Πλανητικές Απόψεις: Τι να ντύσετε το παιδάκι σας για τις Αποκριές

Το ζώδιο του Ηλίου του, μπορεί να μας βοηθήσει να διαλέξουμε την πιο ταιριαστή αποκριάτικη στολή

Πλανητικές Απόψεις: Τι να ντύσετε το παιδάκι σας για τις Αποκριές


Οι Απόκριες είναι ήδη γεγονός!

Έτσι, αν το παιδί σας αναρωτιέται ακόμη, τελευταία στιγμή, τι να ντυθεί, το ζώδιο του Ηλίου του, μπορεί να μας βοηθήσει να διαλέξουμε την πιο ταιριαστή αποκριάτικη στολή πιο γρήγορα και να κάνει την επιλογή του παιδιού μας πιο διασκεδαστική και ουσιαστική. Η παρακάτω λίστα, παρέχει μερικές ιδέες για το τι είδους στολές ταιριάζουν σε κάθε στοιχείο και για να πάρετε περισσότερες ιδέες, διαβάζουμε το ζώδιο του Ήλιου του παιδιού μας και σκεφτόμαστε εάν ο χαρακτήρας της στολής, αντιπροσωπεύει την αποστολή του εν λόγω ζώδιου.

Στοιχείο της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης)

collage fotia

Το παιδί Κριός αγαπά να είναι νούμερο ένα, ενώ η γενναία και θαρραλέα ιδιοσυγκρασία του αγαπά στολές όπως του αστυνομικού, ninja, μονομάχου ή ενός σουπερ-ήρωα. Το αγαπημένο χρώμα του είναι το κόκκινο και ένα χαριτωμένο διαβολάκι ή μια χορεύτρια φλαμένκο θα μπορούσε να κάνει το Κριαράκι σας ευτυχισμένο.

Το παιδί Λέων, είναι ένα παιδί που θέλει να τράβα τα φωτά της προσοχής. Έτσι του ταιριάζουν στολές που αναπαριστούν κάποια διασημότητα, ροκ σταρ ή ντίβα και το κάνουν να ξεχωρίζει. Από την άλλη, μπορείτε να «πατήσετε» πάνω στα αιλουροειδή ένστικτα του Λέοντα και να ντύσετε το παιδάκι σας ως ένα γατάκι ή λιονταράκι!

Το παιδί Τοξότης είναι λίγο αυθόρμητο και ίσως δεν μπορεί να αποφασίσει σχετικά με μια στολή, μέχρι την τελευταία στιγμή! Σίγουρα μισεί να αισθάνεται ότι περιορίζεται, γι' αυτό αποφύγετε τα περίτεχνα κουστούμια. Η αγάπη του για τα ζώα, θα το οδηγήσει να θέλει να ντυθεί σαν ένα σκυλί, μια γάτα ή ένα φανταστικό πλάσμα, όπως ένα μονόκερως. Επίσης ενας χαρακτήρας που είναι περιπετειώδης και χιουμοριστικός, όπως ο πειρατής, ο κλόουν ή ενας δημοφιλής χαρακτήρας κινουμένων σχεδίων, θα του ταίριαζε εξίσου.

Στοιχείο της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως)

collage gis

Το ζώδιο του Ταύρου αγαπά οτιδήποτε αφορά την φύση, όπως ένα καουμπόι, ένας αγρότης, ένα κορίτσι που μαζεύει λουλούδια ή τι πρωτότυπο, ένα γλυκό σκιάχτρο. Ο χαρακτήρας τους, που είναι έντονα καλλιτεχνικός θα έβρισκε και εφαρμογή σε ένα κουστούμι μπαλαρίνας.

Το παιδί Παρθένος θα προτιμήσει στολές που αντικατοπτρίζουν την εξυπνάδα του, την πρακτικότητα του και την ενασχόληση του με την υγεία. Ο κτηνίατρος, ο γιατρός ή ενας εκπαιδευτής γιόγκα του αρέσουν ιδιαίτερα, ενώ ένας χαρακτήρας πολεμικών τεχνών μπορεί να δώσει στο παιδάκι σας, την ευκαιρία να αναδείξει τις δεξιότητες του.

Το παιδί Αιγόκερως αγαπάει τους μύθους και του αρέσει να ντύνεται σαν κάποιον αγαπημένο ιστορικό χαρακτήρα από τη βιβλιογραφία ή το παρελθόν. Τι θα λέγατε για ένα Ρωμαίο μονομάχο ή μια μικρή Κλεοπάτρα από την αρχαία Αίγυπτο; Από την άλλη η εκτίμηση του προς τον χρόνο, θα μπορούσε να το ντύσει ένα γλυκό ηλικιωμένο !

Στοιχείο Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος)

collage aera

Η διασκέδαση είναι η γενεσιουργός λέξη για το παιδί Δίδυμος, οπότε αφήστε τη φαντασία του να τρέχει. Τα κορίτσια του ζώδιου, κάνουν τέλειες νεράιδες πριγκίπισσες. Επίσης στολές ενός χαρακτήρα που είναι μοντέρνος, παιχνιδιάρικος και ανέμελος, όπως ένα ξωτικό ή ένας χαρακτήρας από το αγαπημένο τους βιβλίο ή video game θα λειτουργήσει. Εγώ πάλι, ψηφίζω φλιντστοουνς!

Το ήπιο παιδί του Ζυγού κυλά με τη φυσική γλυκύτητα, γι' αυτό θα του έκανε τέλεια μια πριγκίπισσα της Disney. Από την άλλη ως ζώδιο του Αέρα, του ταιριάζει μια μεγάλη μέλισσα ή μια πεταλούδα. Επίσης η όμορφη, μοντέρνα και αιθέρια φύση του θα ταίριαζε με μια στολή Barbie ή ενός αγγέλου.

Η ιδιόμορφη, πολύχρωμη προσωπικότητα του παιδιού Υδροχόου είναι κατάλληλη για ένα παιχνιδιάρικο κοστούμι, όπως μια τολμηρή-ριγέ μέλισσα με φτερά και κεντρί! Επιπρόσθετα, ήρωες επιστημονικής φαντασίας, όπως από την "Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» και το «Avatar», θα μπορούσαν να το εμπνεύσουν. Η στολή τους θα πρέπει να είναι προπάντων μοναδική, ευφυής και επαναστατική, όπως ενός τρελού επιστήμονα, ενός αστροναύτης ή ενός εξωγήινου.

Στοιχείο του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες)

collage nerou

Τα προστατευτικά ένστικτα ενός παιδιού Καρκίνου, κάνουν τις Απόκριες την κατάλληλη στιγμή, για να αναδείξουν τον εσωτερικό ήρωα τους. Οπότε τολμήστε να το ντύσετε πυροσβέστη ή με την στολή ενός χαρακτήρα που νοιάζεται για τους άλλους, όπως ο σεφ, ο γιατρός, η νοσοκόμα ή και σαν φώλια ενός μικρού πουλιού. Οτιδήποτε επισης αφορά θάλασσα ή ναυτικό, απευθύνεται και τους ταιριάζει πάρα πολύ.

Το παιδί Σκορπιός ανήκει σε ένα ζώδιο των άκρων και θα προτιμήσει σίγουρα στολές με έντονες χρωματικές αντιθέσεις, όπως μαύρο- άσπρο ή έντονα χρώματα όπως το έντονο ροζ και πορτοκαλί. Μια κολοκύθα, ένας σκελετός και προπάντων ενας χαρακτήρας που είναι μυστηριώδης, ισχυρός και ανορθόδοξος όπως τέρας, ιδιωτικός ντετέκτιβ ή φάντασμα, θα είναι στην κορυφή των κριτηρίων του.

Το τελευταίο ζώδιο του νερού, που κυβερνάται από τον Ποσειδώνα, μυθολογικό θεό του ωκεανού, οδηγεί το παιδί του Ιχθύ να διαλέξει στολές με ψάρια, γοργόνες και θαλάσσια τέρατα. Οπωσδήποτε η στολή του συμπεριλαμβάνει έναν χαρακτήρα που είναι μυστηριώδης, μυθικός και ονειρικός, όπως ο μονόκερως ή μια καλή νεράιδα. Από την άλλη, ένα φαντασμαγορικό, ονειρεμένο παγώνι θα μπορούσε να είναι μια εξίσου καλή επιλογή.

Διαβάστε επίσης:

Οι Απόκριες των ζωδίων

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved