Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 20/3

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 20/3

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Εκτός Σένγκεν Ρουμανία και Βουλγαρία καθώς τόσο η Γερμανία όσο και η Μεγάλη Βρετανία δεν θέλουν ιδιαίτερα οι Ρομά να πάνε στη χώρα τους και να επωφεληθούν από το ανώτερο σύστημα κοινωνικής πρόνοιας. Ιδιαίτερα μάλιστα το Ηνωμένο Βασίλειο δηλώνει ότι υπάρχει πρόβλημα με τους κανόνες της Ε.Ε. για την πρόσβαση των μεταναστών στις υπηρεσίες και την πρόνοια. Ως τώρα αμφότερες οι δυο χώρες δεν έχουν έρθει αντιμέτωπες με μια μετανάστευση μεγάλης κλίμακας ωστόσο υποστηρίζουν ότι η κατάχρηση της ελεύθερης μετακίνησης θα μπορούσε να αποτελέσει μια βόμβα με εκρηκτικές συνέπειες. Το ζήτημα είναι ότι η οικονομική κρίση απέδειξε ότι οι τεχνοκράτες της Ευρώπη εκτός ότι δεν ξέρουν να μετρούν καλά τα κουκιά δεν λαμβάνουν υπόψη τους και τις κοινωνικές και ανθρωπιστικές διαστάσεις μιας κατάστασης και όπως δείχνουν τα πράγματα μάλλον δεν θα μπορέσουν να απενεργοποιήσουν τον εκρηκτικό μηχανισμό ούτε αυτού του θέματος.

~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

fd734b1099cb5bfa3694622f6f569448 L

~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Άρης= ΚρόνοςΥποθετικός=Κρόνος/Ωροσκόπος=Ωροσκόπος/Ποσάιντον=Απόλλων

Επέμβαση της αστυνομίας. Ποινικοί νόμοι. Εισαγγελικές παραγγελίες. Η δύναμη του κράτους. Αυταρχισμός. Αναγκαστική αποχώρηση λόγω των περιστάσεων. Το τέλος. Η απώλεια. Εργασία υπό συνθήκες που δεν μου αρέσουν. Χρηματιστηριακές και εμπορικές δραστηριότητες. Επιχειρησιακές διαταγές. Προβλήματα με τους πελάτες. Έναρξη ή ανάθεση έρευνας.

Συμβουλή

Η αδιαφορία μπορεί να ενισχύσει τις τάσεις ανεξέλεγκτης άσκηση εξουσίας, επιβάλλοντας το δίκαιο του δυνατού. Όταν το κακό χτυπάει την πόρτα του γείτονα θα χτυπήσει και την πόρτα τη δική σου. Όποτε όποιος πιστεύει ότι εκείνος θα τη γλιτώσει ή θα αποφύγει το χτύπημα αδιαφορώντας για το σύνολο και φροντίζοντας μόνο για τον εαυτό του τότε κάτι αγνοεί. Το κακό είναι σαν βραδυφλεγής πυρίτιδα μπορεί να καθυστερήσει αλλά θα σκάσει. Θέλοντας το καλό του γείτονα κάνεις καλό στον εαυτό σου. Θέλοντας μόνο το δικό σου θα έρθει η ώρα που θα το χάσεις.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Το Σωστό είναι σωστό, ακόμα κι αν όλοι είναι εναντίον του, και το Άδικο είναι άδικο, ακόμα κι αν όλοι είναι υπέρ του.» William Penn

Το τραγούδι της ημέρας: Radiohead – Street Spirit (Fade out)

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved