Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 21/3

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 21/3

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Μπράβο στην Κύπρο! Στην επιρροή της συνόδου Άρη – Ουρανού, το «ΟΧΙ» από τη Μεγαλόνησο είναι ένα χαστούκι με τα όλα του στις παράλογες απαιτήσεις της Τρόικας και τη Ε.Ε. Αυτό που στην Ελλάδα κάποιοι το έκαναν να φαίνεται δυσνόητο, φοβερό, αποτρόπαιο, ακατόρθωτο, προτιμώντας τα ατελείωτα «ναι» σε όλα και δημιουργώντας μια πιο φρικιαστική κατάσταση και σίγουρα πιο σκληρή από αυτή που έχει να αντιμετωπίσει η Κύπρος, λαός και πολιτικοί στο δοκιμαζόμενο νησί έπραξαν το αυτονόητο. Όλοι οι Έλληνες, νιοι και γέροι, σε όποιο μέρος της γης και αν βρίσκονται είναι πλημμυρισμένοι από συγκίνηση και γεμάτη περηφάνια. Το «ΟΧΙ» της Κύπρου αποτελεί μια ανεκτίμητη ένεση πίστης και ελπίδας, η δραστική επιρροή της οποίας μέρα με τη μέρα θα μεγαλώνει. Σας ευχαριστούμε ΑΞΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ουρανός= Μεσουράνημα/Δίας= Άδης/Ζευς= Ήλιος/Ζευς=Ερμής/Κρόνος

Ξαφνικές ευχάριστες σκέψεις και ευτυχείς στιγμές. Απρόσμενες εκρήξεις οργής, φωτιές, εκρήξεις, απεργίες, βαρβαρότητες, όπως και προπαγάνδες και χρήση τεχνασμάτων αντιπερισπασμού. Σφετερισμός της ηγεσίας. Αιφνίδια παρουσία ατόμου να αναλάβει ένα πόστο ή μια ευθύνη. Συμβούλια και συσκέψεις εκτός προγράμματος.

Συμβουλή

Ακόμα και όταν όλα φαίνονται δύσκολα, τραγικά και κανείς δεν πιστεύει ότι μπορεί να έρθει η ανατροπή τολμήστε, φανείτε γενναίοι και η λύση θα εμφανιστεί, ακόμα και αν δεν θα είναι η ιδανικότερη θα είναι καλύτερη από το τίποτα. Πολλά από αυτά που θα ακούσετε στόχο θα έχουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να σας επηρεάσουν με τέτοιο τρόπο ώστε να κατευθυνθείτε προς μια συγκεκριμένη μεριά. Φιλτράρετε αυτά που ακούτε και συγχρόνως μείνετε πιστοί στις αξίες σας.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Η τόλμη χαρίζει ευφυΐα, μαγεία και δύναμη.» Βόλφγκανγκ Γκαίτε

Το τραγούδι της ημέρας: Bonnie Tyler – I need a Hero

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved