Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 5 έως 7 Μαρτίου

Έχεις μήνυμα στον υπολογιστή σου

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 5 έως 7 Μαρτίου


Ο κόσμος μας κινείται σε δύο ράγες που η κάθε μια έχει τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες της.
Αρχικά η λογική, εξοπλισμένη όμως με την τελευταία λέξη της... παραδοξότητας, επιχειρεί να κερδίσει τις εντυπώσεις εισάγοντας καινά δαιμόνια και ανατρέποντας την καθημερινότητα μας. Η «κρυφή» σύνοδος Ερμή-Ουρανού κάνει τις εξαιρέσεις κανόνες και τις εκπλήξεις main stream, υψώνοντας το λάβαρο της διαφορετικότητας. Το μήνυμα της στον «υπολογιστή» μας είναι σαφές: Να ακολουθήσουμε έναν νέο δρόμο, να ανοίξουμε τους ορίζοντες μας ξεπερνώντας ταμπού και προκαταλήψεις και η ίδια η ζωή θα μας αποζημιώσει για αυτήν την επιλογή. Σε διαφορετική περίπτωση θα μας σπρώξει η ίδια με τυχαίο τρόπο στον θαυμαστό κόσμο, όπου όλα τα απίθανα γίνονται εφικτά και τα εύκολα δύσκολα.

Αυτό μπορεί να συμβεί είτε μέσα στην σφαίρα της καθημερινότητας μας, φέρνοντας μας σε επαφή με νέες εκδοχές της πραγματικότητας αλλά και κάποιες από τις γοητευτικές εφαρμογές της τεχνολογίας, είτε μέσα στο μυαλό μας, που κουρασμένο από τα ίδια και τα όμοια αναζητά πλέον έναν ιδιαίτερο πνευματικό δρόμο για... λίγους και εκλεκτούς.
Τα λεγόμενα «παραεπιστημονικά» ενδιαφέροντα, η εξωγήινη ζωή αλλά και κάποιες πολύ γνωστές μας δραστηριότητες, όπως για παράδειγμα η Αστρολογία και η Ψυχολογία, συμπεριλαμβάνονται στις κεντρικές επιλογές του κοσμικού μενού των ημερών κι εμείς δεν έχουμε παρά να πατήσουμε το enter.

Φυσικά στο μενού υπάρχουν και τα «παρατράγουδα» της όψης. Κατ' αρχήν, οι «τρελάρες» εξακολουθούν να είναι «εξοδούχοι» και δεν είναι διόλου απίθανο να πέσουμε επάνω τους, δακρύζοντας από τα γέλια ή την... απόγνωση της ασυνεννοησίας! Ακόμη, αυτή η εμμονή του Ουρανού να υπερβαίνει τους ηθικούς κώδικες, θέλει όσο να 'ναι προσοχή, αφού ο Mister Opposition ηδονίζεται συνήθως να το πράττει εκεί και όπου δεν πρέπει.
Εκτός όμως από τα έμψυχα, είναι και τα άψυχα. Κι αναφέρομαι στην ενδεχόμενη «αυτονόμηση» των ηλεκτρικών ή ηλεκτρονικών συσκευών, που ίσως κάνουν μια... πρόβα τζενεράλε για την μελλοντική εποχή της high tec δυναστείας τους, τότε που οι μηχανές θα είναι αυτεξούσιες και ισότιμες των ανθρώπων στο διεθνές δίκαιο.

Η επανάσταση των συσκευών και των εξαρτημάτων μπορεί να εκδηλωθεί με οβίδες κρότου-λάμψης, λάμπες δηλαδή που αυτοκτονούν αρνούμενες να επιτελέσουν το καθήκον τους, με τοστιέρες που δεν ψήνουν από άποψη ή με παρανοϊκές συμπεριφορές των απανταχού πλήκτρων, που επιμένουν να κατευθύνουν τους ανυποψίαστους χρήστες -δηλαδή εμάς- σε άγνωστους νέους κόσμους. Η επιστημονική φαντασία δεν θέλει και πολύ για να ζωντανέψει κι αν δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο θέμα με τις απρόσμενες διαδικτυακές ή μη «Στενές επαφές τρίτου τύπου», σίγουρα όλοι θα θέλαμε να αποφύγουμε τον «Εξολοθρευτή» του pc ή του κινητού μας.

Προχωρώντας ωστόσο προς την Παρασκευή, όλη αυτή η μαγεία μιας απρόβλεπτης περιπέτειας, αναμένεται να αντικατασταθεί από τη ρουτίνα και την ασφάλεια της «πεπατημένης». Ο Ερμής αλλάζει παρτενέρ κι εκεί που δοκίμαζε εξωτικούς και πρωτόπειρους χορούς, αρχίζει τους παραδοσιακούς, με την εντολή μάλιστα να είναι άψογος στον βηματισμό του.
Γιατί στην περίπτωση οποιουδήποτε λάθους, οι όψεις που σχηματίζει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, επισείουν τον κίνδυνο μιας ποινής-ταλαιπωρίας, ικανής να μας κάνει να νοσταλγήσουμε τις πιο πρόχειρες στιγμές ξεγνοιασιάς ή ανευθυνότητας.
Εδώ προηγούνται οι λεπτομερείς εργασίες και η δικαίωση της νομιμότητας αλλά και του προνοητικού.

Ο δεύτερος «κλάδος» των ημερών σχετίζεται με τα αισθηματικά μας, όπου η Αφροδίτη ακολουθεί μια παρόμοια πορεία, έχοντας όμως πολύ διαφορετική αφετηρία. Η «Ωραία» δεν φορά εξ αρχής το extreme άρωμα του Ουρανού, οπότε δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει σοβαρά υπαρξιακά διλήμματα, παρά μόνον την ανεπιθύμητη προοπτική να συναντηθεί με τους πειραματιστές εκλεκτούς του.
Όμως τελικά, το βάσιμο ερώτημα για την ίδια είναι το αν θα θυσιαστεί... πολύ ή λίγο. Αγκαλιά με το Χείρωνα την Τρίτη, ξεκινά συντηρητικά και αγαπησιάρικα για να καταλήξει επίσης στην αγκαλιά του Κρόνου και του Πλούτωνα, που της ζητάνε την άδεια για έναν νέο γύρο «χρήσιμης καταπίεσης», με «τυράκι» τον ιερό σκοπό της αποκατάστασης. Και να μην τους την δώσει βέβαια, αυτοί θα κάνουν το δικό τους... Εδώ το μήνυμα είναι «πάμε για τα σίγουρα», με υπέρτιτλο το «ον αγαπά Κύριος, παιδεύει». Κύριος, κυρία, ότι προαιρείσθε...

Οι followers του Ερμή και της Αφροδίτης στα «τιτιβίσματα» τους είναι πρωτίστως οι εκπρόσωποι των τεσσάρων μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες). Μαζί τους και τινές εκ των σταθερών (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι), όσες οι όσοι έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 17η μοίρα του ζωδίου τους.
Παράλληλα, άπαντες οι Υδροχόοι αλλά και κάθε εραστής της ελευθερίας του «έτσι μ' αρέσει», καλούνται να δράσουν γρήγορα πριν πέσουν στο μπλόκο των Κρονοπλουτωναίων και δουν τα «εγκεφαλικά» να τους έρχονται μπούμερανγκ.

Όσο για τα ερωτικά, οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Αιγόκεροι, φαίνεται να έχουν και το μαχαίρι και το πεπόνι, όποτε... καλοφάγωτο!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved