Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 16/3

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 16/3

Καλημέρα σε όλους!

Σάββατο όλη μέρα! Και σήμερα όσο και αύριο είναι ουσιαστικά οι τελευταίες μέρες του ξεφαντώματος της αποκριάς. Ας αρπάξουμε λοιπόν την ευκαιρία και ας ξεδώσουμε ντυμένοι... millionaires! Έτσι για να τη σπάσουμε στου χαρτογιακάδες του Δ.Ν.Τ και τους τεχνοκράτες που υπολογίζουν για εμάς, χωρίς εμάς, νομίζοντας -κακό του κεφαλιού τους- ότι θα το βάλουμε κάτω. Ο Άρης στον Κριό θα δώσει τη δική του πινελιά στο καρναβάλι με τα φαλλικά άρματα και σύμβολα στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα εκεί που χρειάζεται.

Ας δούμε όμως τώρα το σημερινό κουίζ.
Η Γιώτα είναι έτοιμη να κάνει ένα ταξίδι αναψυχής στη Γαλλία όμως η ανάδρομή φορά του Ερμή που είναι κυβερνήτης του 3ου οίκου του ωροσκοπίου της την προβληματίζει γιατί σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα που είναι κυβερνήτης του 8ου οίκου. Τι θα πρέπει να προσέξει;
Α) Την ψυχολογία της
Β) Απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων ή αποσκευών
Γ) Μη δεν της αρέσει η Γαλλία

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Αφροδίτη=ΒόρειοςΔεσμός/Κιούπιντο=Δίας/ΚρόνοςΥποθετικός=Μεσουράνημα/Ζευς

Οικογενειακοί Δεσμοί. Κοινωνικές συναναστροφές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Ευνοϊκές αγορές και χρήματα που δίνονται για διασκέδαση. Ερωτικές επαφές. Πάθος για το κάθε τι. Ευφορία και αναπαραγωγή.

Συμβουλή

Καλή μέρα για να έρθετε σε επαφή με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος, να παρακολουθήσετε δραστηριότητες της κοινότητας ή του δήμου σας και να διασκεδάσετε με φαγητό, χορό και τραγούδι. Η ζωή χωρίς γιορτές είναι ένας μακρύς δρόμος χωρίς πανδοχείο για αυτό κάνετε μια στάση και ευχαριστηθείτε τις χαρές της ζωής μαζί με πρόσωπα που σας αγαπούν και τα αγαπάτε, μονιασμένοι και πάντα κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Μπορείς να τυφλωθείς, αν βλέπεις όλες τις μέρες ίδιες. Κάθε μέρα είναι διαφορετική, κάθε μέρα φέρνει ένα δικό της θαύμα. Το ζήτημα είναι να δώσεις προσοχή στο θαύμα.» Πάουλο Κοέλο

Το τραγούδι της ημέρας: Bellini- Samba de Jeneiro

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved