηδενισμούς, εκβιασμούς, ανασκολοπισμούς, λιμούς σεισμούς και καταποντισμούς;
Κλέψε Θεέ μου, μπας και σωθούμε, κατά πως έγραψε κι ο ποιητής υμνώντας την έτερη αρετή του φίλτατου Ποσειδώνα: «Να 'σουνα Θεέ μου πότης, να σωθεί η ανθρωπότης, να μαχαίρωνες το Χάρο, στο μεθύσι σου επάνω»

Ο Ποσειδώνας με τις φυγές και τις εξαφανίσεις του, είναι πράγματι το καταφύγιο για όσες και όσους δεν θέλουν να εμπλακούν σε μια ανταλλαγή βαρβαρότητας. Και σίγουρα κάτι τέτοιες ημέρες τον χρειαζόμαστε όσο τίποτε άλλο, αφού οι Ουρανοπλουτωναίοι είναι πάλι εδώ και δεν παίρνουν από λόγια. Κανονικά βέβαια, τους αξίζει μια μεγαλοπρεπέστατη μούντζα! Άντε στην ευχή του θεού παλικάρια μου, τραβάτε κατά Βερολίνο μεριά, μπας κι αλαφρύνετε το κάρμα σας...

Γεγονός είναι όμως, ότι πέρα από τους εξορκισμούς, τις επικλήσεις και τις προσευχές απαιτείται και εγρήγορση, αφού Κύριος οίδε τι θα σκαρφιστούν οι δύο ακατανόμαστοι, που παίζουν τη διάλυση στα δάκτυλα.
Και στο στρατόπεδο των παρορμητικών το γλέντι έχει ανάψει για τα καλά. Με το που κτύπησαν οι σειρήνες του συναγερμού, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι στοιβαγμένοι στα χαρακώματα, άρχισαν τα στοιχήματα για το πως θα κτυπήσει ο εχθρός. Και το ποντάρισμα πέφτει βροχή.

Το κεραυνοβόλημα πληρώνει 3,50 και 2,00 η εκτόξευση βράχων.
Το σαμποτάζ 2.30 και το blitzkrieg 1, 75, ενώ ο βομβαρδισμός μόλις 1. 05.
Ως συνήθως Καρκίνοι και Αιγόκεροι πάνε για τα σίγουρα, ενώ οι Κριοί ποντάρουν στην έκπληξη. Οι Ζυγοί ίσως, ενδεχομένως και γιατί όχι να αποφασίσουν μετά την επίθεση.
Την υψηλότερη απόδοση πάντως την έχει -φυσικά- η πλήρης απραξία (ειρήνη το λένε αυτό) με 20,10 παρακαλώ και ακολουθεί με 12,50 η προληπτική διπλωματία (15, 00 δίνει η διπλή ευκαιρία, ίσως και να αξίζει το ρίσκο...)

Υπάρχουν όμως και τα ειδικά στοιχήματα, όπως το «Ποιός θα σκοράρει πρώτος».
Ο Τρομοκράτης, ο Σπιούνος, ο Βομβιστής, ο Κουκουλοφόρος, ο Μαφιόζος, ή ο Παρανοϊκός;
Δύσκολο να διαλέξει κανείς, πολύ περισσότερο που δεν είναι γνωστές οι συνθέσεις των βαρβάρων. Μήπως τελικά παίξει το νέο αστέρι τους, ο Τοκογλύφος;

Μαζί τους βρίσκεται και μια ομάδα μεταβλητών (Δίδυμοι, Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες) που η μοίρα τους (13η έως 17η) τους στράτευσε σε ένα ακόμη Mission impossible.

Όχι πως οι υπόλοιποι είναι -είμαστε- ασφαλείς, ανέμελοι κι έξω από το χορό. Κι αν η ευχή «μακριά από μας» πιάσει τελικά τόπο, δεν παύει να ισχύει το «όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα, θα 'ρθει κι η δική μας σειρά», τότε που όλα θα παιχτούν σε μια ζαριά.
Θεέ μου, τις εξάρες σου κι ας είναι «στημένες»!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved