Πλανητικές Απόψεις: Ζητούνται παπούτσια για... Ιχθυοπερπατήματα

Με Αφροδίτη στους Ιχθύες, τα παπούτσια μας θέλουμε να είναι άνετα, να μην ταλαιπωρούν τα πόδια μας και ταυτόχρονα να είναι ρομαντικά και κομψά

Πλανητικές Απόψεις: Ζητούνται παπούτσια για... Ιχθυοπερπατήματα

Έχετε αλήθεια πότε αναρωτηθεί για την αίσθηση του στυλ μας; Γιατί επιλέγουμε ορισμένα χρώματα, σχήματα και σχέδια; Πολλές φορές έχουμε μιλήσει για το πως η διέλευση του εκάστοτε ζωδίου επηρεάζει το ντύσιμο μας και μιας και η πλανητική ενέργεια είναι εστιασμένη στους Ιχθύες που κυβερνούν τα πόδια, θα το χρησιμοποιήσουμε σαν οδηγό για την αγορά παπουτσιών.

Με Αφροδίτη στους Ιχθύες, τα παπούτσια μας θέλουμε να είναι άνετα, να μην ταλαιπωρούν τα πόδια μας και ταυτόχρονα να είναι ρομαντικά και κομψά. Υπάρχουν δύο είδη υποδημάτων που μπορούμε να διαλέξουμε αυτήν την περίοδο.

Το ένα είναι παπούτσια με φαρδιά τακούνια για να μας κρατούν γερά στο έδαφος, ώστε να μπορούμε να «επιπλέουμε» επάνω στην κορυφή με την ελευθερία. Αυτό το είδος είναι αρεστό γιατί προσφέρει ένα κομμάτι γείωσης και να αισθανόμαστε ασφαλείς, ενώ ονειρευόμαστε. Αυτοί οι τύποι υποδημάτων περιλαμβάνουν παπούτσια πλατφόρμα, μπότες ιππασίας με φαρδιά σόλα ή οτιδήποτε δεν είναι πολύ υψηλό, αλλά έχει ένα παχύ πέλμα.

mesa typos 2

Ο άλλος τύπος παπουτσιών για τις πιο κομψές κύριες είναι ένα ελαφρύ παπούτσι που τους δίνει τη δυνατότητα να στροβιλίζονται ανάλαφρα σε κάθε βήμα τους. Μπότες από ελαστικό ύφασμα μεχρι το γόνατο, που συνδυάζονται με φορέματα και κολάν και που χωράνε ακόμη και κάτω από το παντελόνια. Γόβες με μικρό τακούνι ή μπαλαρίνες που δημιουργούν ένα ελαφρύ στυλ μπαλέτου. Στρογγυλά, κομψά peep toe που δίνουν έμφαση στο πεντικιούρ μας και μας κάνουν να νιώθουμε πριγκίπισσες παραμυθιού είναι ακόμη μια καλή επιλογή.

Να θυμόμαστε επίσης ότι το χρώμα στα παπούτσια είναι εξίσου σημαντικό αυτή η εποχή και αξίζει να επενδύσουμε σε ένα ζευγάρι με τα χρώματα του ωκεανού, όπως το μπλε, το πράσινο απαλό και το γαλαζοπράσινο για να αισθανόμαστε άνετα. Δοκιμάζουμε ένα παπούτσι σε όλα αυτά τα χρώματα ή επιλέγουμε με τακούνι σε αυτό το χρώμα και το σώμα του παπουτσιού σε ένα άλλο. Πολλές φορές μάλιστα, δεν χρειάζεται να ταιριάζουμε τέλεια τα παπούτσια μας με τα ρούχα μας και η φαντασία μας μπορεί να φτιάξει άπειρους συνδυασμούς. Αν πάλι αισθανόμαστε ιδιαίτερα δημιουργικοί, αυτή τη σεζόν, μπορούμε να δοκιμάσουμε ένα παπούτσι με ονειρικό μοτίβο από κήπο ή άλλα σχέδια που βγάζουν τον τρυφερό μας εαυτό, όπως φτερά και φιογκάκια.

Καλά ψώνια!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved