Πλανητικές Απόψεις: Εγώ πότε θα γίνω μάνα;

Η φάση της Σελήνης, όταν γεννηθήκαμε, θα μπορούσε να μας βοηθήσει να ξέρουμε την καλύτερη στιγμή του μήνα για να προσπαθήσουμε να συλλάβουμε

Πλανητικές Απόψεις: Εγώ πότε θα γίνω μάνα;

Αν προσπαθείς να μείνεις έγκυος, γνωρίζοντας την φάση της Σελήνης όταν γεννήθηκες, θα μπορούσες να ξέρεις την καλύτερη στιγμή του μήνα για να ξεκινήσεις τις προσπάθειες σύλληψης.

Στο μυαλό μας πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι η σύλληψη μπορεί να επιτευχθεί ανάλογα με την δύναμη της γονιμότητας που φαίνεται στο γενέθλιο χάρτη μας. Μια πολύ βαθύτερη εκδοχή της αστρολογίας, όσον αφορά στη γονιμότητα, προϋποθέτει να γνωρίζουμε την ενέργεια στον γενέθλιο χάρτη μας, έτσι ώστε να μπορεί να προσφέρει λύσεις στην κατάσταση γονιμότητα μας.

Οι βασικοί τομείς της έρευνας περιλαμβάνουν τη Σελήνη ως προϋπόθεση που δείχνει έντονα τα επίπεδα γονιμότητας, μαζί με τον πέμπτο οίκο, ο οποίος αντιπροσωπεύει τα παιδιά.

Το πρώτο βήμα για να χρησιμοποιήσουμε την αστρολογία για τις μέρες γονιμότητας είναι να λειτουργήσουμε την σεληνιακή φάση του κύκλου μας. Η όψη που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ήλιο και την Σελήνη κατά τη στιγμή της γέννησής μας, περιγράφει την σεληνιακή φάση μας. Η θεωρία είναι απλή, μια γυναίκα εχει ωορρηξία, όταν το φεγγάρι είναι στη φάση που ήταν κατά την ακριβή στιγμή που γεννήθηκε. Για παράδειγμα, αν το φεγγάρι ήταν στη νέα φάση της Σελήνης, όταν γεννηθήκαμε, αυτή είναι η πιο πιθανή στιγμή του μήνα για να παράγουμε ωάρια. Μάλιστα, μια βρετανική μελέτη ανέφερε πρόσφατα ότι και οι άνδρες μπορούν να είναι σε θέση να μάθουν, αν το σπέρμα τους είναι στο υψηλότερο σημείο του, από την δική τους σεληνιακή φάση.
Μερικοί μάλιστα πιστεύουν ότι αυτή η σεληνιακή μέθοδος, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει μητέρες που έχουν υποστεί αποβολές, που είχαν επιπλοκές εγκυμοσύνης, θνησιγένειας ή έχουν οικογενειακό ιστορικό γενετικών διαταραχών ή ασθενειών.

Ορισμένες μελέτες μάλιστα δείχνουν ότι μπορούμε να είμαστε σε θέση να καθορίσουμε επίσης το φύλο του παιδιού με βάση τη θέση της Σελήνης, κατά τη διάρκεια του κύκλου της σύλληψης.

Αν το φεγγάρι π.χ. είναι σε θετικό-αρσενικό ζώδιο (Κριός, Δίδυμοι, Λέων, Ζυγός, Τοξότης, Υδροχόος) κατά τη διάρκεια της σύλληψης, θα έχουμε αγόρι. Αν το φεγγάρι είναι σε αρνητικό-θηλυκό ζώδιο (Ταύρος, Καρκίνος, Παρθένος, Σκορπιός, Αιγόκερως, Ιχθύς) κατά τη διάρκεια της σύλληψης θα είναι κορίτσι.

Αν λοιπόν ψάχνουμε, για μια πιο φυσική μέθοδος σύλληψης, μπορούμε να το δοκιμάσουμε, όπως εξίσου κι αν αναζητούμε μια πιο ασφαλή μέθοδο αντισύλληψης.

Καλά γεννητούρια!

**Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν τα άστρα για εσένα, τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις ΕΔΩ**

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved