Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 11/3

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 11/3

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Η ΕΛ.ΑΣ "ποιεί την νήσσαν" για τα γεγονότα στην Ιερισσό και την τρικκοματική μεράκι δεν την τρώει για την ανεργία, για τα προβλήματα στην παιδεία και την υγεία. Πολλά λόγια, μεγαλόσχημες υποσχέσεις και επί της ουσίας παντελής αδιαφορία. Για εκείνους ο μήνας έχει εννιά και ως γνωστόν ο χορτάτος τον πεινασμένο δεν τον πιστεύει. Μέσα σε αυτό το κλίμα, η Νέα Σελήνη σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων, στην 21η μοίρα που σχετίζεται με το εξωτερικό δείχνει συν τοις άλλοις ότι η κυβέρνηση θα μας ποτίσει το πικρό φαρμάκι για άλλη μια φορά, σκύβοντας το κεφάλι στα ξένα συμφέροντα και βάζοντας χωρίς ίχνος αιδημοσύνης τον ελληνικό λαό στον τορβά.


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ήλιος=Ουρανός/Ποσειδώνας=Ωροσκόπος/ΚρόνοςΥποθετικός=Μεσουράνημα/Απόλλων

Εναλλαγές έντασης και χαλάρωσης. Εκδηλώσεις για άτομα που έχουν αποβιώσει. Τα βλέμματα σε έναν επιστήμονα, έμπορο ή διανοητή. Ανδρικό πρόσωπο που θέλει να κάνει τους άλλους να πιστέψουν αυτό που θέλει σχετικά με μια εξέγερση ή έντονη αντίδραση. Επαφές με άτομα που έχουν έναν εποπτικό ή ελεγκτικό ρόλο. Υποχρεωτική εκτέλεση διαταγών.


Συμβουλή

Κάποιοι έχουν την ικανότητα να ξεγλιστρούν σαν χέλι και στο ερώτημα «ποιος φταίει;» υποστηρίζουν ότι φταίνε οι άλλοι, φταίει η χοντρή, φταίει και ο Χατζηπετρής, μα σε καμία περίπτωση αυτοί. Ιδιαίτερα, σε θέματα που σχετίζονται με σκληρές αποφάσεις κάποιοι θα βγάλουν δεξιοτεχνικά την ουρά τους απέξω, λέγοντας ότι εκτελούν εντολές και δεν μπορούν να παραβούν διαταγές των ανωτέρων. Όπου υπάρχει θέληση υπάρχει τρόπος, απλά κάποιοι με τις πράξεις τις δείχνουν ξεκάθαρα ποιά είναι προτεραιότητα τους.


Το απόφθεγμα της ημέρας: "Η συνείδησή του ήταν πεντακάθαρη. Δεν την είχε χρησιμοποιήσει ποτέ" Stanislaw Jerzy Lec


Το τραγούδι της ημέρας: Γλυκερία – Μέχρι να βρούμε ουρανό

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved