Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 8/3

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 8/3

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε κάθε γυναίκα!
Τα γενέθλια του στην Αθήνα γιόρτασε ο Χόρστ Ράιχενμπαχ, ο επικεφαλής της task force και μάλιστα σε γνωστό μαγαζί του Κολωνακίου, όταν ο -για άλλους τσάρος και για άλλους στούρνος της Ελληνικής οικονομίας- Γιάννης Στουρνάρας ισχυρίζεται πως φοβάται να βγει από το σπίτι του. Μήπως ήθελε να στηθεί στην ουρά εχτές στη Βαρβάκειο Αγορά που μοίραζαν τζάμπα μεζέδες και δεν μπορούσε; Ανησυχεί μήπως βάψει το μαλλί και δεν τον αναγνωρίσει η φρουρά της βουλής όπως έγινε με τη βουλευτή Παναγιώτα Δρίτσελη; Ή μήπως είναι σε αναμμένα κάρβουνα για τον Γιάννο Παπαντωνίου μπας και πάει μέσα, του κατασχέσουν τη βίλα που έχει στη Σύρο, δίπλα στη δική του και δεν μπορούν να κάνουν πια μπάρμπεκιου μαζί;

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Αφροδίτη=Απόλλων/Βουλκάνους=Ουρανός/ΒόρειοςΔεσμός=Ποσειδώνας/Κιούπιντο=Πλούτωνας/Μηδενική Κριού=Ήλιος/Δίας=Κρόνος/Ζευς

Μεγάλη χαρά. Επιτυχία στην αγάπη ή τη φιλία. Συναντήσεις γυναικών. Ευχάριστες ενασχολήσεις και δραστηριότητες αναψυχής. Εξαπάτηση από ένα συνεργάτη. Μετασχηματισμοί και εξελίξεις σε ενώσεις. Ζητήματα που σχετίζονται με διαθήκες, αποδοχή κληρονομιάς ή μεταβιβάσεις.

Συμβουλή
Η γιορτή της γυναικάς σήμερα και η μέρα είναι αφιερωμένη στα πρόσωπα γένους θηλυκού! Τι θέλει μια γυναίκα ο Σ. Φρόυντ δεν κατάφερε να απαντήσει ούτε μετά από τριάντα χρόνια έρευνας για αυτό μην τρελαίνεστε. Στείλτε ευχές, πείτε μια μαντινάδα, αφιερώσετε ένα τραγούδι ή δώσετε τους ένα φιλί. Το πλανητικό σκηνικό δίνει θετική ψήφο για χορό, τραγούδι, χαρούμενες εκδηλώσεις και ξέφρενους πανηγυρισμούς. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες γεμίζει την κανάτα με ρομαντική διάθεση ενώ η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου ευνοεί πιο ροκ καταστάσεις και πετάει από το παράθυρο κάθε τι το οπισθοδρομικό. Διαλέξτε τι σας ταιριάζει και δώστε του να καταλάβει!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Τα τετραθέμελα του κόσμου τούτου: ψωμί, κρασί, φωτιά, γυναίκα.» Νίκος Καζαντζάκης

Το τραγούδι της ημέρας: Μια γυναίκα μπορεί – Ελένη Βιτάλη

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved