Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 14 έως 17/3

Σελήνη στον Ταύρο – Όσα δεν φτάνει η κουρελού, συμπλήρωσε η μοκέτα

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 14 έως 17/3



Όσο αρμονικό και αν είναι από τις Σεληνιακές όψεις το διήμερο που ακολουθεί, δεν παύει να είναι ιδιαίτερα πεισματικό, με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και τη Σελήνη να περνάει στον Ταύρο, σήμερα 14/3 στις 9.10 το βράδυ.

Οι κινήσεις μας θα συνοδεύονται από ιαχές σαν εκείνες των ζουλού και θα μοιάζουν με εισβολή, ή στην καλύτερη περίπτωση με έφοδο.
Ωστόσο υπάρχει ο γερός αντισταθμιστικός παράγοντας, των αρμονικών όψεων της Σελήνης με τους περισσότερους πλανήτες που συναντά.

Αρχής γενομένης αυτές με Ποσειδώνα και Ερμή στις 15/3 στις 4.08 και 8.39 το πρωί αντίστοιχα, ξεκινώντας την ημέρα με επικοινωνιακό μπέρδεμα, που για αρκετούς γίνεται χάος.
Ως αργά το μεσημέρι, η μέρα δεν προσφέρεται για διευθετήσεις εκκρεμοτήτων, σημαντικές συναντήσεις και αποφάσεις, κλείσιμο λογαριασμών, καίριων ερωτήσεων και κάθε είδους έρευνα. Το μυαλό διχάζεται εύκολα, δεν μπορεί να εστιαστεί, ενώ οι συνεννοήσεις γίνονται μετ' εμποδίων, χωρίς να υπάρχει σαφήνεια και αξιοπιστία, παρόλο που η διάθεσή μας είναι να πάρουμε πρωτοβουλίες και να τις ακολουθήσουμε ένθερμα. Χρηματικές συναλλαγές θα ήταν καλύτερα να αποφευχθούν αυτές τις ώρες,.
Στις 6.18 το απόγευμα η δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο εξισορροπείται με την παράλληλη αρμονική επιρροή με τον Πλούτωνα στις 7.10.
Από το απόγευμα και ως το βράδυ, αναγκαζόμαστε να υποταχθούμε σε εντολές περίσκεψης και συναρμολόγησης συναισθημάτων και επιθυμιών.

Στις 16/3 από το πρωί ως το απόγευμα οι δραστηριότητες θα είναι πολλές, ενώ είναι ευκαιρία να ασχοληθούμε με τον κήπο, τις γλάστρες και τα φυτά μας, καλλωπίζοντας και τους προσωπικούς μας χώρους ανάλογα.
Στις 6.36 το απόγευμα η αρμονική όψη με την Αφροδίτη, απογειώνει τη διάθεση, ενώ το βράδυ προσφέρεται για διασκέδαση και ερωτικές στιγμές με το πάθος να πρωταγωνιστεί.

Στις 17/3 στις 1.10 το πρωί η κορύφωση της αρμονικής όψης με τον Ήλιο που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, δίνει ακόμα περισσότερο αισθησιασμό, κάνοντας το Σαββατόβραδο όαση, για την αφόρητη καθημερινότητα.

Στις 8.09 το πρωί η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και ευτυχώς που είναι απόκριες, αφομοιώνοντας επαρκώς τον παραλογισμό που δημιουργείται.

Ταύροι, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Παρθένοι, Ιχθύες και Αιγόκεροι είναι προορισμένοι να απολαύσουν αυτό το διήμερο με αρκετές παραχωρήσεις και αφέσεις.

Λέοντες και Υδροχόοι θα χρειαστεί να μετριάσουν το πάθος και την αχόρταγη επιθυμία τους.

Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι και Τοξότες έχουν πάρει φόρα και παίζουν μόνοι τους, χωρίς συναγωνισμό, παρά μόνο έναν συναρπαστικό ανταγωνισμό.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved