Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 15/3

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 15/3

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Habemus Papam!

Πιο ανοιχτός από ό, τι τον περίμενα βγήκε ο νέος Χόρχε Μπεργκόλιο ο οποίος όμως ως Λατινοαμερικάνος δεν παύει να εκπροσωπεί ένα κράμα φυλών και πολιτισμών πέρα των Ευρωπαϊκών. Ο 266ος Πάπας που διάλεξε το όνομα Φραγκίσκος Α΄ έχει προβάλλει ένα λιτό τρόπο ζωής και με τον Κρόνο στο Σκορπιό αναλαμβάνει το ρόλο του επόπτη των σεξουαλικών σκανδάλων που ταλανίζουν την Καθολική Εκκλησία και του θεματοφύλακα των αρχών του εκκλησιαστικού άβατου. Παρά τη συντηρητική γραμμή που ακολουθεί σε επίμαχα θεολογικά θέματα το ερώτημα κατά πόσο θα μπορέσει να επιδείξει την τόλμη που χρειάζεται και να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο όσον αφορά στις αυθαιρεσίες και να αποκαταστήσει το πρόσωπο της εκκλησίας σε θέματα ηθικής παραμένει ανοιχτό.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ήλιος=Ουρανός/Βουλκάνους=ΚρόνοςΥποθετικός/Απόλλων=Ποσάιντον=Δίας/Πλούτωνας=Κρόνος=Μεσουράνημα/ΚρόνοςΥποθετικός

Κεραυνοί. Αστραπές. Εκρήξεις. Πυρκαγιές. Ζητήματα που σχετίζονται με τον ηλεκτρισμό. Διάκριση χάρη στις γνώσεις, τις δυνατότητες και την εμπειρία. Πρόσωπο που δέχεται κάποια τιμή, που φημίζεται για κάτι ή δοξάζεται. Κάποιος που έχει τον τρόπο να πάρει τη μερίδα του λέοντος. Σωματική ευαισθησία και ροπή προς την ασθένεια. Θέματα με πρόσωπα ηλικιωμένα ή σοβαρά. Άτομο που επιδιώκει να ανεξαρτητοποιηθεί από μια αρχή ή μια γραμμή.

Συμβουλή

Πυρκαγιά είναι η σημερινή μέρα με ζητήματα που είτε καίνε και ζητούν άμεση απόσβεση είτε είναι επείγοντα και απαιτούν άμεση δράση. Το στοίχημα της ημέρας είναι, αντί να «βραχυκυκλώσετε» από τις αστραπές και τις βροντές της ημέρας, να κινηθείτε γρήγορα και να αξιοποιήσετε τις αναλαμπές και τις στιγμές μεγάλης έμπνευσης και αποδοτικότητας. Ο έρωτας σήμερα μπορεί να προκύψει κεραυνοβόλα... με την πρώτη ματιά.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Πέρασα φοβερά καλά και απόλαυσα κάθε λεπτό.» Errol Flynn

Το τραγούδι της ημέρας: Cure – Friday I'm in love

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved