Πλανητικές Απόψεις: Τι δεν πρέπει να φοράνε οι άντρες στο γυμναστήριο…

Τι κι αν αυτό το ταλαίπωρο κορμί σας χύνει τόνους ιδρώτα στο γυμναστήριο για να αποκτήσει τους υπέροχους κοιλιακούς, άλλα η εμφάνιση σας χαλάει το πακέτο;

Πλανητικές Απόψεις: Τι δεν πρέπει να φοράνε οι άντρες στο γυμναστήριο…

Με έναν Άρη στον Κριό που τρέχει με χίλια όσον αφορά την ενεργητικότητα και με έναν Ήλιο από αύριο , επισης στον Κριό νομίζω ότι η έξτρα δόση ενέργειας μπορεί να βρει διέξοδο στο γυμναστήριο. Όμως τι γίνεται , όταν αυτό το ταλαίπωρο κορμί σας χύνει τόνους ιδρώτα στο γυμναστήριο για να αποκτήσει τους υπέροχους κοιλιακούς, άλλα η εμφάνιση σας χαλάει το πακέτο;


Σας αρέσει εμείς οι κύριες να δείχνουμε όμορφες, άλλα έχετε σκεφτεί ότι αυτό λειτουργεί κι αντίστροφα;


Οπότε σας έχω κάποιες κατευθυντήριες γραμμές για το τι πράγμα θα προσέξει κάθε κυρία του ζωδιακού και θα χτυπήσει άσχημα όσον αφορά την εμφάνιση σας.


Καταρχάς η μουσική που προέρχεται από τα ακουστικά σας. Σίγουρα θα εκτιμηθεί από μια Ταύρο ή Ζυγο, η ανάγκη σας για την «Τέχνη», όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να βγάλετε έξω την πλευρά του DJ σας, με διαπασών την μουσική, καθώς τρέχετε.

llloo


Επίσης, κανένας άνδρας δεν μπορεί να φορά μπαντάνα. Κανείς. Σίγουρα μια Κριός, θα προσέξει τα καρφάκια στα μαλλιά σας και την άγρια χροιά που σας δίνει, αλλά ήμαρτον, δεν χρειάζεται να τα κρύβεται κάτω από μπαντάνες!

Όσον αφορά τα μπλουζάκια και ειδικότερα εκείνα με νανοσωματίδια αργύρου που υποστηρίζουν ότι έχουν την ικανότητα να σταματούν τις δυσάρεστες οσμές από τα ρούχα όταν αυτά είναι ιδρωμένα, ε μια Υδροχόος θα βρει τέλεια την προοδευτική αντίληψη σας , αλλά επειδή μία μελέτη έδειξε ότι μετά από τέσσερα πλυσίματα τα υφάσματα αυτά έχασαν τις δυνατότητές τους, φύλαξε τα χρήματά σου και ξόδεψε τα σε απορρυπαντικά για να πλένεις τα ρούχα σου, κάτι που θα αρέσει ιδιαιτέρα σε μια Παρθένο.

fds



Αν πάλι προτιμάτε εκείνα τα στενά μπλουζάκια που έχουν αντιιδρωτικές δυνατότητες, αλλά δείχνουν το στήθος σας ,που μερικές φορές ξεπερνά σε μάζα και το δικό μας, συγγνώμη αλλά δεν θα ενθουσιάσει ούτε μια Καρκίνο (κυβερνά το στήθος). Έχετε το νου σας ότι είναι αντισεξουαλικό και, αν το γυμναστήριο σας διαθέτει κλιματισμό, τότε μάλλον δεν χρειάζεται υλικά υψηλής τεχνολογίας για να σας κρατήσει δροσερούς, ούτως ή άλλως.


Να σημειώσω, επίσης, τα στενά κολλητά κολάν (ξέρετε, αυτά που κάνουν τα οπίσθια σας να φαίνονται τόσο χαριτωμένα). Σίγουρα μια Σκορπιός θα ρίξει ένα βλέμμα, όμως δεν χρειάζεται να δούμε όλο τον «εξοπλισμό» σας στο γυμναστήριο.

fdfghjkl


Τώρα τα παπούτσια. Δεν υπάρχει γυναίκα Ιχθύς που δεν θα τα κοιτάξει. Οπότε φθαρμένα ή με την γλώσσα να βγαίνει έξω, είναι ένα θέμα.


Και τέλος ένα αργό χειροκρότημα για τους άνδρες αναγνώστες, που βάζουν ήδη αυτές τις συμβουλές, για την καλή χρήση στο γυμναστήριο τους!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved