Πλανητικές Απόψεις: Αφήστε την Άνοιξη να μπει μέσα σας!

Η Εαρινή Ισημερία σηματοδοτεί έναν νέο εποχιακό κύκλο αναγέννησης

Πλανητικές Απόψεις: Αφήστε την Άνοιξη να μπει μέσα σας!

Η Εαρινή Ισημερία και το Νέο Αστρολογικό Έτος με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό, σημειώθηκε χτες, σηματοδοτώντας έναν νέο εποχιακό κύκλο αναγέννησης, όπου η γνώση, η όποια καλλιεργήθηκε από την Φθινοπωρινή Ισημερία έως εδώ, μετατρέπεται σε δημιουργική δράση.

Υπάρχουν τεράστιες δυνάμεις μετασχηματισμού διαθέσιμες, κατά τη διάρκεια της ισημερίας, που αν τις κατανοήσουμε, μπορούμε να δημιουργήσουμε μεγάλη αλλαγή στη ζωή μας. Αυτό δημιουργείται με επικέντρωση της προσοχής μας σχετικά με το τι πραγματικά θέλουμε να εκδηλωθεί και στη συνέχεια δημιουργώντας ενεργά τη σωστή ατμόσφαιρα και στάση για να αναλάβουμε και να ολοκληρώσουμε.
Παρουσιάζονται εδώ μερικές δραστηριότητες που μπορούμε να κάνουμε στις ημέρες που ακολουθούν, για να απελευθερώσουμε την ενέργεια μέσα μας.

krevatokamara mesa

Καταρχάς καθαρίζουμε το σπίτι μας και απαλλασσόμαστε από την ακαταστασία. Η Αφροδίτη στον Κριό πια, από σήμερα, δίνει το έναυσμα για καινούργια αισθητική αρμονία στον χώρο μας, επιτάσσοντας να καθαρίσουμε κάθε δωμάτιο με σεβασμό και εκτίμηση για την αφθονία στη ζωή μας. Διαχέουμε στο σπίτι μας την αγάπη, όπως καθαρίζουμε, οραματιζόμενοι εμάς και τους αγαπημένους μας σε κάθε δωμάτιο, να αισθανόμαστε ευτυχισμένοι, χαρούμενοι και χαλαροί.

Επίσης, κάθε αντικείμενο που διαθέτουμε, έχει μια αόρατη σύνδεση που σχετίζεται με την ενέργεια μας, ακόμα και αν δεν πιστεύουμε ότι το αντικείμενο σημαίνει κάτι ιδιαίτερο για εμάς, καλό είναι όταν δεν μας εξυπηρετεί πλέον να το πετάμε, καθώς υπάρχει περίπτωση να μας επιφέρει ενεργειακή διαρροή. Έτσι, θα πρέπει να απαλλαγούμε από περιττά ρούχα, αντικείμενα οικιακής χρήσης και αν νομίζουμε ότι ο χώρο μας είναι άδειος μετά, ας μην ανησυχούμε, διότι αυτό είναι μόνο η αρχή μιας πρόσκλησης στο Σύμπαν για να προσελκύσουμε ό, τι χρειαζόμαστε για να γεμίσουμε το χώρο!

Σημαντικό ακόμη είναι, να καλέσουμε μόνο τους θετικούς ανθρώπους στο σπίτι μας και να επιλέξουμε την συντρόφια μας, προσεκτικά. Αν μοιραζόμαστε ένα σπίτι με άλλους, διατηρούμε το χώρο του υπνοδωματίου μας με θετική ενέργεια, καθώς αυτός είναι ένας χώρος όπου συνδεόμαστε με το σύμπαν και την επαναφόρτιση.

Γιορτάζουμε την ανανέωση της άνοιξης με την φύτευση λουλουδιών στον κήπο, λαμβάνοντας έτσι, ένα νέο δημιουργικό έργο, λέγοντας ευχαριστώ στο Σύμπαν για την αφθονία των ευκαιριών στη ζωή μας, που φυτεύονται αλληγορικά ως σπόροι τώρα, κι όταν είναι η ώρα τους θα φέρουν στο προσκήνιο τα όμορφα άνθη της δημιουργικότητας μας, όπως τα λουλούδια.

Δεν έχει καμία σημασία που ζούμε, για να οργανώσουμε αυτές τις πρακτικές εκκαθάρισης! Μετά απ' όλα αυτά, θα επαναφορτιστούμε, θα ανανεωθούμε και θα είμαστε γεμάτοι δημιουργική, θετική ενέργεια, όσο αυτό είναι δυνατόν!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved