Κ. Λεφάκης: Προβλέψεις για την Νέα Σελήνη του Μαρτίου

Ο Κώστας Λεφάκης μας εξηγεί το τι φέρνει η Νέα Σελήνη του Μαρτίου που πραγματοποιείται σήμερα, 11/3, στο ζώδιο των Ιχθύων.

Κ. Λεφάκης: Προβλέψεις για την Νέα Σελήνη του Μαρτίου

Νέα Σελήνη: 11 Μαρτίου 2013, 9:54 μ.μ.

Πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων με συμμετοχή της Αφροδίτης με σύνοδο, του Κρόνου με τρίγωνο και του Πλούτωνα με εξάγωνο.

Επηρεάζει το σταυρό των μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένοι Τοξότες, Ιχθύες) και η επίδραση της είναι ευχάριστη και δίνει ευκαιρίες συναισθηματικές και παραγωγικές σε αρκετό κόσμο.

Τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν στην χρονική της διάρκεια θα δώσουν λύσεις σε υπάρχοντα προβλήματα, οι οποίες όμως δεν θα είναι μακροχρόνιες αλλά περισσότερο προσωρινές. Είναι βασικό να μην γίνουν τώρα διακανονισμοί και σοβαρές συμφωνίες ειδικά σε επαγγελματικά, επιχειρηματικά και συνεταιρικά ζητήματα. Επίσης, σχέδια που καθυστερούν σε εφαρμογή, καλό θα είναι να κρατηθούν μυστικά.

Γενικότερα θα παρατηρηθεί μια προσπάθεια εξομάλυνσης των τρεχουσών προβλημάτων που έχουν ενσκήψει στο διεθνή πολιτικό στίβο. Οι πρόοδοι δεν θα είναι μεγάλες, οι συνθηκολογήσεις όμως και οι προσωρινές συμφωνίες θα δώσουν το χρόνο που χρειάζονται οι αντιμαχόμενες πλευρές.

astrologoi-astrology-300x100

Αυξάνονται οι μυστικές συνεννοήσεις και οι παρασκηνιακές ενέργειες, ενώ καινούργιες εξελίξεις -ενόψει της άνοιξης που έρχεται- θα παρουσιάσει η περαιτέρω εφαρμογή του μεγάλου σχεδίου της παγκοσμιοποίησης. Τα οικονομικά προβλήματα ωστόσο συνεχίζονται. Στη χώρα μας δίνονται ευκαιρίες για την καταπολέμηση της ανεργίας και εκπονούνται μέτρα για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.

Η ρύπανση ενδέχεται να παρουσιάσει αυξημένα επίπεδα, ενώ ο καιρός θα αιφνιδιάσει πολλές φορές με τις μεταβολές του.

*******************************

Δείτε τις πολιτικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη σε video, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για το Astrology.gr:

Κώστας Λεφάκης: Οι προβλέψεις μου για τις πολιτικές εξελίξεις του 2013

*******************************

Διαβάστε τις πολιτικές του προβλέψεις για την Ελλάδα και τον κόσμο:

Κώστας Λεφάκης: Οι προβλέψεις μου για τις πολιτικές εξελίξεις του 2013

*******************************

Διαβάστε επίσης τις αναλυτικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια:

Κώστας Λεφάκης: Οι προβλέψεις μου για το 2013

*******************************

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*******************************

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved