Πλανητικές Απόψεις: Ετοιμάζουμε τον κήπο μας, για να υποδεχτεί την Άνοιξη!

Eκμεταλλευόμαστε τις πλανητικές συγκυρίες για να φυτέψουμε κάποια όμορφα λουλούδια της άνοιξης στο σπίτι μας.

Πλανητικές Απόψεις: Ετοιμάζουμε τον κήπο μας, για να υποδεχτεί την Άνοιξη!


Ο κήπος μας θα λατρέψει αυτές τις υπέρ-γόνιμες μέρες, καθώς ο Ήλιος στους Ιχθύες και η Σελήνη στον Ταύρο, σημαίνει ότι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις πλανητικές συγκυρίες για να φυτέψουμε κάποια όμορφα λουλούδια της άνοιξης στο σπίτι μας. Στο συν είναι ότι το φεγγάρι είναι σε γέμιση και υπάρχει έξαρση της ενέργειας που μας βοηθά να σπείρουμε, να φυτέψουμε, καθώς και να μεταμοσχεύσουμε μονοετή που παράγονται κάτω από το έδαφος. Αν είναι αρκετά ζεστά για να φυτέψουμε στην περιοχή μας, αυτές είναι ημέρες δόξας λοιπόν και αν δεν έχουμε κήπο, καλό είναι να έχουμε κατά νου, ότι ισχύει και για φυτά εσωτερικού χώρου.

panses mesa

Η Σελήνη στον Ταύρο ξεκινά, για όσους θέλουν να φυτέψουν, σήμερα το βράδυ στις 21:10. Επειδή είναι ακόμη αρχές της Άνοιξης, μπορούμε να δοκιμάσουμε να φυτέψουμε μερικά λουλούδια που αγαπούν το κρύο και μπορούν να επιβιώσουν ακόμα κι αν η θερμοκρασία ξαναπέσει για μερικές ημέρες. Οι πανσέδες και τα σκυλάκια είναι τέτοια φυτά και μπορούν να στολίσουν με υπέροχα χρώματα την βεράντα ή τον κήπο μας. Αν θέλουμε να φυτέψουμε άλλα, λιγότερο ανθεκτικά στο κρύο λουλούδια, θα πρέπει να περιμένουμε μερικές εβδομάδες ακόμα.
Για πιο αργότερα, ενδεικτικές ημερομηνίες είναι από 19 Μαρτίου μέχρι 22 Μαρτίου (Σελήνη στον Καρκίνο) και από 26 Μάρτιου μέχρι 31 Μαρτίου 2013 (Σελήνη στον Ζυγό- Σκορπιό), όπου μπορούμε να φυτέψουμε άνθη που αγαπούν την ζέστη. Τέτοια άνθη είναι οι: Έρωτες (Impatiens), οι Πετούνιες, τα Γεράνια και οι Μπιγκόνιες. Φροντίζουμε όμως να τα φυτέψουμε, όταν θα είμαστε βέβαιοι πως δεν θα ξαναπιάσουν κρύα στην περιοχή μας.

apsithia mesa

Επίσης, έχω να σας πω ένα ενδιαφέρον tip που ταιριάζει με την Ιχθυακή ενέργεια και πιστεύω ότι θα σας φανεί χρήσιμο, για λίγο ακόμη. Δεν ξέρω αν γνωρίζετε την Αρτεμισία ή αλλιώς αψιθιά, αλλά πρόκειται για ένα από τα βότανα που χρησιμοποιούνται για να γεμίσουν μαξιλάρια του ύπνου, συνήθως σε συνδυασμό με λεβάντα, ροδοπέταλα, χαμομήλι και άλλα συστατικά που ευνοούν τον ήρεμο ύπνο. Η Αψιθιά/Αρτεμισία είναι ένα βότανο, με ασημί και πράσινες φτέρες και πολύ απαλό στην αφή. Επειδή πιστεύεται ότι αυξάνει τις ψυχικές ικανότητες, το συμπεριλαμβάνω υπό την Ιχθυακή επιρροή. Νομίζω ότι είναι μια πολύ όμορφη προσθήκη στον κήπο και αν το μαζέψουμε και το αποξεράνουμε, μπορούμε να φτιάξουμε το δικό μας αρωματικό μαξιλάρι ύπνου!
Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κηπουρική, βάση Αστρολογίας μπορείτε να δείτε εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved