Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 15 έως 19 Μαρτίου

Φίλε θεατή, έξοδος!

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 15 έως 19 Μαρτίου

Φίλε θεατή, να το πάρεις το κορίτσι. Κι αν δεν ξέρεις το χορό του Ησαΐα, μη φοβάσαι, θα στον μάθει ο παπάς.... Φίλε θεατή, έξοδος!

Οι στίχοι από τους «Αχαρνής» του Δ Σαββόπουλου ταιριάζουν γάντι στο εορταστικό τριήμερο και μάλιστα σε πολλά επίπεδα.

Πρώτον γιατί μια «έξοδος» προς την ύπαιθρο συνάδει με λαγάνες, νηστίσιμα εδέσματα, τραγούδια, χορούς και καθαρό αέρα. Απομένει η καλή παρέα -το «κορίτσι» του στιχουργού- που στην περίπτωση μας μάλιστα δεν είναι μόνον ένα αλλά δύο, που προσμένουν στους ουρανούς το νεύμα μας για να ντυθούν «νυφούλες» της χαράς μας.

Η Αφροδίτη και η Δήμητρα έχουν αναλάβει το θεάρεστο έργο της καταπολέμησης της μοναξιάς μας και δεν φείδονται κερασμάτων. Σκερτσόζικες ματιές, γελάκια και νοήματα που υπονοούν τα πάντα -ίσως και όχι, συνθέτουν την ευχάριστη πλευρά των ημερών και μακάριοι οι πεινώντες και διψώντες τις... γνωριμίες!

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, σέρνουν πρώτοι το χορό της κοινωνικής δικτύωσης, με την ελπίδα ότι δεν θα αρκεστούν στο «φάτε μάτια ψάρια...» και τα δικολαβίστικα «ίσως, μπορεί». Οι πραγματικοί άρχοντες βέβαια στις πολλά υποσχόμενες διαπραγματεύσεις είναι οι Ζυγοί, οι οποίοι βρίσκονται εντελώς στο στοιχείο τους και δεν αποκλείεται να το γιορτάσουν κάνοντας 6-7 προξενιά σε μοναχικές ψυχές, εφαρμόζοντας τη βασική αρχή του ζευγαρώματος: Απ' το ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα... Γιατί μέσα στο γενικό κλίμα της κοινωνικής ευεξίας, ακόμη και ο «πασατέμπος για να περνά η ώρα» δείχνει πιο εύγευστος και θελκτικός.

Όσο για τους εκπροσώπους των υπόλοιπων επτά ζωδίων, δεν είναι υποχρεωμένοι να κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια, ούτε είναι σώνει και καλά «δευτεράτζες». Από τις πιρουνομαχίες μπροστά στο τελευταίο κομματάκι χαλβά, εύκολα, αβάδιστα κι αβασάνιστα θα περάσουν στο χαλβάδιασμα, παίρνοντας τη σκυτάλη από τους magic 5 της ερωτοτροπίας.

Υπάρχει όμως κι ένας ακόμη -σοβαρός- λόγος για μια «έξοδο» προς την ύπαιθρο. Ο Χείρωνας, που πολύ θα ήθελε να μας προσφέρει τρυφερές οικογενειακές στιγμές και ατέλειωτες ραχάτ-ώρες, υποφέρει από την παρέα του Άρη, που ως συνήθως φυτρώνει εκεί που δεν τον σπέρνουν. Θύμα του αυτή τη φορά είναι η οικογενειακή γαλήνη κι ότι άλλο περικλείεται ανάμεσα σε τέσσερις τοίχους. Μάλιστα, όπου δεν προλαβαίνει να παραστεί ο ίδιος, ζωσμένος με εκρηκτικά, τρυπάνια, βαριοπούλες και φλογοβόλα, θα στείλει τις στρατιές των εκπαιδευμένων εκπροσώπων του -Κριούς και λοιπούς συγγενείς- μήπως και κάνει το βίο αβίωτο σε κάθε αφελή θιασώτη του «σπίτι μου σπιτάκι μου και φτωχοκαλυβάκι μου».

Κάτω από αυτές τις συνθήκες λοιπόν είναι προτιμότερο να αποφύγουμε τα πολλά-πολλά σε κλειστούς χώρους, που φαίνεται ότι έχουν μπει στο μάτι των βαρβάρων. Κι αν τυχόν βρεθούμε συνδαιτυμόνες σε κάποιο φιλόδοξο τραπέζωμα, καλό είναι να πιάσουμε θέση κοντά στην έξοδο...

Και μια ακόμη φιλική συμβουλή. Η περίοδος δεν είναι καλή για τους χαρταετούς κι επειδή είναι μάταιο να αναζητήσουμε το ωροσκόπιο τους για να έχουμε μια αξιοπρεπή αστροχαρτογραφική πρόβλεψη της πορείας τους, ας αρκεστούμε στην πάγια «εξίσωση» της συνόδου Άρη-Ουρανού: Χαρταετός + ΔΕΗ = Love!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved