Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 20 έως 22 Μαρτίου

Η έναρξη μιας ακόμη αστρονομικής και αστρολογικής χρονιάς είναι γεγονός!

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 20 έως 22 Μαρτίου


Καλή αρχή!


Ο Ήλιος κάνει πρεμιέρα στον Κριό και η έναρξη μιας ακόμη αστρονομικής και αστρολογικής χρονιάς είναι γεγονός!
Και η αλήθεια είναι ότι φέτος αυτή η νέα αρχή συνοδεύεται από τον θαυμασμό και τις ελπίδες που σκόρπισε το υπερήφανο ΟΧΙ των Κυπρίων στην Γερμανική Ένωση. Σπανίζουν πια τέτοιες εκδηλώσεις αντίστασης που υπερασπίζονται την αξιοπρέπεια και την ελευθερία των λαών απέναντι στην νέα αποικιακή τάξη πραγμάτων.

Φέτος, λοιπόν, μαζί με την άνοιξη, στο Βόρειο ημισφαίριο μυρίζει και... άφθονος Ουρανός, με τον Άρη να έχει συμβάλλει τα μέγιστα σε αυτήν την αναπάντεχη έκπληξη. Η σύνοδος του με τον πλανήτη των ανατροπών σπέρνει τις προδιαγραφές μιας αντίστασης απέναντι στο υποτιθέμενο μοιραίο κι αυτή βέβαια είναι μια από τις «φωτεινές» πλευρές μιας όψης που συχνά οι αστρολογούμενοι της.. σέρνουν τα μύρια όσα!
Όχι πως δεν κρύβει κινδύνους και μάλιστα «ασύμμετρους», όταν όμως ο κόσμος γύρω μας στενάζει κάτω από την τρομοκρατική προπαγάνδα των ισχυρών, τότε αναπόφευκτα γίνεται η απρόσμενη ελπίδα της χειραφέτησης μας.
«Είναι... τρελοί αυτοί οι Κύπριοι», λένε και γράφουν στα διεθνή ΜΜΕ. Εκεί φτάσαμε δυστυχώς, να θεωρούμε «τρέλα» το αυτονόητο και βέβαια πέρα από το κοινωνικοπολιτικό γίγνεσθαι το «καμπανάκι« κτυπά και για τις ζωές όλων μας, που αγκομαχάνε στριμωγμένες ανάμεσα στον φόβο και την πνευματική καταστολή.
Ας κάνουμε λοιπόν την επανάσταση μας, τώρα που οι συνθήκες είναι γόνιμες. Αυτό είναι το μήνυμα της συνόδου Άρη-Ουρανού που φέρνει στο νου τον μυθολογικό Δία με τους κεραυνούς του: Να κεραυνοβολήσουμε την απραξία μας, να
Κι αν ακόμη συναντήσουμε τη λυσσαλέα αντίδραση των απανταχού τυράννων -από τους ανθρωπόμορφους μιμητές του Μένγκελε, έως τα δικά μας ψυχικά σύνδρομα- αυτό που κερδίζουμε δεν μετριέται ούτε σε ευρώ ούτε σε καταθέσεις, αφού πρόκειται για την ίδια τη ζωή και το δικαίωμα μας στην ελευθερία.

Οι Κριοί είναι προορισμένοι να ανάβουν πρώτοι τη δάδα μέσα στο σκοτάδι κι από αυτήν την άποψη ο ρόλος τους σε μια τέτοια συγκυρία είναι σίγουρα πρωταγωνιστικός, όσο και των Υδροχόων, που όμως θα πρέπει να υπερβούν την συνήθη θεωρητική «αυτάρκεια» τους, συμμετέχοντας στην πρώτη γραμμή της μάχης με οτιδήποτε σκλαβώνει τον Άνθρωπο. Μαζί τους, οι φίλτατοι Ζυγοί, που όπως έπραξε τελικά και ο «συνάδελφος» τους, ο Πρόεδρος της Κύπρου, καλούνται να βάλουν περισσότερο... κρασί στο νερό της διπλωματίας τους.
Κι ακόμη οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, ο καθένας από το δικό του μετερίζι, θα πρέπει να τεστάρουν την ευελιξία τους απέναντι στο απρόσμενο, ξεκολλώντας από πάγιες πεποιθήσεις και πολιτικές.
Όσο για τις αστρικά «αστραπόβροντα» της συνόδου Άρη-Ουρανού, εκείνοι που καλούνται να μεταλάβουν πρώτοι το νάμα της δημιουργικής αντίστασης είναι κάποιοι εκ των εκπροσώπων των μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) και συγκεκριμένα όσες ή όσοι έχουν τον Ήλιο τους από την 7η έως την 14η μοίρα του ζωδίου τους.

Ίσως η μάχη να μην είναι εύκολη, όμως ποιά θα είναι τελικά η μοίρα μας αν συνεχίσουμε να σκύβουμε το κεφάλι μπροστά στις πλαστές ανάγκες που μας έχουν ζώσει σαν φίδια; Και τελικά, σε μια μικρή ή μεγαλύτερη επανάσταση, το να μένουμε αδρανείς δεν μας προφυλάσσει από τις «αδέσποτες» κι αυτό πια αναφέρεται σε όλους μας, αφού -δεν μπορεί-.όλο και κάποιος Ουρανός κρυμμένος στα βάθη της ψυχής μας περιμένει να πάρει το αίμα του πίσω.

Καλή χρονιά!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved